- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- OpenMediaVault
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Milyen program, ami...?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Seed szerver topic
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
válasz
Studi22 #12431 üzenetére
Könyörgöm, miért gondoltam volna ezt?! Ez egy fórum, amiben volt már szó arról, hogy szeretnénk hitelt a vodánál. Csak megjegyeztem, de már bánom, mert sajnos azt hitted, hogy helyre kell utasíts. Mi van veled? Nem. nem gondolom, hogy Beck György ezt a fórumot olvasgatni fogja, nem neki címeztem, sőt, még mukibuci kollégádnak sem.Vagy úgy értelmezted a hozzászólásomból? Úgy általában megjegyeztem, beírtam, mert úgy hittem, hogy más is gondolhatja így mint én. Írd le kérlek, hogy ezentúl miről, mit lehet írni ebben a fórumban, megpróbálok ehhez igazodni.
Az aláírásod illik rád...
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest