Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Monitor hiba topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Az létezhet, hogy új előfizetőknél 5 ezer a legolcsóbb díjcsomag (Mobil S+Net S) de ha én belépek régi díjcsomaggal akkor már 5820-ért hozza?
Nincs hűségidőm jelenleg de így akkor nem is lesz. -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
1 GB -
Pipi75
tag
válasz
Intruder2k5 #144382 üzenetére
Nem írtam,hohgy régi! Nálam 14-es! Nem kéne a hibát a felhasználóra terelni....köszi!
-
válasz
Intruder2k5 #144392 üzenetére
Véleményem szerint A "numberOfDays" változó helyére nem kapja/találja meg az adatot, pl. mert már átnevezték valami másra és ezért nem cserélődik ki. Lehet amúgy, hogy itt is szerveroldali frissítés történik, mint a Facebooknál szokás, és nem minden fiókot érint még.
#144393: Vagy ez -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #144392 üzenetére
Szerintem lemaradt egy $ jel a numberOfDays elől.
-
válasz
Cs.Tibor #144389 üzenetére
Olyan nagyon régen most nem vagyok bejelentkezve, "csak" kb. egy hónapja. Március 17.-én jött meg a telefon, pár nappal utána telepítettem és cseréltem, szóval egy bő hónapja. De ezen kívül nem szoktam ki/be lépkedni.
És persze lehet tévedek, de szerintem ez egy megjelenítési probléma, nem hiszem, hogy valami adatot nem kapna meg az app. De mondom, a tévedés jogát fenntartom!
-
MadMancs
veterán
válasz
-
Cs.Tibor
kezdő
válasz
Intruder2k5 #144387 üzenetére
Ha te és akiknél jó, be vagytok jelentkezve régebben, és azóta cseszte el a T, akkor titeket nem érint a hiba.
Én mindig frissen jelentkezek be, és nem kapja meg az app hibátlanul az adatokat... -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5 #144380 üzenetére
Az imént megtettem pontos adatokkal, meglátjuk...
Régebben szoktam így bejelenteni hibát, mostanában nem kellett.
Én is az Android verzióra tippelek egyébként. -
-
Cs.Tibor
kezdő
válasz
Intruder2k5 #144385 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy talán attól függ, hogy valaki be van jelentkezve állandóan vagy nem..??
Én mindig kijelentkezem, és csak akkor lépek be, ha intézni akarok valamit. -
-
Cs.Tibor
kezdő
válasz
Nálam sem jó.....
Szerintem nem a régi Android verzió okozza...
Nálam Android 15, One UI 7.0
A Telekom barmolhatott el valamit, mikor legutóbb piszkálták.. -
Bferibörs
addikt
válasz
15- ös droidon sem jó nálam,2 telón.
-
-
-
dzf007
aktív tag
válasz
kovacsmi_74 #144373 üzenetére
Nekem ez egy régi csomag a maraton,, vagy 3-5 éve nem használtam...
Domino kártyám másodlagos, fő kártyám a netfone.
-
atosan
veterán
Üdv,
Online felületen igénylek e-sim qr kódot, az meddig érvényes? -
-
martongunar
tag
válasz
PedroPascal #144366 üzenetére
Más verziójúak az appok feltehetően. Szerintem Telekom kártyával volt HD+ kijelzés is, de erre nem mernék mérget venni. Gondolom az az EVS kodek miatt lehetett, ha volt. Ezt gondolom a hálózat visszajelzi aztán vagy tudomást vesz róla a tárcsázó app., vagy nem.
-
PedroPascal
őstag
válasz
martongunar #144365 üzenetére
Csak gyári alkalmazást szoktam használni. Amit említettem ott Samsung mind a kettő mégis egyik mutatja a másik nem. A VoLTE izét meg nem hiányolom, nem erről beszéltem. Nyílván lehet hallani hogy jó vagy rossz a hang. Amúgy is ehhez kell mind a kettő félnek a 4G, HD vagy VoLTE hang vagy lehet ezt még cifrázni. Ha ez felépült szerintem jó ha van róla vizuális visszaélés hívás közben ahogy azt korábban mutattam.
-
martongunar
tag
válasz
PedroPascal #144352 üzenetére
Használhatsz másik telefon alkalmazást, pl. nekem a True Phone mutatja a volte hívást. De biztos van másik is, ami mutatja.
-
Zeki
nagyúr
válasz
PedroPascal #144358 üzenetére
Aztaaaa látni kell, hogy jó minőségű-e a hívás.
Azt hallani kell.
És helytől függően jó vagy rossz az a hívás. -
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #144360 üzenetére
Volt igen telefonon is. De már régen pár éve eltűnt.
-
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #144356 üzenetére
Én valamikor Android 13 körül láttam utoljára HD+ kijelzést (Tab, teló). Szerintem már annyira alap a volte mindenhol hogy feleslegessé vált.
A jó minőségű hívást meg hallani kell nem látni
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144356 üzenetére
Na és? A tabban nekem még megy a service menu, a telefonon már hónapokkal ezelőtt letiltotta a Samsung...
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144352 üzenetére
A Telekom letiltja a VoLTE kijelzést egy csomó brandnél, így Samsungokon is. Használj bennük Yettel vagy One kártyát és végig virítani fog a VoLTE felírat...
HD hang volt 3G-n is, persze az megszűnt, így tippelhető vele a VoLTE. De mondom, más szolgáltatónál nem kell tippelgetni... -
PedroPascal
őstag
Csak hogy legyen más téma.
Ha telefonálok Samsung Galaxy S25 de S23 is így volt meg az előtti Galaxy S-ek is. Akkor csak onnan látom a VoLTE, HD hang, hogy 4G, 5G ikon beszéd közben is ott van. Néha telefonálok a Galaxy Tab S9-el is és akkor a kijelzőn ott van, hogy HD hang. Ez miért nem látható a telefonon is? Telekom hálózat mindkettő. -
Zssom
tag
válasz
l1k3_1t #144346 üzenetére
Nekünk még így is a legjobb (ismétlem, minőségi) deal, gyerekek használják net nélkül. Az általad említett "1-es" szolgáltató akár ingyen is adhatná, amit ad, akkor sem kéne.
Előfizetéses esetben persze más a helyzet, nekünk szülőknek Y van, korlátlan beszéddel, de az ugye másik szolgáltató, ebben a topicban csak a dominóról mondtam pozitív véleményt.
-
l1k3_1t
tag
válasz
Zssom #144344 üzenetére
Hm ez érdekes, még ha plusz 190 forintot kell fizetni havonta (azért kell a Telekom app hogy lehessen bekapcsolni, különben ez nem elérhető ha jól olvasom) hogy ne kelljen fizetnem több percdíjat ami 27 forint Most nélkül bármelyik hálózatú telefonszám esetén, azért ezt nagyon nem tudom kihasználni teljesen mert Telekomos mobil ismerősöket nem tudok (majdnem mindegyik One-os) és eleve keveset beszélek normál híváson.
Jó régen ha jól emlékszem ez a Most kiegészítő ingyen volt és pont akkor jó volt, az exVodás (One-os) ismerősökkel is tudtam olcsón beszélni.
Akinek van Telekomos ismerőse (és azokból nem kevés) akkor ez a Dominó és a Most kombó tényleg jó lehet, hajrá.
Viszont
One esetén az van hogy bármelyik hálózat felé 19 forint percdíjjal tudok beszélgetni külön díj meg plusz applikáció nélkül (feltöltőkártyás)
A Yettel tényleg drágább a 30 forint percdíjjal ha olyan a díjcsomag (főleg ha feltöltőkártyás) de nem a gyakori hablatyolás normál vonalon végett mentem át. -
Zssom
tag
válasz
l1k3_1t #144340 üzenetére
Azért van olyan felhasználás, ahol mégiscsak ez a legolcsóbb. Nálunk pl. a legkisebbek használnak dominó csomagot, nyomógombos telefonba net nélkül. Havi 190 Ft-ért hálón belül 9 Ft a hívás és sms, hálón kívül pedig ugyanez 19 Ft. Amire ők használják ez a legolcsóbb (minőségi) szolgáltatás. Ennél a zöld csak jóval drágábban jön ki (onnan hordoztam at6az egyik számot). 3 telefonnál jelentős megtakarítás van.
-
4Grider
nagyúr
válasz
MadMancs #144341 üzenetére
Már elmúlt.
Két szolgáltatótól kértünk az év elején ajánlatot a következő, nyáron elkészülő következő áruházunkhoz (nagyjából 2-3 év alatt adunk át egy újat). Mindkét helyről a VoWiFi-t javasolták, az egyik legalább adott egy tízmilliós nagyságrendű ajánlatot. N-es sávokról szó sincs benne. -
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #144319 üzenetére
És kimásztál már a sziklák közé? Miért lehetetlen?
Az én munkahelyemen Voda és Ericcson 2021 ben építette ki a belső hálózatot. 5G re csak a belső céges flotta, és a belső komplett infrastruktúra tud felmászni, magántelóknak max 4G. Jó az tény Hogy Foxconn és Voda stratégiai partnerek voltak mindig is. Szóval nem lehetetlen belső antennával 5G
-
l1k3_1t
tag
PedroPascal-al beszéltünk a Yettel topicban hogy mi van a T mobilszolgáltatásával, leírtam valamennyire offtopicként hogy mégis miért hogy miért váltottam telekomról [link]
Megnéztem az ajánlatokat (számlásat és dominósat egyaránt) hogy mennyit változott a helyzet 2020 óta, ahogy látom nem sokat és ha igen csak nagyobb lehúzást érzek még mindig Yettelhez képest ami az sem a világ legolcsóbbika (vagy igen?) de a most MÉG 6 ezer forintos Yepp előfizetéssel leveri a T-t meg a One-t (nem számítjuk bele a megszünt vagy nem kapható exDigi Mobil csomagokat) is ár érték arányt nézve ha CSAK többet szeretnék netezni (több mint 50 GB vagy korlátlan legyen elérhetőbb áron), a One feltöltőkártyás jó beszélgetésre mert havonta csak 2-30 percet beszélek nem több mint 5 alkalomkor, ezért van egy Sony Ericsson k800i-n a one kártya
Hiába lenne jobb sebességben mind elérhetőségben a T ha nagyon elérhetettlenek (vagy teljesen irracionálisnak tűnő) sokak számára az árazások végett, ráadásul Dominósok számára még külön díj ellenében lehet 5G-re felcsatlakozni, nézzük a piszkos anyagiakat.
Számláson pláne nem lehet igényelni korlátlan vagy bármennyi perc nélkül korlátlan mobilnetet, íme:
Ráadásul csak ettől a csomagtól van korlátlan net, előtte amolyan 5 és 50 GB-ot tartalmazó számlás csomagok vannak akár korlátlan beszéddel.
Ennyiért lehet Dominósként korlátlan netet kérni plusz 5G eléréssel (jó, egy picivel drágábban, összesen 11500-ért de akkor is).A dominós korlátlan net ára tényleg nem változott, sem lefelé sem felfelé. Lehet valóban azoknak megfelelő a T mobilon korlátlan netezés akiknek van Telekomos otthoni netje amely sok helyen valóban akár szimetrikus magas le/fel optikai szálas nettel rendelkezik és közben Magenta 1-eskedik.
-
Winne
nagyúr
válasz
PedroPascal #144338 üzenetére
Ez így maradt azt mondták.
-
remetelvtars
kezdő
válasz
remetelvtars #144043 üzenetére
Megerkezett a visszautalas. A kezdeti musorozasuk utan most lassabban, mint a multkor, de vegul rendben.
-
Zeki
nagyúr
válasz
PedroPascal #144335 üzenetére
Most adtak ki újakat, áremelés meg nem lesz.
-
PedroPascal
őstag
Várható a közeljövőben mobil csomag módosítás vagy a legutóbbi változás marad?
-
vacs
veterán
válasz
BigBlackDog #144331 üzenetére
Vodafone One feltöltőkártyát nézd meg, ahogy írták: csak adategyeztetés szükséges, feltölteni sem kell, havi 100 mb ingyen adat jár mellé.
Riasztóba szerintem nem kell ennél jobb. -
mtx1111
csendes tag
válasz
Érdemes szétnézni. Valahol (O) tényleg csak adategyeztetés szükséges, feltölteni sem kell.
-
Winne
nagyúr
válasz
Domino mindenképpen, felesleges rá előfizetés.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Riasztó GSM moduljába milyen szolgáltatást/SIM kártyát érdemes tenni? Sima, Domniós SIM és évenkénti (ahogy olvasom személyes) adategyeztetés lenne a leginkább bevált megoldás?
Illetve érdemes esetleg szétnézni a másik két szolgáltató ajánlatai között?
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144326 üzenetére
A szolgáltatóknak bőven elég a saját celláikat hangolgatni a szomszéd cellákhoz, nem hiányoznak nekik tízezerszámra az épületen belüli lefedettséget biztosító eszközök.
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144324 üzenetére
Simán, csak az a baj, hogy a szolgáltató nem árul ilyeneket, vagy sok millióért. Mi is mindig megkeressük a szolgáltatókat új áruház építésekor. Anno adtak 3G pikocellákat, de amióta B1-re és N1-re használják a 2100 MHz-et, azóta ezek lekapcsolásra kerültek.
-
PedroPascal
őstag
Szendvicspanel csoda gyárak... Amennyibe kerül, ebbe az árba bele kéne férni a bele épített antennának is.
-
tuto558
aktív tag
válasz
4Grider #144319 üzenetére
Pedig van ilyen, és igenis kimennek cégekhez. Bp infoparkban dolgozok egy kb 1500 fős multinál, aminek az utóbbi években épült új irodaháza. Térerő kuka volt minden szolgáltatónál, de azóta már sikerült a cégnek a Telekommal és (akkor még) Vodafone-nal megállapodni, mindkét szolgáltató lefedte beltéri antennákkal az irodaházat, de úgy, hogy még a mélygarázsban is 5G és max térerő van. Egyedül a Yettel mondott nemet a cégnek, szóval az ő térerejük továbbra is értékelhetetlen az épületen belül.
-
-
p2pp
őstag
válasz
4Grider #144298 üzenetére
Itt csak a T-vel gond, a többivel nem.
Kijött a 3 betűs új cég a melóba is körbemértek mindent is A-Z-ig.
Majd teleszórták vagy 6 Beltéri Antennával a céget.
(2 fajtát is használtak. Le is fotóztam és be is kell kereteztetni!)
Láss csodát minden fullon lett 5G-vel.
Itthon a gyereknek (Panelban!) "Real" 5G 3700-on a Kék Propeller úgy megy mint a rakéta!
Pedig jóval messzebbről ad, mint a T! A T B1 és B7 itt nokedli.
De úgysem hiszik ezt el. Nem is kell, ennyi mobil nem xar!
Itt most itt tartunk.
Úgy nem nem az agyon szidott mobilom volt a ludas még mindig!
Több mai mobil is ugyanez volt!
Úgyhogy itt számhordozás lesz.
Ennyi!
Hiába kuruttyoltunk többen is, h baj van.
Csak itt nincsen rendesen B20 és B28 vagy náluk bocs n28 bevetve.
Van máshol is gond, de az sem érdekel ott senkit már évek óta!
Le..... Nem írhatom szebben, mert kivágnak innen.
Mindig van más megoldás és mindenhol ez más és más szolgáltatót eredményez. -
dr9
tag
válasz
domper2015 #144316 üzenetére
Nem mondtam, hogy ez az első, az orange-al már sok éve van persze. A Digin a Yettel 2021-22 óta nem tud roamingolni, a One-nál pedig a 2G roaming nem sokat számít, mert diginél 2G-n nincs adatkapcsolat, de még felmenni is alig alig megy fel.
-
-
dr9
tag
Elindult a VoLTE roaming a Digi RO hálózaton, vele egyszerre 5G hozzáférés is . Egyetlen Magyar szolgáltató, ami tud roamingolni Digi-n sok év után... végre
-
csubuka
addikt
válasz
4Grider #144309 üzenetére
Köszönöm. Jogos, bár korábban is voltam ilyesmi időket itthon, aztán sosem tiltották le vagy lett extra számlám a külföldi szolgáltatótól... szóval attól nem aggódnék, elég jó a roaming keretem is.
Illetve vagyok kicsit itt, kicsit ott, szóval nem gond ez szerintem.
#144310 Zsolt,72:
Köszi!
De írhatták volna úgy, hogy "időkorlát nélkül, amíg a rendelkezésre állási idő tart" vagy hasonló. Szóval nem igazán tart örökké, alapból, hacsak nem 2500-al töltögeti az ember...De megpróbálom a One-t, aztán csak jó lesz
-
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy aoróságot szeretnék kérdezni.
Alapvetően a Domino hirdetésnél kissé megtévesztő a szöveg nem?
",,időkorlát bélkül teljes egészében felhasználhatod"
->Gyakorlarilag nincs kivétel és ezen is van rendelkezésre állási idő nem? Vagy ilyen csoda deal lenne? Kétlem..Nekem csak egy magyar szám kéne amit pár szolgáltatónak meg tudok adni meg amiről hívni tudom a garázsnyitó számot. Amúgy a külföldi számomat szeretném használni...
Itt meg minden bizonnyal feleslegesen lehetne tölteni évente 2500-at nem?
-
luciferk
senior tag
Nem telekomos mobil téma, nálatok működik a mobilos PH APK? mert nálam pár napja nem müködik még újratelepítés után sem.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Rick4 #144301 üzenetére
Minden szolgáltatónak megvan a hálózatos csoportja, akik a bázisállomások logjait célszoftverekkel kielemezve finomhangolják bázisállomásokat. Semmi értelme nincs magánlakásokba kimászkálni ha értelmesebben/hatékonyabban is elvégezhető ez a munka. Ráadásul adott beavatkozásnak sokszor több a kára mint a haszna, ha azt egy adott helyszín mérési adatai alapján lépik meg.
-
Rick4
félisten
válasz
4Grider #144298 üzenetére
Amennyiben ez egy sűrűbben lakkott környék, szerintem a t-nek is érdeke a helyi viszonyokat diagnosztizálni, helyreállítani, bár kérdéses, a szomszédnál jelentkezik-e ugyanez, és van-e több hibabejelentés, mert ha csak innen van gond, az furcsa.
Ha ez velem történne, én először a szomszédokat kérdezném meg, náluk mi a pálya, de kizárt, hogy ne történne valami, ha egy adott zónában tömegesen jelentkezik ugyanaz a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest