- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
Az szép öngyilkosság lenne
Nézd, én nem tapsikolok az Adobenak ezért, csak én másért sokkal jobban rühellem őket!
pl. hogy a fotóson kívül nincs speckó budget csomagjuk / a többiek fizessék a full bulit mostmár Ai-al együtt!! / ami förtelem üzletpolitika, de benyelem a dolgot, cserébe eszembe se jut rájuk bízni a projectfilejaimat vagy a nyerseimet.Én mostly azért magyarázok ennyit a google driveról, hogyha valakinek ez az adobe cloud kicsekk rosszul jött, az szokjon át rá gyorsan, mert egyszerűen jó / és még jó sokáig az is lesz!
/
Új hozzászólás Aktív témák
it Új AI-funkciókkal támad az Adobe, és bár kifizetéseket is ígér egyesek számára, az ügyfeleknek mindez további áremelésekkel jár.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest