- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- XPEnology
- ArchiCAD és Artlantis topik
- OpenWRT topic
- Asustor NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaint
aktív tag
Szétgugliztam a netet, de ilyen KKV szinten nem találok referenciákat nemhogy tömegével de még elvétve sem. A cégek nyilván ezt nem reklámozzák mert mindek, a szolgáltatók oldaláról is félmarék nevet tudtam összeszedni de többnyire nagyvállalatok.
Amúgy termelő, gyártó cég a célpont, a környezetében érdeklődve senki nem használ ilyet. Igazából nem is értették mit akarok, ahány ember annyi mindent képzelt bele "felhőbe", abszolút ez az irodai alapdolgok nincsenek meg senkinél, de láttam mondjuk minden feladatra külön server beállítva kokánylásokat, tehát én most ott tartok, hogy vagy én képzelek sokat bele ebbe a dologba és nem látok valamit amit mindenki más lát, vagy mindenki hülye és csak nekem vannak ilyen agymenéseim hogy felhő........
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- Ryzen 7 CPU-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest