- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozilla Firefox
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrBrook
aktív tag
válasz Devsey #46454 üzenetére
aham, hát érdekes, rendes tápod van? elindulni elkellene indulnia, csak csipogna az alaplap ha jól tudom. de ventiknek mennie kellene. próbáld ki ,hogy 1 rammal (8giga úgy is elég végülis) végig nézed, szal kikapcsolod, berakod az első slotba, aztán bekapcsolod megnézed ,hogy hogy müxik, aztán, egy idő után a 2. slotba, aztán a 3.-ba és negyedikbe. lehet,hogy az egyik slotod adta meg magát. amúgy bocsi, én sem vagyok nagy szaki a témában,csak hátha a ram slottal van valami. módszeresen végig kell járni.
[ Szerkesztve ]
-
MrBrook
aktív tag
válasz Devsey #46452 üzenetére
Hali esetleg megpróbálhatod kifújni a gépedet (elötte a tápot kapcsold le és sűrített levegővel vagy pl én festékfújó géppel szoktam olyan mint a porszívó csak fújja a levegőt mint a kurva isten), hőfokokat jó lenne nézni, hogy mennyin üzemel a proci, szóval egy alapos tisztítás a ventilátorokat is kifújni úgy, hogy fogod közben a ventilátort nehogy túl pörögjön. a ramoknál is tiszta ecsettel(a foglalatokat), lehet ,hogy porszem került a gépezetbe.
minden fontosabb csatlakozót húzz ki meg vissza, hátha csak a ventilátorok csatija kicsit elcsúszott.a hírtelen fagyás a túlmelegedésre utal szerintem. ha nincs rajta a házad oldala akkor tedd fel, mert úgy nincs honnan kifújnia a meleget. Ha alapon is 50-60fokosak a procik és terhelésre meg már 80 fölött lehet,hogy megérné újra pasztázni a procit. MemTest-et is lefuttathatnád,ha tudod, asszem az megtalálja a ram hibát, ha az a ludas.
de még várj meg más tanácsokat is, ezek csak most hírtelen eszembe jutottak, szal én ezeket tenném a helyedben.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Devsey #45012 üzenetére
nekem ilyen van: "Kingston HyperX Beast KIT"
sajnos nem a legolcsóbb, viszont megbízhatóak...
én teli dugdostam a lapom ilyen ramokkal
én ezt merem javasolni, nálam beváltak
link[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iOS alkalmazások
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- SK hynix 4GB DDR3L 1600MHz, Laptop memória, Több darab, 27% áfás
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black,
- 4 darab HyperX KHX24C11T2K2/8X - FOXPOST az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest