- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- OpenMediaVault
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Milyen program, ami...?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Seed szerver topic
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
baloghgabor #86632 üzenetére
Én nem tudom lendítene-e vagy nem mert nem értek hozzá, te azt írtad hogy nem hinnéd hogy lendítene, de szerintem te sem vagy sokkal jobban képben a mobilhálózatokkal kapcsoaltban mint én
, dchard viszont ha jól emlékszem leírta hogy az antenna lenne a megoldás és a hozzászólásaiból ítélve azt érzem hogy ért ahhoz amiben megpóbál segíteni.
-
gabor9991
őstag
válasz
baloghgabor #86630 üzenetére
"Antennát pedig ezért nem szeretnék ide, mert nem hinném, hogy sokat lendítene ezen a dolgon."
Már bocs hogy beleszólok de szerintem már tavaly lefutottátok ez a kört hogy nálad ez lenne a megoldás talán még fotó is volt arról a fák fölött hogy lehetne a torony felé beállítani.
-
gabor9991
őstag
válasz
SztiviVander #85343 üzenetére
Szerencsére volt fejlesztés azóta, ha egy ügyintéző felhív akkor az appban látod ha belépsz hogy épp felhívott egy ügyintéző
-
gabor9991
őstag
válasz
RoyalAirForc #85300 üzenetére
Sajnos ez ma már egy ilyen világ, szerencsére én még fel merem venni a telefonom ha hív egy idegen szám.
-
gabor9991
őstag
válasz
RoyalAirForc #85295 üzenetére
Engem múltkor elkezdtek hívogatni iráni szamról, 2* sikerült felvennem persze azonnal letették de utána abbamaradtak a hívások
úgyhogy nem mindeki retteg az ismeretlen számoktól
-
gabor9991
őstag
válasz
4Grider #85042 üzenetére
Gondoltam hogy te is belesétálnál a csapdába.
Megtettem korábban én is, nincs ingyen az ilyen kiegészítő szolgáltatás, hiába nincs ott semmi sem hogy mennyit kellene fizetni érte, szépen ki lesz számlázva az ÁSZF szerinti díj, majd utólag nagylelkűen jóváírják ha reklamáltál. -
gabor9991
őstag
válasz
SztiviVander #84997 üzenetére
De te perc alapon beszélsz a flotta tarifák viszont másodperc Plusz Vodafone irányba korlátlan hívást kapsz.
-
gabor9991
őstag
válasz
SztiviVander #82505 üzenetére
Vodánál is vannak flották, szerintem aki egy picit is tud gondolkodni az már rég belépett valamelyikbe.
Küfnél már 3 évvel ezelőtt is lehetett telefont venni, ezzel kapcsolatban valamit nagyon elnéztél, az árak is jobbak néha még a sufni GSM boltok árainál is, rendes garanciával.
Van igazolható jövedelem , ha valamire célozni akarsz írd le bárran, nem ez az oka a 22 havi 0thm-nek
Vodás flottakban de a küf flottában is a szolgáltatóval szerződsz közvetlenül így teljesen lényegtelen hogy a többi flottatag fizeti-e amit vállalt vagy nem. -
gabor9991
őstag
válasz
SztiviVander #82482 üzenetére
Őőőő ha egy telefont a 120ezres mediamarkt/alza/emag ár helyett 88990-ért megkapom a flottás előfizetésem mellé 22havi 0% Thm-re akkor biztos én vagyok hülye ha aláírok 2 évet?
Mert múlt pénteken ezt tettem de én nem érzem magam úgy hogy meg lennék nyírva. -
gabor9991
őstag
válasz
ledgeri #82329 üzenetére
Megköszönném ám a linket mert én nem ismerem az adott oldalt
Az optika biztosan a Telekom dobozából lett ide vezetve és Telekom B3 is van jelenleg fent ezen a tornyony így elképzelhető hogy azt bővítik csak korábban már volt olyan aki ránézésre megmondta hogy melyik szekrény melyik szolgáltatóé ezért dobtam ide ezt a képet hátha valaki ránézne esetleg. -
gabor9991
őstag
válasz
Marcsello31 #82326 üzenetére
Nem most jöttek a szolgáltatók, ezek a szekrények évek óta ott vannak, az optikai kábelt vezetik most be a jobb oldali szekrénybe.
Érdekes hogy a yettel jelentett be hálózatmodernizációt ide még februárban miközben egyedül ők nincsenek itt. -
gabor9991
őstag
Ezek közül még lehet így ránézésre mondani hogy melyik melyik szolgáltató szekrénye?
Úgy néz ki hogy optikai kábelt fog kapni a jobb oldali szekrény.
De itt van egy Vodafone egy Telekom és egy digi szekrény is a képende nem emlellkszem már melyik kiè.
-
gabor9991
őstag
válasz
Marcsello31 #82206 üzenetére
Ez azért eléggé hihetetlenül hangzik számomra, lassan már olyan sztorik jönnek, hogy nem is kell hogy felhívják az embert elég ha tudják hogy mi a telefonszáma akkor is ellopják a pénzét
-
gabor9991
őstag
Nem értetted amit írtam.
Azt írtam , hogy nekem az ügyintéző azt mondta, hiába teszek panaszt az nem írja fölül a jogszabályt. ami alapján a számot kötelezően karanténba teszik.
Ez nem igaz.Ezért volt gyökér mert olyat állított, ráadásul eléggé magabiztosan és ebből fakadóan egy kicsit gúnyosan, amit nem tudott száz százalékig biztosan sőt mint utóbb kiderült teljesen rosszul tudta.Ha én nem foglalkoztam volna a dologgal hanem elhiszem amit állít akkor tényleg buktam volna a számot amit én laikusként így már 2 különböző módon is vissza tudnék szerezni.
És még mielőtt megkérdezed, azért írom ezt itt le hátha a jövőben más is így jár, ha rákeres ezekre a dolgokra neki már egyszerű lesz a dolga. -
gabor9991
őstag
válasz
gabor9991 #80368 üzenetére
Abban az esetben ha valakinek feltöltés elmulasztása miatt kikapcsolják a hívószámát lehetséges a szám utólagos elhordozása de ha a red asszisztens a 1270-en az ezzel kapcsolatos érdeklődésre azt hazudja hogy sajnos semmilyen megoldás nincs akkor nem szabad elhinni neki , kérni kell a szám utólagos cseréjét, mint ma kiderült a vodafone válaszából ez a második lehetőség amellyel vissza lehet szerezni a kikapcsolt számot
És lehet van még harmadik és negyedik is
Itt a válasz a panaszomra amire azt mondta a red asszisztens hogy felesleges kör lesz mert a panaszomra adott válasz nem írhatja fölül a jogszabályt ami alapján 6hónapra karanténba kell kötelezően helyezni minden kikapcsolt számot."Szeretnénk tájékoztatni, hogy a feltöltőkártyás előfizetések esetében a feltöltéstől számított 365 napig tart az
egyenleg-felhasználási idő, melyet 5 nap rendelkezésre állási időszak követ. Amennyiben a feltöltőkártyás előfizetésre
feltöltés nem érkezik a rendelkezésre állási időszakban sem, abban az esetben a kártya megszűnik.
Nyilvántartásunk alapján 2023. december XX-án töröltük a +3670XXXXXXX-as hívószámú feltöltőkártyás előfizetést,
mert elmaradt egyenlegfeltöltés miatt lejárt a SIM-kártya rendelkezésre állási ideje.
A fentiekről 2023. november XX-án, 2023. december X-án, 2023. december X-án, 2023. december X-én és 2023.
december XX-án küldtünk SMS-értesítést a +3670XXXXXXX-as hívószámra.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a SIM-kártya visszaaktiválását nem tudjuk biztosítani, azonban egyedi elbírálás alapján,
számcserével lehetőséget biztosítunk a +3670XXXXXXX-as hívószám visszaaktiválására.
A hívószám újbóli használatának érdekében szükséges egy havidíjas előfizetés, vagy feltöltőkártyás szerződés
megkötése, és legalább bruttó 2000 forinttal való feltöltése. Ennek megtörténte után lehetőséget biztosítunk arra,
hogy az új telefonszám helyébe a régi, +3670XXXXXXX-as hívószámot aktiváljuk.
Az új telefonszám megvásárlása (és feltöltése) után, kérjük, szíveskedjen a számcserére vonatkozó igényt jelezni jelen
levelünk hivatkozási számának, telefonszámának és a hozzá tartozó helyes személyes biztonsági kódjának
megadásával személyes képviseleteink egyikén, vagy a 1270-es telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül!
A számcsere igénylésére jelen elektronikus levelünk keltétől számított 30 napon belül van lehetősége.
Tájékoztatjuk, hogy rendszereink adatai alapján a +3670XXXXXXX-as hívószámra elhordozási kérelem érkezett.
Amennyiben a visszaaktiválást követően az érintett hívószámot a továbbiakban is cégünknél szeretné használni, a
hordozási kérést szükséges visszavonni.
Szíves megértését köszönjük!
Tisztelettel:
Vodafone Ügyfélszolgálat"Tehát maga a vodafone alapból jófej a megoldásban az ilyen balf@szokkal mint én csak kifogtam egy gyökér ügyintézőt aki ennyire akart segíteni.
-
gabor9991
őstag
válasz
RoyalAirForc #80471 üzenetére
Ti is rádióztok és én is de teljesen más céllal, a lényeget leírta feletted 4Grider
-
gabor9991
őstag
válasz
RoyalAirForc #80463 üzenetére
Milyen Ip rádió működik egy hónapon át 100mb adatból?
Én is napi szinten rádiózok online de nálam napi 4-5-600 mb adatforgalom keletkezik. -
gabor9991
őstag
válasz
#04149504 #80412 üzenetére
Megnyomorodtak a munkájuk miatt lelkileg.
Nehéz lehet éveken át 3 műszakban egy marék szotyiért hallgatni az ilyen balf@szojat mint én napi 8 órában.
Én legalább 4-ről tudnám szinte biztosra állítani hogy Vodafone dolgozó de abból az egyikük egy teljesen normális segítőkész ember, nem mindenkit őrölt fel a munkája. -
gabor9991
őstag
Elfogadtam nem is írtam mást, láthatod ha elolvastál mindent.A nagyobb része annak amit írtam inkább arról szól, hogy hogyan csinálják ott ahol el akarják kerülni az, hogy az ilyen balf@szok mint én, ilyen ügyekkel rabolják az idejét az ügyfélszolgálatos kollégáknak meg válaszolgassanak a panaszos emailekre.
-
gabor9991
őstag
Hasonló a stílusod mint az embernek akivel beszéltem.
Te vagy?
Szerintem teljesen érthetően leírtam hogy saját magam szerint Is én vagyok a hibás és ehhez fűztem pár ötletet hogy hogyan lehetne ezeket a felesleges köröket elkerülni.
Ha másik kettő képes erre akkor itt se lenne akkora mutatvány.MadMancs:
December 12-i történet.
Az is lehet hogy rendes sms érkezett csak a gyerek mondott hülyeséget, ennek tulajdonképpen semmi jelentősége nincs. -
gabor9991
őstag
válasz
ledgeri #80401 üzenetére
Gyerek telefonjában volt a SIM, jött sms mint utólag kiderült, de nem vette észre mert a Messenger a fő üzenetküldő app és ott azt mondta hogy nem volt annyira feltűnő a naponta érkezett többi üzenet között mint egy olvasatlan sms ikon egy telefonon.
De nem is ez a legnagyobb hiba szerintem hanem az amit a red asszisztens is végtelenül kedvesen
elmondott hogy a szolgáltató ennyire van kötelezve hogy a lejárat előtt X nappal és a lejárat napján is küld egy üzenetet ezzel teljesítette a tájékoztatási kötelezettségét a szám lejártatával kapcsolatban.
És ez benne van az ÁSZF -ben, elfogadtam ezt amikor megkötöttük a szerződést
Hiába van a SIM olyan eszközben ami mondjuk nem telefon és nem is tudod elolvasni az sms-t még ha akarnád akkor sem ennyi a kötelező.
Lehetne ezt úgy is csinálni hogy tényleg csak az ne vegye észre aki nem akarja, de az hogy a lejárat előtt egy nappal az appban szemmel láthatóan minden rendben van pedig már 24 óra sincs hátra hogy lekapcsolják a számot az szerintem nem annyira ügyfélbarát, ahogy korábban is írtam, ha arra van lehetőség hogy a karácsonyi kedvezményes ajánlatokkal megkeressenek emailben akkor erről miért nem lehet egy üzenetet küldeni ? Pénzbe sem kerülne.
Vagy mondjuk a lejárat utolsó 14 napjában az appban számolna vissza egy számláló mint a telekomnál, vagy bejelentkezés után felugorna egy figyelmeztetés még mielőtt belépsz.Lenne pár ötletet.És gyanús hogy bár ritkán olvasni itt ilyen esetről az ügyfélszolgálat szerintem napi szinten kap ilyen probléma miatt hívást.
Én mindenképpen megpróbálom az utólagos számhordozást amit az NMHH szerint kötelesek biztosítani és be fogok számolni arról hogy ennek mi lett az eredménye. -
gabor9991
őstag
Én is a kikapcsolás előtti napon jártam a Vodafone appban és semmi!!! nem figyelmeztetett arra hogy a következő napon lekapcsolják.
Biztosan meg lehetne oldani hogy a karácsonyi kedvezményes ajánlatokkal párhuzamosan a rendszer ezzel kapcsolatban is küldjön egy emailt
Illetve ha a yettelt és a telekomot ugyanilyen helyzetben nem korlátozza semmilyen jogszabály abban hogy kérésre visszakapcsolja a számot a korábbi felhasználójának akkor kíváncsi lennék rá hogy a Vodafone esetében ez miért nem lehetséges?
Van egy cikk, csak most nem találtam meg amelyikben pont ilyen helyzettel kapcsolatban megkerdezték mindhárom szolgáltatót hogy lehetséges -e egy kikapcsolt hívószám visszakapcsolás, abban a cikkben a Vodafone azt nyilatkozta hogy náluk méltányosságból általában kérésre mindenki visszakapja a számot, teljesen ingyen.
Ehhez képest a valóságban meg elhajtanak a pics@ba. -
gabor9991
őstag
válasz
4Grider #80367 üzenetére
Próbáltam pár napja én is az utólagos számhordozást, így jártam én is, 12-én kikapcsolták az egyik számom, még aznap hívtam őket és említettem hogy utólagos számhordozással szeretném elhordozni ha lehetséges, nekem is a karanténos sztorival jött a nem túl kedves red asszisztens, rendkívüli paraszt módon állította hogy ez jogszabályi kötelességük amitől semmilyen formában nem térhetnek el, és a kérdésre hogy van-e bármilyen lehetőség amellyel vissza lehet állítani a kikapcsolt számot az határozott nem volt a válasza.Azt állította hogy a hat hónapot mindenképpen ki kell várni és csak ez után lehet ez a szám újra forgalomban.Miután felvettünk egy panaszt ezzel kapcsolatban kíváncsian várom a válaszukat,
Próbáltam az egyik ma legismertebb yettel flottába behordozni, meg se próbálták elindítani a hordozást mert szerintük kizárt hogy van ilyen utólagos hordozásra lehetőség
Ezt követően indítottam hordozást online a netfonehoz de onnan még nem hívott a megadott elérhetőségről az értékesítő. -
gabor9991
őstag
Nekem dpd futár hozott csomagot, nem volt otthon senki, mégis jött az email hogy a csomagot alternatív módon kézbesítette.
Felhívtam, megkérdeztem hogy mit jelent az amit írtak.
Azt válaszolta hogy a kerítésen belül ott az a nagy leander egy nagy cserépben, oda bele dobta a csomagot, reméli hogy a kutya nem rágja szét
Megnéztem a kamerafelvételt és tényleg így történt, amíg haza nem értem szerencsére a kutya sem tálat rá
Félénk ennyire lazák a futárok. -
gabor9991
őstag
válasz
Vismajor01 #80138 üzenetére
A vége csak hepiend lett
-
gabor9991
őstag
1490-ért használom a legolcsóbb ügyfélmegtartós csomagot, Vodafone korlátlan+100 perc+200MB adat, az adatból 1 bit se fogy havonta mert van adatra egy másik SIM erre elküldik ezt az ajánlatot.
Ja, a hűség már több mint egy éve lejárt
Sajnos ez se nem a felhasználói szokásomhoz legjobban igazodó, se nem a legkedvezőbb díjcsomag -
gabor9991
őstag
válasz
dchard #79423 üzenetére
Akkor lehet itt is szükség lenne olyan szabályozásra mint például a klímagáz esetén, hogy csak akkor tudsz venni ha rendelkezel olyan képesítéssel ami szükséges a rendeltetésszerű használatához..
És akkor nem kellene havi szinten X darab eszközt begyűjteni a laikusoktól.
Vagy ez rossz ötlet lenne? -
gabor9991
őstag
válasz
SztiviVander #79340 üzenetére
Lehetett.
Műholdas Tv elég volt hozzá.
A hozzászólásod második részével teljesen egyetértek, sajnos nem lehetett versenytárs de erről legkevésbé a digi tehetett Sajnos ilyen politikai környezetben nem tudtak labdába rúgni. -
gabor9991
őstag
Naiv?
Amiért leírom hogy tudatosan nem vagyok hajlandó a jelenlegi havidíjnál sokkal többet fizetni?Ez szerinted naivitás?
Ha ennyit szeretnének mint a másik 2! szolgáltató akkor atviszem a számokat oda, én nem szeretnék finanszírozni egy mégnagyobb csónakot.Lauda: épp az ilyen csomagokra gondoltam amikor az ügyfélmegtartó ajánlatot említettem csak sajnos sokan egy ilyen ajánlatot meg sem mernének említeni mert az elmúlt évtizedekben megszokták hogy mit mennyiért kaptak
#79335 pjen
Szerencsére ebből a szempontból jó helyen élek itt volt tőlem 400 méterre az antenna és mindkét gyerek iskolájánál is volt lefedettség, persze mindkét gyerek telefonjában volt egy plusz SIM kártya ami nem digis volt a biztonság kedvéért.
-
gabor9991
őstag
A nálam lévő 2 SIM kártyát is a 2 gyerekem használja, nekik annyiért jó volt a digis hálózaton is, most a 10-re csökkentett sebességgel is elvannak, viszont én ezért sokkal többet nem fogok fizetni az teljesen biztos, ha meg ilyen ajánlatot tennének mint amit feljebb olvasok hogy a tarifában foglalt perceket és adatkeretet felezik/harmadolják a havidíj duplázása mellett azt pedig elképzelhetetlennek tartom hogy maradnék.
De hamarosan kiderül hogy mit terveznek. -
gabor9991
őstag
válasz
wjbhbdux #79324 üzenetére
+pjen:
Az árérzékeny digimobil előfizetők zsebéből azt gondoljátok hogy ki fogják tudni venni a jelenlegi havidíjuknak a 2-3 szorosát?
Nem gondolom hogy én a jelenlegi havidíjnál sokkal többet lennék hajlandó fizetni ezért a szolgáltatásért, különben is annyiért amennyire ti gondolatok havonta, már van elég sok lehetőség amerre lehet lépni.
A másik pedig az hogy jelenleg is elképesztő lehetőségek voltak ügyfélmegtartó ajanlatokban csak kérni kellett és adtak egy halom kedvezményt, most 200.000 előfizetést csak úgy elengednének?
Nem gondolnám de hamarosan kiderül. -
gabor9991
őstag
-
gabor9991
őstag
válasz
mobilemaster #78121 üzenetére
Így nem lesznek eldobálva évente a simek, ha egyszer megtalálták azt akit el akartak érni így hogy lesz fix elérhetőség hozzá, sokkal könnyebb lesz majd célzott üzenetet küldeni akkor amikor arra szükség lesz.
Szerencsére sikerült úgy megfogalmazom a mondanivalóm hogy nem kellett a fidesz és a választás szavakat leírnom így nincs benne politika. -
gabor9991
őstag
-
gabor9991
őstag
Azért azt figyelembe kell venni hogy az ami azelmúlt 24 évben történt az a Vodafone alatt történt, ez ami most van pedig már csak a nevében Vodafone, de már nem sokáig lesz a neve sem a régi.
Úgy tűnik ezzel akkor megszűnt a lehetőség az alkudozásealehet menni küf flottába.
-
gabor9991
őstag
válasz
dchard #76666 üzenetére
Nemrég indult az a bázis (4742) amire most B20-on kapcsolódik a telefon eddig 10+ éven keresztül viszont csak az a bázis működött. (4903) amelyikről a B28is sugároz írtam is ezzel kapcsolatban korábban hogy két település között a pusztában lett felépítve és volt is emiatt probléma a jelerősséggel, nagyjából azt tudta amit a700-ra mér a telefon, kültéren.
Visszatérve az 5G-re.Rajta is voltunk az 5G térképen [kép] volt is itt egy kommentem egy éve [link]
Most megnéztem és valóban hivatalosan nincs 5G lefedettség, lekerültünk a térképről [kép]
Így jogos amit írsz, nem reklamálhatok a nem működő szolgáltatás miatt mivel nálam hivatalosan már nem is kell működnie. -
gabor9991
őstag
válasz
dchard #76659 üzenetére
Nem feltétlenül szeretnék vitázni veled de szerintem erre itt nyugodtan kijelenthetjük hogy itt a hálózat, mármint az 5G a sz@r.
Feltételezve azt amit írtál korábban higy a B284G és a 700-on az 5G ugyanazt frekvenciát használja.
Itt van B20 és B28 amit a telefon nem fog össze, így nyilvánvalóan a B20 4G sebesség nagyobb lesz mint az éppen csak megjelenő 5G 700-on.
Ez meg ugye azért lehet amit írtam jó régen hogy sikerült 5G-vel lefedni az Alföldön a semmit.Szerk:
Arról ne is beszéljünk hogy az ami a Vodafone oldalán az 5G -sebességgel kapcsolatban ki van írva mekkora hazugság ha csak azt nézem amit nálam szolgáltatnak.
-
gabor9991
őstag
válasz
Marcsello31 #76012 üzenetére
A 4G+ nem egy különleges szolgáltatás, nem kell hozzá ez a remek XXL csomag se ami neked van hogy működjön
Az hogy fürgébb lett mint volt a nem 4G+ az nem csoda. -
gabor9991
őstag
válasz
#01110937 #75164 üzenetére
Gyerek feltöltős számát is megpróbálták párszor, mikor megemlítettem hogy nem publikus csomagra esetleg vevő lennék ,akkor megkérdezte mire gondolok, elmondtam de azt válaszolta hogy ilyen tarifákat ők nem tudnak adni, ezeket az egyedi megtartós tarifákat akkor szokták felajánlani ha menne az ember máshová.
-
gabor9991
őstag
válasz
dzsordzs69 #75032 üzenetére
Ha hívogatnak akkor ne ilyen publikus csomagokra vállalj újabb hűséget, nyilván itt ha ők hívogatnak akkor nekik fontos hogy maradj 4 előfizetéssel.
Szóval van akinek olyan megtartó ajánlatot adtak amiben korlátlan a beszélgetés és 17GB adat van havonta 3490-ért ezt ki lehetett alkudni egy darab előfizetésre csak maradj
Ehhez képest gondolod át mire akarnak hűséget aláíratni veled, feltételezem ennél jóval kevesebbet kapnál jóval több pénzért. -
gabor9991
őstag
válasz
4Grider #73958 üzenetére
Van a 4903-on még 700-as 5G is
Csak ugye az a torony még akkor létesült a pusztában amikor a 900-as 2G/3G elég volt telefonálásra, így jó nagy területet le tudott fedni, azóta lett a B20 LTE is rajta de a leggengébb lefedettséget tudta mind közül, beltéren volt jó sok hely ahol használhatatlan volt. -
gabor9991
őstag
Digi és a lefedettség kérdéshez én is hozzá tudok szólni, nálam is jelenleg a legjobb a digi
Második a Telekom
Harmadik a yettel
Negyedik a Vodafone, de változik a sorrend ugyanis a Vodafone feltelepített pár antennát a meglévő digi antennák mellé ( amit a lesajnált digisek a település központjában található víztoronyra szereltek nem a település mellett 2Km-re mint a Vodafone) és így azt gondolom hogy ha bekapcsolják az új antennákat akkor valószínűleg a negyedikből elsők lesznek.
-
gabor9991
őstag
ˇAz ÁSZF 7.2.2. pontja szerinti átlagos fogyasztói árindex változás mértéke (9,39%) az alábbi havi fogyasztói árindex változások átlagaként került meghatározásra:"
Szerintem azért itt elég konkrétan leírják hogy 9,39 de ettől függetlenül tényleg örüljünk, ha valójában beérik kevesebbel.
-
gabor9991
őstag
Még belépési díj vagy valami hasonló lehet, valami ilyesmi volt a neve még régen amit szerződéskötéskor elengedtek de ha hűségidőn belül megszűnt a szerződés akkor azt is ki kellett fizetni, ha van ma is ilyen tétel akkor azzal is kell számolni.De ez is rajta vanm a szerződésen .
-
gabor9991
őstag
-
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DDR5 32GB KINGSTON 5600MT/s SODIMM laptop RAM, több db- ÚJ, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest