- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Max
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
donjohnson #101213 üzenetére
Valóban, de az, hogy mi szerepel a lakcímkártyán, édesmindegy. Oda kerül bekötésre a szolgáltatás, ahova Ügyfél kéri. Egyébként a szerződésen van egy szolgáltatási cím, ahol ténylegesen megy a net, illetve egy állandó lakcím, ami a lakcímkártyán is szerepel
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
sfdrakex #98925 üzenetére
Iphone 12-t használok. Arra tudnék gondolni hogy az üdvözlő sms-ek kavarhattak be, vagy ehhez hasonló dolgok.
Lottót stb nem veszek, Apple Music előfizum van, de azt nyilván én állítottam be szolgáltatói számlázásra, nincs is vele baj.
asdf_: Ingyenes kéne hogy legyen, EU-ból ha telefonálok mondjuk haza magyar számra, akkor az itthoni perc illetve SMS díjak a mérvadóak. Tehát ha pl görögből küldtem vna sms-t rokonnak, még megérteném hogy kiszámláznak, de sose küldök sms-t. Szállásadónak se kellett, mert bookingon ment minden.
Na mindegy megvárom a számlát, addig remélem nem fog növekedni, de meglesem majd, aztán beküldök egy panaszt, hátha kapok egy értelmes választ
Max visszamegyek a trékomhoz, az úgyis jobb -
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Korábban mintha lett volna már itt téma, hogy van sokaknál az ún. csomagon felüli forgalom számlázás. Flottás csomagom van, nagyon jó áron, emiatt feltűnő tud lenni ez a pár száz ft-os plusz tétel.
Az elmúlt héten vettem észre hogy már 233ft a csomagon felüli forgalom, viszont sms-t nem küldök, telefonálni is annyit szoktam amennyi a csomagba van, és azt is kizárólag magyar számmal, mégis emelkedik ez az összeg.
Valaki adott már be erre panaszt, és kapott e már rá megfelelő tájékoztatást, hogy mi is ez?
Köszönöm!
Amúgy eddigi kedvencem: most május 7-én mentünk Athénba, azon a napon is volt roaming során küldött sms-em érthetetlen módon, viszont 6-án még bőven itthon voltam, mégis kiszámlázásra került EU-n belüli sms nemzetközi hálózatba. Érthetetlen számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚL Lenovo és DELL Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Egyedi ékszerdobozka
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest