Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    rob: Ha jól értem, kezeljük glicerines/szilikonos cuccal a vízlehúzót? M3-nál is ez a szitu?

    polonic: Hiába mondod el hogy x-y szokása azt jelenti hogy sokkal hamarább megy tönkre pár dolog, és ez 1-2 nyaralásnyi költségvetés, lesz...ák. Égéstérben volt nemrég erről értekezés, arra jutottak, hogy ha hozzátartozó férfi mondja, csak felbosszantja a nőket; ilyen infót csak idegentől fogadnak esetleg el.

    Mikor próbálom nejemnek azt mondani: Szar lesz emiatt az autó, piszkálni foglak hogy meg kell most csináltatnunk, nem lesz addig autód, fizetni kell rá (nem szeretik a nők ha költeni kell az autóra); válasz: Az én autóm (mármint az övé). Ha a családi vasnál van ez, akkor a válasz 'jóóó' (értsd: úgyis leszarom).

    Próbáld pl összeszámolni hányszor mondtad, hogy 'adj még gázt', vagy hogy: finomabban kuplungolj/csúsztasd a kuplungot ahelyett hogy lefullasztod. Én legalább százszor. Ha érdekelné őket, figyelnének rá. De jobban felzaklatja életünk párját hogy véletlenül színes szennyest dobsz a fehérek közé mint ha oválisra kopik a henger/füstöl/harmad annyit bír a kuplung.

    Néha megemlítik telefonba hogy női tulaja volt egy autóknak ha keresünk ismerősöknek; meg szoktam kérdezni hogy előny vagy hátrányként említik. Szívem szerint itt meg is köszönném és keresnék tovább. :U

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák