-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz Visormail #15707 üzenetére
Arról a megosztó nem tehet, hogy pl.. a Photoshop-ot sohasem promózzák. A feltöltő abból dolgozik, ami van!
Én se töltöttem még le soha puzzle-s játékokat, de azt 'szárnyaló képzelettel' el tudom képzelni, hogy ahol kisgyerek van, ott ezek a játékok megfelelő kiindulópont az informatika világával való ismerkedéshez! Egy óvódásnak nem feltétlen a CS:GO-val kell indítani. Lehet vitatkozni, hogy egy ilyen korú gyermek homokozzon, libikókázzon, hintázzon, stb. Sajnos a világ trendjei azonban más képet mutatnak. Természetesen a kisgyerekeknél a számítógépezéssel töltött időt korlátok közé kell szorítani, hogy legyen idő az egészséges fejlődés érdekében a fentebb felsorolt hasznos tevékenységekre is.
Így el tudom képzelni, hogy valaki örül a puzzle-s, egyébként valóban infantilis promóknak is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest