Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harkovz
aktív tag
Helló.Adott egy Home L csomag,most lesz 2 éves.Amikor kötöttük elvileg 1 évre adtak havidíj kedvezményt,viszont azóta is csak 5256 ft-ot vonnak.Ha most hosszabbítanánk és kérnék egy tabletet hozzá akkor jól látom,hogy 6570 ft lenne?Akkor nem érné meg hozzányúlni.Mert ha semmit nem csinálunk gondolom marad az 5256 Ft havonta.
-
Harkovz
aktív tag
HipernetHome-nál mennyivel a hűség idő lejárta előtt lehet szerződést hosszabbítani új készülékkel?Szülőknél ez van otthoni netnek,hoznék ki egy tabletet magamnak így jó áron van.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #58078 üzenetére
Az érdekes,mert voltam bent a Telenorban és ott közölték,hogy telefonon kell.Elmondta,hogy mit kell csinálni,felírta a számot és ennyi.Vagy nem volt kedve dolgozni,nem tudom.
-
Harkovz
aktív tag
Nem is tudtam,hogy boltban nem lehet lemondani a Net előfizetést.Telefonon kellett.Fura volt,hogy mondtam mit szeretnék aztán intézték,de meg sem kérdezte miért mondom le,semmi reakció.Szerintem jó ötlet a Vodánál az ügyfél megtartó csoport.Könnyen hagyja veszni az ügyfeleit a Telenor.
-
Harkovz
aktív tag
El is ment a kedvem már az egésztől.Nem gondoltam,hogy ez a nagy cég ilyen amatőr banda.Egyik ügyintéző csinál valamit és a másik meg nem látja.Elvileg lefoglalta a csaj az időpontot mára,de semmi nem látszik a rendszerükben.Délután hívom őket,hogy csiszoljanak még ezen a rendszeren addig hagyjuk egymást.Talán utána beszélhetünk.
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #57641 üzenetére
Mert még volt rá hűség,és nem saját az ingatlan,de így is be lehet kötni.Azóta úgy tűnik mégsem lesz belőle semmi mert ez a telekom egy vicc.Elvileg ma jönnek,vettem ki szabadságot erre hívnak,hogy senki semmit nem lát a rendszerben stb.Ha nem jön ma,le is mondom az egészet és marad a Telenor mobilnet és hozom ki a tabletet.
-
Harkovz
aktív tag
Úgy néz ki holnap véget ér a mobilnetes korszak.Holnap jönnek bekötni az 1Gb-os optikát.Sajnálom mert hosszabbítani akartam a Telenornál,de használhatatlan az esti órákban és hétvégén,pedig jó tabletet lehet most kihozni ingyen a Home csomag mellé.
-
Harkovz
aktív tag
Nem tudom mi történt de ma még végig 20 Mb/s feletti letöltést mérek.Pont most mikor mennék már megkötni a vodásat ezt meg lemondani.De remélem így marad mert ezt jobban szeretem.Meglátjuk este meg hétvégén mit mutat.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #56991 üzenetére
Amit már írtam is,itt használhatatlanul lassú lett.Sokszor 1Mb/s sincs a letöltés full 4G térerőnél.Jeleztem az ügyfélszolgálaton,másodjára azt mondták ez van,ennyit bír a hálózat.Reggelente 15Mb/s körül van a sebesség az elég volna nekem.Sajnálom mert szimpatikusabb mint a voda és a mytv meg hbo is jó dolog lenne de így,hogy nem müködik semmit nem ér.Most jár le a hűség25.én.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #56989 üzenetére
Akkor Hipernet Home na.Homenetre fogom cserélni,összekevertem.
-
Harkovz
aktív tag
HomeNet csomagnál is ha fordulónap után mondom le akkor teljes hónapot fizetek?
-
Harkovz
aktív tag
válasz tamas.nick #56824 üzenetére
Nekem Home van,de az is használhatatlan sokszor.Sajnos úgy tűnik a hálózat ennyit bírt,túl van terhelve már.
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #56732 üzenetére
Nem a miénk a ház és tervezünk költözni is hamarosan így nem akarom már beköttetni.
-
Harkovz
aktív tag
válasz prtvlogan #56724 üzenetére
Igen,emailben nekem is küldték a békéltető testület,fogyasztó védelem stb.címét és azt,hogy a környéken nem terveznek hálózatot fejleszteni.De az ügyintéző meg azt kérte,hogy szóljak.Nekem is kártyát frissített és érdekes módon egy napig 10 mega alá nem ment a letöltés.Még egyszer megpróbálom aztán meglátjuk mi lesz.Sajnálom mert eleinte nagyon jó volt és a Mytv meg az HBO Go azért jó dolog.
-
Harkovz
aktív tag
válasz prtvlogan #56721 üzenetére
Ebben a hónapban lejár a szerződésem.Nem tudom meghosszabítsam-e vagy korlátlan flotta vagy Voda HomeNet.A HipernetHome-ban ami vonzó,hogy 2 éves szerződéssel ingyen el lehet hozni egy tabletet.Mint a régi szép időkben az előfizetéses csomagoknál.Itt vodán alig van térerő de az Lte+ és igen jó a sebessége.Még megpróbálom mégegyszer bejelenteni a hibát hátha javul,múltkor azt kérték szóljak megint ha lassú.
-
Harkovz
aktív tag
-
Harkovz
aktív tag
Sajnos napközben megint alig 1-2Mb a letöltési sebesség.Éjszaka és reggel 15-20,vagy méb több.Ez alapján nem router a hibás.Full 4G térerő van.Valakik így leterhelnék a hálózatot?Szerintetek van esély,hogy tudnak ezzel valamit kezdeni ha újra bejelentem?
-
Harkovz
aktív tag
válasz Pécsi gyerek #56462 üzenetére
Amúgy ezt akartam is kérdezni,hogy szerintetek ha Home csomagot akarok majd megszűntetni akkor lesz ügyfél megtartó hívás?Esetleg adnak ezeknek a csomagoknak az árából kedvezményt?
-
Harkovz
aktív tag
válasz 4Grider #56457 üzenetére
Hipernet Home M csomag.Ahogy ígérte hívott is 4-kor.Azt mondta érdemes hetente újra indítani a routert de mondtam,hogy én ezt szoktam,sőt időzítővel fél éjszaka nem is megy.Azt mondta,hogy ezzel a frissítéssel mindet adatot töröltek a rendszerből a kártyával kapcsolatban.Ez alapján az lehet valószínűbb amit Te mondasz.De korrekt volt,kérte,hogy ha újra gond lesz azonnal szóljak nyugodtan és intézik.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #56452 üzenetére
Szia.Te tudod esetlegmi ez a frissítés,mit szoktak csinálni ilyenkor a központból?
-
Harkovz
aktív tag
Képzeljétek tegnap már használhatatlan volt a net,még 1 mega sem volt a letöltés.Írtam a honlapon bejelentést,hogy használhatatlan jövő hónapban nem hosszabbítom meg.Ma már hívott is egy ember a Telenortól,hogy olvasták a panaszomat,segíteni akar.Elmondtam mi a helyzet,azt mondta küld valami frissítést a kártyára húzzam ki a routert majd dugjam vissza és méregessek.Azóta 15Mb/s alá nem igen megy a letöltés.Ez már elfogadható így.És aztmondja még így sem hagyja a dolgot,használjam,figyeljem és délután még visszahív,hogy jó maradt-e.Na ez már hozzáállás az ügyfélhez.És nagyon jófej ügyintéző srác volt.Ha értékelni kell repül a max pont.Hogy milyen frissítés volt ez,és mi okozta a lassulást nem kérdeztem majd ha újra hív megkérdezem ha nem felejtem el.De le a kalappal előttük.Azthittem egy hónap múlva talán reagálnak valamit.
-
Harkovz
aktív tag
Reggel mértem 20/20-at már kezdtem örülni, hogy helyre jött, mostanra megint 1/20 lett.
-
Harkovz
aktív tag
Telenornál hol kell jekezni a sebesség gondot.Térerő full 4G és még is sokszor 1Mb a letöltés.Biztos nem a router hibás mert este,éjszaka 5-6,van,hogy 10,a feltöltés meg 20.Így a Mytv sem megy pedig nem lenne rossz dolog tegnap laptopon néztem a tvt,szenvedősen ment,de később már nem akadozott.
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #56334 üzenetére
Előbb próbáltam csak 3G-n ,úgy 3 a letöltés viszont fel is csak 1.Nem tudom mi lehet pár hónapja még nagyon jó volt.
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #56333 üzenetére
Én úgy hallottam nem túl jó a telekom net+tv+telefon csomagja.Mondjuk mi azért sem köttetünk be vezetékest mert nem a miénk a ház,valószínűleg jövőre költözünk.Most full 4G térerőnél is alig 2Mb/s a letöltés,fel bezzeg 19-20.Nem tudom mi lesz így.nem igazán akarok vodára vissza váltani,volt már de nem szerettem.Azonos használat mellett az gyorsabban fogyott.Korlátlan flottán gondolkodom a Telenornál,de ha ilyen marad nem tudom van-e értelme.
-
Harkovz
aktív tag
De örülnék én 10mb/s nek.Nekem mostanában 1,5-2 re esik vissza a Home M még a videók is akadnak.Majdnem full 4G térerőnél.
-
Harkovz
aktív tag
Nekem Márciusban jár le a Home M csomag.Én is megpróbálok flottás korlátlant szerezni.Olcsóbb is,és még a keretet sem kell figyelni.
-
Harkovz
aktív tag
Én sem hosszabbítom a Home-ot Februárig.Megvárom mi lesz.Ha nem lesz jó ajánlat akkor meg flottás korlátlan netet kötök itthonra.
-
Harkovz
aktív tag
Amikor ki akarom nyitni az ajándékot a Telenor app leáll.Aztán azt írja túlterheltek nem tudnak beengedni.Megoldás?
-
Harkovz
aktív tag
Én be sem tudtam lépni az appban.Azt írta túlterhelt.Webes felületre is csak nehezen sikerült.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #53660 üzenetére
Köszi
-
Harkovz
aktív tag
A Home csomaghoz kapott Huawei router elkezdett zavaróan zúgni,de működik.Kicserélik ezt garanciába?Még garis.Vagy kapok másikat amég ez szervízben van?
-
-
Harkovz
aktív tag
Mi a helyzet akkor ezzel a hűség idő változással?Októberben minden 2 éves hűség megszűnik?Ha a két évből még van 6 hónap akkor is?Vagy hogy van ez?HipernetHome csomagom van,ami márciusban jár le.Meg akarom majd hosszabbítani és úgy tudom tabletet is lehet kérni a modem helyett.Akkor most mikor hosszabbíthatok leghamarabb?
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #48518 üzenetére
Mondjuk nekem hűséggel van, de szerintem ezt nem csinálhatják meg. Át sem írták az aszf -ben.Meg akkor minek az extra keret egyáltalán? Akkor azt szüntetné meg és kész. Ha mégis ezt meglépik szerintem az hiba. Kíváncsi vagyok mi lesz.
-
Harkovz
aktív tag
válasz csernak75 #48453 üzenetére
Szerintem egyszerűen ezek a "guruk"sincsenek képben.Már többször lett itt linkelve az afsz amiben az van,hogy felhasználható a keret rá.Ha nem így van akkor tényleg nem is tudsz mit kezdeni a 3500ft.-al.Kíváncsi lennék ha az erre vonatkozó részt elküldenéd a gurunak,mit szólna.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Genova1983 #48255 üzenetére
Nekem is az van.Szerintem igen mivel a hűség idő mindkét felet köti,addig nem változtathat.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #47358 üzenetére
Helló.Nem tudod véletlen,hogy a Huawei asztali routerekhez lehet kapni nálatok antennákat?És ha igen,akkor mindkét antenna a 4g jel fogást segíti vagy az egyik a wifi sugárzást erősíti?
-
Harkovz
aktív tag
válasz spanglee001 #47156 üzenetére
Ez fura a múlt héten üzemeltem be egyet,nem volt gond.Először csináld meg a gyors beállításokat.Meg kell változtatni a jelszót is ami alapból admin.Ezután tudsz belépni a router menüjébe smst olvasni,további beállításokat csinálni.
-
Harkovz
aktív tag
Sikerült regisztrálnom a mytvt és az hbo go-t amit Home csomag extra kedvezményéből kértünk.Teljesen jól működik,LG tvm van azon Hbogo app is tökéletesen megy.Már 2 Home előfizetés van a családban.Én nagyon elégedett vagyok ezekkel a csomagokkal.Kíváncsi vagyok az új mytv csomagokra milyenek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
Az Hbo Go kódot hova küldik majd? Még nem sikerült aktiválnom mert a mytv ideiglenes jelszót sem küldték.
-
Harkovz
aktív tag
válasz azbest #46459 üzenetére
Igen van,csak nekem a kisebb csomag van annak a kedvezmény keretébe nem fér bele csak az alap mytv+az éjszakai 100Gb.Mivel a szüleim nem tudják úgy sem használni az hbo-t én fogom kihasználni.Csak internetezni meg youtubozni tudnak úgy ahogy.Így meg én használom plusz költség nélkül majd.
-
-
Harkovz
aktív tag
Kedden kötünk egy Home csomagot a szüleimnek.Az extra keretből kérem a start mytvt+HBO-t.A kérdésem az,hogy az HBO Go apphoz egy kódot adnak amivel használni lehet?Mivel úgy akarnám,hogy nekem is telenor home csomagom van és a tvn van hbo go alkalmazás ezért ezt én használnám.Tehát amit ahhoz az előfizetéshez adnak kódot azt tudom én használni?
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #46345 üzenetére
Akkor jól látom,hogy megszűnik a tarifa kedvezmény,tehát még most érdemes megkötni a Hipernet Home-ot?
-
Harkovz
aktív tag
Valaki tudja esetleg,hogy a Home csomagok meddig kedvezményesek?Egy vodás netet fogok majd lecserélni de még 2 hónap rabság van rajta.Nehogy mire válthatok megszűnjön a kedvezményes havi díj .Akkor inkább megkötöm előbb a másikat is,vagy kötbérrel lemondom a régit.
-
Harkovz
aktív tag
Nem tervez a Telenor Lg tv-re is írni mytv alkalmazást?Mert ha jól látom Samsungra már van.Szerintem sok előfizetőjük lenne,ha közvetlenül a tvről indíthatná az ember a műsort nem kéne semmi plusz kütyü.Nem is lehet nagy dolog mert kis névtelen szolgáltatók is csináltak már látni a content storeban.pl.tarr kft.Androidon tök jól megy a mytv szerintem lenne létjogosultsága ha a legnagyobb tv márkákra írnának alkalmazást.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Viktor0610 #44862 üzenetére
Akkor jól gondoltam. Köszi a választ.
-
Harkovz
aktív tag
Nagyon jók ezek a Home csomagok.Főleg mióta olcsóbbak lettek nincs ellenfelük.Én egy éve kötöttem 6500ft/50+100 Gb. Sajnos gondolom nincs lehetőség,hogy akár hosszabbítással vagy nagyobbra váltással az új kedvezményes árat kapjam meg.?
-
Harkovz
aktív tag
Nekem be sem jön a telenor.hu !
-
Harkovz
aktív tag
válasz wetomi #42968 üzenetére
Nekem a középső csomag van sima Hipernet Home. Amikor bejött a kedvezmény, gondoltam átváltom a nagyobb csomagra, még úgy is kicsit olcsóbb a kedvezménnyel mint így simán. Bementem és azt mondták csak myHipernet Home csomagokra válthatok sima eggyel nagyobbra nem. Én ennyit tudok. Mondjuk nem tűntek túl felkészültnek az eladók az biztos.
-
Harkovz
aktív tag
válasz #79335424 #41239 üzenetére
Én is ezt használom. Ingyen megkaptam. Én azért sem akartam MiFit mert a Vodáshoz az volt és nem igazán bírják azok a folyamatos üzemet. Egyre többször lefagyott, újra kellett indítani stb. Erre meg kábellel is lehet csatlakozni. Igaz nekem a tv is tud WiFi - t de mióta ez van kábellel kötöttem össze.
[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
válasz DrBubo77 #41229 üzenetére
Ráadásul voltak olyan jó fejek, hogy a régi csomagok is megkapták a korlátlan böngészést. Most először fogyott el az 50Gb mert nem állítottam be a torrent kliensemet, és meglepődtem, hogy nem lassú. Eddig is meg voltam elégedve, most már méginkább. Az új csomagok szerintem nagyon jók, a konkurenciát simán verte eddig is. Szerintem már vezetékes netnek is jó alternatívája lett.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Alien123 #41196 üzenetére
Én Home csomagban vagyok. Ezt át lehet váltani az új Mytv-vel kombinált csomagokra. A sima Home csomagok is olcsóbbak lettek, de ezekre nem lehet váltani. Így én nem váltottam mert tv nem kell a mytv csomagban meg nincs az éjszakai 100 GB. Így maradt a sima Hipernet Home középső csomag.
-
Harkovz
aktív tag
Úgy tűnik mi is megkaptuk a korlátlan böngészést.
-
Harkovz
aktív tag
Mytelenor nektek jó? Hipernet Home csomagom van azt mutatja elfogyott a netem de nem valószínű nincs is lassitva.
-
Harkovz
aktív tag
Hogy lehet az, hogy eddig 6500 volt a HomeNet csomagom, most meg 5500-at vettek csak le a számláról? Olcsóbb lesz? Nem mintha baj lenne, sőt, csak kíváncsi vagyok.
-
Harkovz
aktív tag
válasz wetomi #39572 üzenetére
Nekem is ez a router van. Én egyenlőre elégedett vagyok vele, stabil a térerő igaz én nem külterületen vagyok. Az adat mennyiség is mintha lassabban fogyna mint a Vodánál. Az 50 GB-os keretet nem tudom lefogyasztani csak a felét. Letöltések éjszakára programozva. Egyedül ha DLNA-n nézek filmet a tv - n akkor volt kétszer is, hogy megszakadt újra kellett kezdenem. Pedig direkt tud DLNA-t is a router.
-
Harkovz
aktív tag
Ha 26.-án van számlazárásom,ugyanez a számla kelte,a csoportos beszedést a bank 30.-án fogadta el,akkor ez a számlafizetés már megy onnan?Vagy fizessem be a csekket ami jött?
-
Harkovz
aktív tag
Meg kötöttem a Hipernet Home csomagot. Egyenlőre piros pont a Telenornak. Gyors sima ügyintézés és router is volt több féle. A nagyobb Huaweit választottam. Beüzemeltem, egyből full térerő 4G-n.50 Megás letöltés. Pedig jó vastag vályog falak vannak. A vodánál lemondtam a netet. Nem volt egyszerű. Az egyik boltból elküldtek, hogy még hűség idő van rajta. Be mentem egy másik boltba ahol múltkor azt mondták 21-én már felmondhatom. Mondták, hogy így van nem baj, hogy 28.ig van hűség mert 8 nap a felmondás. El is intézte. Egy ürge még tabletet is ajánlott telefonon csak maradjak. Kösz nem kértem.
-
Harkovz
aktív tag
Lehet HipernetHome-ot kötök mert a Vodánál a Homenet egyenlőre nem elérhető és azt sem tudják mikor lesz!Hipernet Home csomagot bármelyik Telenor üzletben köthetek?
-
Harkovz
aktív tag
Helló. 12 GB-os Voda netet cserélnék Hipernet Home 25 GB-os csomagra. 100Gb éjszakai van mindkettőben. Ugyanannyi lenne a havidíj. A térkép szerint van 4G itt Pilisen ahol használnám. Szerintetek megéri váltani? Ezt sem lassítják nullára ha elfogy? Telenor üzletben kötik ezeket? Csak lakcimre vagy tartózkodási helyre is lehet kötni?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest