- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- OpenWRT topic
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Golden9
veterán
Köszönjük az infót
, de ez nem ingyenes promó, ez inkább a Bundle topik-ba való.
-
Serif Affinity Photo jó áron komoly tudású képszerkesztő. Így van már 3. alternatíva is..
-
RudyD
tag
Üdv!
Az IrfanView is csak otthoni felhasználásra ingyenes. Bár már találtam egy multiplatform open source alternatívát rá, a nomacs -ot (nomacs.org -ról beszerezhető, win -hez is, akár portable formában.
Alap dolgokra majdnem tud annyit, igaz az elején kicsit állítgatni kell, viszont a fejlesztők aktívak, uh lehet hozzá dolgokat beállítani...Amúgy attól függően h mire kell, lehet hogy a gimp is kevés, mivel pl. a képek színbontása képernyőre van, nyomdakészre hozni egyet nem biztos h egyszerű vele.
-
C. s.
addikt
Szia!
Nem ismerem, amit megneveztél, de találtam egy videó-programot: Cyberlink YouCam 5.
Ezen a linken pedig egy kis extra infó van.
Remélem, tudja azt, amire Neked kell. -
micafighter
nagyúr
A sima OBS sokaknak bevált. Az OBS multiplatform verzioja még készül, sok dolog hiányzik belöle ami a simában benne van, de a jövö a multiplatormos verzio lesz. Nálam most mindkettö verzio fent van. Egy kis utánaolvasás v youtube video hogy mi micsoda és hogy érdemes beállitani, és utána öröm lesz használni.
Mindkettö OBS ingyenes egyébként.
-
Argos
őstag
Én spec. ezt szoktam felrakni az 'üfiknek', ha a win beépített nem lenne elég.
Mai napság már ritka az, amikor a fizetős tömörítő programoknak az extra funkcióira szükség lenne, avagy kihasználná az átlag ember fia.
(Nem szükséges egy 700MB-os össznépi családi videjót 50-es pakkokra feldarabolni, hogy el tudd küldeni sandspace-en, vagy rapidshare-en a távoli rokonyoknak. Ímél => óriásfile => letölt => öröm, bódottá') -
törölt tag
Szia!
A korábban linkelt német oldalról szedtem le a telepítőt (németnek írja a nyelvet, de magyarul is tud), ott kattintottam erre a linkre és ezt hozta..
Szerk.: Csak addig mentem el, hogy beírtam az e-mail címem, amire jött valami fiók aktiválás. No tovább nem mertem menni..:$
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux haladóknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Piper3D látványtervező szoftver
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest