Hirdetés
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
harcosparej
tag
válasz Gebriel #21468 üzenetére
igen lemehet. Pl smsnél 17perc után történik meg a levonás. Van rajta éppen ennyi összeg és akkor leküld róla 8-at abból 7 mínuszba megy. Tudtommal 300ft enged. Másnál van vészfeltöltés, visszahívós sms, telenorosoknak ez jutott.
„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
-
MODERÁTOR
válasz Gebriel #3649 üzenetére
Az Üzleti Alap és Pro csomagok mellé rendelhető költségcsökkentő szolgáltatások:
- PartnerKörzet
- UniKörzet és MultiKörzetA számlázás "természetsen" másodperc-alapú.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
shev7
veterán
válasz Gebriel #1218 üzenetére
ezen en is gondolkodtam, multkor majdnem megkerdeztem, hogy 5k-ert turhatok-e az urnaban, de aztan tul sokat kellett volna sorbaallni, es nem vartam ki...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
MODERÁTOR
válasz Gebriel #1207 üzenetére
Köszi, ez jó tarifacsomagnak tűnik. Mégsem sajnálom hogy a pannont választottam, voltam már mindhárom szolgáltatónak ügyfele előfizetésesben is, ennél szerintem részben jobb, részben rosszabb a céges tarifánk. Ami nekem eléggé nem tetszik, hogy 60 perc után bontják a beszélgetést, de ez legyen az ő bajuk.
Most egy dologban haragszok a pannonra. Anno mikor vettük szeptemberben az előfizetést, SunyiErikszon k750-et szerettünk volna venni, és a kis hölgy azt mondta a megyei központban, hogy nincs és nem is lesz várhatóan. És az akciós kínálatban még mindig van. Miért tesznek ki olyasmit amit nem tudnak adni? Ez az egy dolog nagyon rosszul esett. Végül is vettünk olcsóbb telefonokat, de akkor is... -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Gebriel #1186 üzenetére
Kevés az információ.
Alacsony havidíj kell? Pannon 50 (lebeszélhető 1750 Ft-os havidíj)
Olcsó percdíj kell? Pannon 300 és 1000 (előbbi 6300, utóbbi 17000 Ft havidíjjal bír, szintén lebeszélhető)
Sokat SMS-ezel, MMS-ezel? Djuice (3450 Ft havidíj, teljes egészében felhasználható beszélgetésre, SMS-re és MMS-re)
Ennyi.
(Egyébként meg nézz körbe a pannon.hu oldalon. )Xiaomi 13T
-
Ferenc.v
tag
válasz Gebriel #1108 üzenetére
Tudomásom szerint a Vodánál csak a készülék hálózati zárjának feloldására van valami kikötés, hogyha a szerződéstől kötött X időn belül függetleníteni akarja a telót az ügyfél, akkor Y forintot kell befizetnie kártyás előfizetés esetén.
0-1 év között bruttó 20 ezer forint,
1-2 év között 10 ezer forint,
2 év után bruttó 2,5 ezer forint.
Ez érthető és jogos is talán. -
MODERÁTOR
válasz Gebriel #1104 üzenetére
Amennyiben veszel egy készüléket feltöltővel, egy évig nem viheted el a számod más szolgáltatóhoz, ezt vehetjük hűségszerződésnek. Már csak a 20000 Ft-os kötbér fizetési kötelezettség miatt is.
U.ez a helyzet akkor, ha Bónusz Programban veszel csak készüléket feltöltősként.Xiaomi 13T
-
Landsmann
addikt
A Sony Ericssonok esetén is hasonló dolgok vannak írva. Éppen ezért vonják meg a garanciát ha nem a gyártó, vagy a gyártóval szerződésben álló cég szoftverével történt a módosítás.
Viszont maga a módosítás ténye nem engedélyezett (tehát a gyártó hozzájárulása nélküli) szoftverrel, már büntetőkategória. Nézd, ezt nem én találtam ki, több újságban is megjelent olyan 2-3 éve. Nem hinném hogy azóta változtattak volna rajta.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
Sajnos így van, több újságban is volt róla szó pár évvel ezelőtt. Akkor nagy vita volt róla, hoyg a szoftver kié. Akkor kérdezték meg a gyártókat és jogászokat is. Ugyanolyan bűnt követsz el a módosítással, mintha mondjuk a windowst visszafejted és azon módosításokat végzel. (tehát nem az üszemszerűen egérrel és billentyűzetről való windowsos változtatásokról van szó)
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
-
Landsmann
addikt
Nem egészen. A készüléket sokkal olcsóbban kapod, mint amennyiben az valójában kerülne. Ezért cserébe a szolgáltató joggal várja el, hogy nála tejelj egy darabig.
Nem éppen azt csinálsz vele amit akarsz, ugyanis a telefonbvan található szoftver sosem lesz a tied, az továbbra is a gyártó tulajdonában marad. Te csak használati jogot formálsz rá.
A telefonoikban levő szoftvereket jogtisztán csak a gyártó által kiadott szoftverekkel lehet módosítani. Minden más módon történő belepiszkálás, akár csak egyetlen bit átfordítása is törvényellenes és a számítógépes csalás fogalmával kerülhet szembe a bíróságon.
Tudom, most léehetne vitatkozni, hogy dehát kifizettem, enyém szőröstől, bőröstől. Sajnos nem így van, a jogszabály mást mond. A gyártók a készülék eladásával nem mondtak le a szoftver tulajdonjogáról.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
Szerencséd volt. Nem is úgy értettem hogy szoftverrel piszkálták a telefont, bár anélkül meg nem megy, mert billentyűzetről ha nem tudod a megfelelő kódot, ez nem fog menni, sőt lehet hogy már nem is megy billentyűzetről. Szóval úgy értettem, hogy a telefonban levő szoftver lesz megváltoztatva függetlenítéskor és nem egészen úgy, ahogy azt jogtisztán függetlenítik. Maradhatnak benne nyomok, amiket szoftveres buheráláskor észrevehetnek a szervízben. Persze nem feltétlenül kell hogy észrevegyék, de az esély meg van rá.
-
Landsmann
addikt
Ez is igaz, de a szervízben szerintem pillanatok alatt rájönnek hogy egy egykor függő készülék fekszik előttük. Aztán már csak két másodperc, vagy még annyi sem a garancia levelet keresztben áthúzni egy golyóstollal, mondván illegális szoftveres beavatkozás volt a készüléken.
-
Landsmann
addikt
Nos, az sem olyan egyszerű, mert új szerződés megkötése után leghamarabb 30 nappal lehet kérni. A le nem telefonált összeg pedig elvész.
Aztán meg annyira nem hülyék, hogy tudják, márha jópár ezer Forintott kifizetett az ember egy telefonért, akkor aligha fog szolgáltatót váltani, mert vagy kell új készülék is az új szolgáltatónál, vagy az új készüléket kell függetleníteni, ami garanciavesztéssel jár. Ez viszont nem biztos hogy jó buli egy vadi új készülék esetén.
[Szerkesztve]Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
Nem húztak le senkit, jóvá fogják írni. nekem volt már -12000 is az egyenlegem. Fél Dél.Magyarországnak akkor a GPRS forgalmát tévesen roaming GPRS-ként számlázták. De rájöttek maguktól is és rendbetették az egyenlegeket. Szerintem most is meg fog történni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Acer Predator Bifrost Intel Arc A770 OC 16 GB GDDR6
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Canon eos 5DII gépváz szett 20e expo
- ÚJ G.SKILL Trident Z Neo 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-32GTZNC
- MSI MAG B550 TOMAHAWK + AMD Ryzen 7 5700G + Kingston Fury Renegade 32GB DDR4 (Külön is eladó)
- ÚJ G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR CL36
- MSI MAG Codex 5 B930 10. gen. Intel processzoros RGB ledes Gamer számítógép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest