Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
Sziasztok
Van nekem egy elég nagy problémám. Az van, hogy ma is (meg már pár alkalommal korábban is) játék közben egyszerűen újraindul a gép, melynek oka "kritikus hiba". Ez történt ma is, a legutóbbi hiba event viewerben ezt látni:
Kernel power, Event ID 41, Task category (63).
Ennél bővebb informiációt nem nagyon szolgáltat, de ha megmondjátok hol kell bejegyzések után kutatni event viewerben, akkor megkeresem, amit kértek.
Fogalmam sincs mi lehet a gond. Túlmelegedés nem hiszem hogy a probléma oka lenne. A gépet valamikor ősszel vettem, akkoriban is használtam ugyanazokkal a címekkel mint mostanában is (pl. Guild wars) és nem volt ilyen baja. Akkoriban hőmérsékleteket is nézegettem AIDA64-gyel és a CPU, VGA is 70 fok alatt maradtak. Mostanában meg többnyire 60 fok alatt maradnak. Ez történt ősszel (október, november). A legelső ilyen újraindulást úgy emlékszem valamikor decemberben tapasztaltam. Azóta szórványosan előfordul, mint ahogy ma is és nagyon elegem van. Ma pl. olyan játékkörülmények között tette meg, amit semmiképp sem lehet erőforrásigényes szituációnak nevezni semmilyen szempontból.
Kérlek adjatok tanácsot, milyen teszteket végezzek milyen programokkal, és legyártom az eredményeket. Gari még van a gépen, de valami konkréttal kellene bevinni szervizbe, ha végül arra kerül a sor, hogy valamelyik hardver hibás.
A gép:
MSI Z87-G43
Core i7 4770K
Kingston Hyperx 16GB ram
Asus HD7950
Chieftec 600W
Scythe Ninja 3 rev b hűtőElőre is ezer köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest