- Mozilla Firefox
- Linux kezdőknek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Windows Insider Program
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Ismétlődő fizetést sikerült valakinek beállítania? Hiába kapcsoltam be az appban, nem vonja le.
-
petyus_
senior tag
válasz
#95687424 #46000 üzenetére
Most letöltöttem a My Vodafone-t (tegnap vmiért a Mobil Vodafone appot szedtem le), de itt se tudok adatot vásárolni, ez a kép jön be, ha rámegyek:
APN-t nem tudom, hogy mit használok, nem emlékszem, hogy manuálisan állítottam volna be, most rákerestem, és a vodafone oldalán keresztül beállítottam (kaptam egy konfigurációs beállítást, és azt telepítettem), de nem változott semmi.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Tegnap elfogyott a mobilnetem, és szerettem volna kiegészítő csomagot venni, de ha belépek a netinfora, nem ajánlja fel az adatvásárlást, illetve azt írja, h 0MB-ot használtam el a 0-ból. Már többször is vettem plusz adatot, és simán működött, nem értem, most nem engedi. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott azt javasolták, hogy az alkalmazáson keresztül próbáljam meg, letöltöttem, de meg se nyitja az alkalmazást, bejön a töltőképernyő, és nem megy tovább.Most beléptem PCről is, és ott sem ajánlja fel, hogy vegyek adatot, illetve a Saját Fiók menüpont alatt azt írja, hogy 186MBot használtam fel eddig a hónapban (ez biztos nem igaz, 500MBos netem van, kaptam róla sms-t is, mikor túlléptem, illetve a telefonom szerint is 510Mbot használtam fel), ha viszont rámegyek az internet menüpontra, ott 0/0-t ír. (utolsó frissítésnél pedig 08.10-et ír)
A feleségemnek simán működik, itt van két kép, az egyik az enyém, a másik az övé.
Egyébként flottás vagyok, nem tudom ez bezavar-e, de eddig mindig simán tudtam venni plusz adatot.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest