Új hozzászólás Aktív témák
-
O N E
tag
Nagyon jó volt ez a rész is, és valószínüleg a következő rész is ( McLaren, Audi, Ferrari roadsterek)
-
HaZsolt
őstag
A 12. évadhoz már nem találok magyar feliratot csak angolt. Tudtok olyan oldalt mondani ahol található?
-
O N E
tag
Csak a Vietnam Special-t találtam meg (12.évad , 8.rész)
Ha valaki tudna linkelni egy címet, ahonnan a Botswana Special feliratát le tudnám tölteni, akkor azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
20/3 Nem gyenge volt ez sem , mindig van valami ami a hihetetlen kategóriába tartozik és nem feltétlenül autó.
Külön tetszik, hogy jó minőségű a hanganyag is. -
-
syberia
veterán
-
O N E
tag
Nahh, ma megnéztem én is, és nekem is a Ferrari tetszett a legjobban Következő részben lesz a Transit légpárnás hajó
-
O N E
tag
Tv-n szeretném megnézni az egyik részt felirattatl, de hogyan? Egy mappában van a felirat meg a film is, ugyanaz a nevük, de a felirat helyett csak négyzetbe zárt kérdőjeleket ad ki, Pedig támogatja az .srt fájlt. Valaki valami ötlet?
-
Sotho
őstag
Előbb a kevésbé melós megoldást próbálnám, de ha ráégeted (ezt még nem is hallottam így ) akkor gondolom nem mint feliratot fogja kezelni a lejátszó tehát igen.
Nincs mit, nem vagyok jártas ebben csak épp a minap futottam bele egy ilyenbe , teljesen más területen.[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
Láttátok az új részt ? Ezek az SLS-ek nagyon durvák.....
-
Snooker
senior tag
Egyébként nekem ez az évad eddig nem múlja felül az ezt megelőző kettőt.... :/ Valahogy jobbra számítottam.
-
Petyyyyy
addikt
Na üdv urak!
Jobb ha csipkeditek magatokat és megnézitek 20. szezon eddig leadott 5 részét. Rosszul érzem magam, hogy nincs kivel beszéljek a látottakról. Dióhéjban: Az előző részek alapján toronymagasra karcolt elvárásokkal kezdtem nézni az új részeket és kb. 95%-ban hozta is amire vártam. De csak mert még nem volt Jeremy & supercar vs Hamster & Captain slow & tömegközlekedés verseny.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
tkesy
őstag
Ez a lakókocsis rész elég betegre sikeredett...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
zoo8800
veterán
Clarkson még mindig nem rajong a 911-esekért
rip and tear, until it is done
-
O N E
tag
Viszont a Sesto Elemento mindegyiküknek tetszett [link]
-
Petyyyyy
addikt
Akkor lehet csak egy régebbi részre emlékszem. Hipnotizálták és beültették egy lábbal hajtható kisautóba, amiről azthitte az egy 911 Turbo. Meg volt győződve róla, hogy az a legjobb verda a világon. Egészen a csettintésig.
-
HaZsolt
őstag
A 4. epizód óriási volt, rengeteget baromkodtak a légpárnással, ennél már csak az tetszett jobban amikor kocsi által húzott vonatot csináltak, jó az idei évad.
-
callmeakos
veterán
A mai rész is kemény volt
A legutolsó rész meg no comment, de az tény hogy van igazság benne, még ha kevesebb is mint állítanakAll→M8
-
pcgamer01
senior tag
válasz callmeakos #296 üzenetére
Helló mindenkinek!
Egy olyan problémám lenne hogy,
Nagy örömömre megtudtam hogy 19-20án lesz a viasat6-on a topgear 18.dik évada magyarul.
De bánatomra pont akkor megyünk nyaralni és nem tudom nézni.
A kérdésem pedig.:Van-e olyan személy aki ezt fel tudná nekem venni,vagy meg tudná szerezni.
Nem lennék hálátlan.
Csak ez az egyetlen reményem.Samsung Galaxy S10+
-
Petyyyyy
addikt
El vagyok kenődve, túl gyorsan véget ért az évad. Vígaszként említhető, hogy a záró epizód egész jól sikerült, teljesen ünnepi hangulatba kerültem a végére. Egyelőre semmi info az új évadról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest