-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz Landsmann #94001 üzenetére
itt írja a felsorolásban, de végig nézve az összes menü térképet, nincs benne ilyen menüpont.
(a csaj amúgy weblapot mondott) -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Olyat lehet csinálni hogy valakinek van Yettel Prime előfizetése, és azt 2 telefonban lehessen használni?
Azaz 2 sim kártya, de 1 előfizetés.[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz aprokaroka87 #94003 üzenetére
MultiSIM csak a Telekomnál van.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz aprokaroka87 #94009 üzenetére
A Yettel oldala szerint Yettel Prime-hoz nincs adatmegosztó.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #94009 üzenetére
ÁSZF szerint sem rendelhető a tarifádhoz adatmegosztó. Már csak azért sem, mert korlátlan adatforgalmat tartalmaz, azokhoz meg már sok éve nincs ilyen lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Értem köszönöm, Nem nekem kellene, de akkor ezek szerint " halott" ügy.
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
Yettel appban vajon miért nem működik a Netpajzs?
Ha rámegyek egy pillanatra megjelenik a Netpajzs felülete de azonnal kijelentkezik az app... -
MODERÁTOR
-
-FreaK-
veterán
válasz Viktor0610 #94016 üzenetére
Nem, épp ezt kérdeztem, hogy mi kell nekem. Illetve írtam is, hogy nem adtam meg email címet.
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #94019 üzenetére
Igen azzal lépünk be. Email cím és jelszó. Belép. Menü->Netpajzs->egyb pillanatra megjelenik majd újra kéri a fiók adatokat. Végtelen ciklusba kerülünk...
-
MODERÁTOR
-
csanady97
tag
Sziasztok! Ezt a 100Gb-ot hogy lehet aktiválni? [kép]
A szolgáltatások alatt nekem nincs ilyenopció.Előre is köszi.
-
félisten
-
TeeJay
félisten
Tomp te nagy guru vagy ebben
Ahol már fejlesztve lett a torony ott 4G-re 3CA a plafon vagy csak a telefontól függ?
Egy Samsung Galaxy Tab S4 volt most nálam, megnéztem mit tud a SIM kártyámmal és biza 3CA ment lazán (B1+B3+B7) és mértem 380-390megabitet vele.
Aztán átmentem a panel másik oldalára, ott B7 kiesett és B1+B3+B20-on 60megabittől nem ment fentebb valamiért
Ha nézek egy használt 4CA képes cuccot az még egy band-re csatlakozik vagy a Yettel 3-ban limitálja ezt?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
winbox
senior tag
válasz TeeJay #94026 üzenetére
Nálam is 4-et fog össze az NR7101, jelenleg B3+B7+B20+B1. (20+20+20+10 vagy 15MHz a B1) Próbáltam B8-al és B28-al is keverve, a sebességek nagyjából megegyeztek, de minimálisan a fenti kiosztás a leggyorsabb nálam. 5G még nincs rajta, de a fejlesztésnek köszönhetően így is bőven elég mindenre is a sebesség. A telefonom csak 2 vagy 3-at fog össze, beltéren már nem olyan jó a lefedettség.
-
aprokaroka87
nagyúr
A Yettel a Barion vagy a Bank hibája lehet az hogy megint nem nagyon sikerül befizetni bank kártyával a számlát?
Elmúlt pár alkalommal olyan szépen ment, alkalmazáson keresztül, beírtam a bank kártya adatokat, pár másodperc és minden jó volt.Most meg már vagy 7x probálkoztam, az elmúlt 1 napban.
MKB bank ( volt Budapest Bank )
Ott akad el, hogy amit a Bank app-nak kellene küldenie értesítést az nem érkezik.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #94029 üzenetére
A Barion fizetési felület a yetinél addinfo-zik, ott bármi előfordulhat. Én gond nélkül szoktam rajta fizetni több százezres számlákat SCA nélkül (az addinfo-nak köszönhetően). De ha az addinfo-t nem enné meg a bankod, még jönnie kellene az sca felületnek...
-
4Grider
nagyúr
válasz CellWalker #94032 üzenetére
Van, ahol 20 MHz-nyi B20 szerepel a CA-ban. Dunától nyugatra ott, ahol a yeti RAN szolgálja ki a Telekomosokat is. Budapesten/nagyvárosokban nem így van, ott külön-külön használják a 10-10 MHz-üket, a Dunától keletre meg pont a Telekom RAN-on van mind a 20 MHz (nem nagyvárosban).
-
TeeJay
félisten
válasz winbox #94028 üzenetére
Ahogy nézem a cacombos-t elég sok 2021-es cucc sem támogat B8-at meg B28-at más frekvenciákkal.
B1 B3 B7 B20 szinte mind össze tudja fogni de B8 mellé már csak 1-2 band-et B28 mellé szintén kb. ennyit.
Szóval lehet mégsem veszek használtan egy Note 9Pro-t mert az is csak 3CA, ami meg 4CA + NR-t is tud az meg 2022-es csúcs procis mobil (Snapdragon 8gen1 vagy 8+gen1 vagy 8 gen2).Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bociusz
aktív tag
válasz CellWalker #94034 üzenetére
Ahol össze van nyitva a B20, ott a teljes 20 MHz használható. (Viszont értelemszerűen több eszköz is szabadul rá.)
-
oba
addikt
Sziasztok!
Sim cserét csak személyesen lehet elintézni? Van egy kb 8-10 éves yetteles feltöltős sim-em, ami egyik napról a másikra beszart, nem érzékeli a telefonom.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #94002 üzenetére
Megfejtettem, a menütérképen a Szerviz Információ menüpontot kell keresni, ha javításra leadott készülék után érdeklődsz. Na nem mintha lenne értelme, csak annyit csinál, hogy kicsit később kapsz egy sms-t amiben az áll pl. hogy a szervizelés folyamatban.
Ilyen státusz infókat egyébként is küldenek sms-ben automatikusan, tehát semmi plusz infót nem kapsz ilyen módon. -
oba
addikt
válasz 4Grider #94039 üzenetére
Amúgy nem tönkrement a sim hanem én néztem be... Lejárt 365 nap az utolsó feltöltés óta és lejárt az érvényessége. Múlt hónapban csináltam adategyeztetést, azt hittem azzal le van tudva. Volt rajta még 2000 Ft egyenleg is. Nem vettem észre az sms-t tegnap amikor írták, hogy 24 órám van feltölteni.
Van esélyem visszaszerezni a számom vagy így jártam?
-
4Grider
nagyúr
"Ha az érvényességi idő lejárt, az egyenleged elveszik. Az érvényességi időt egyenlegfeltöltéssel tudod meghosszabbítani az érvényességi idő lejárata előtt, illetve a lejárattól számított 30. napig egyszeri feltöltéssel még vissza tudod aktiválni a SIM kártyádat. Ezt követő időszakban már csak új hívószámra szerződhetsz."
-
oba
addikt
válasz EA's hit #94044 üzenetére
Próbáltam most a yettel oldalán tölteni rá online de azt írja, hogy telefonszám nem található. Ma reggel járt le szóval a 30 napból még lenne bőven. Akkor nem úszom meg a személyes ügyintézést. Csak az a baj hogy vidéki vagyok és 40 km-re van tőlem a legközelebbi ügyfélszolgálat. 😏
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #94046 üzenetére
Nem értem az összefüggést. Új szerződést kötne rendelkezésre állási időben történő feltöltéssel is, akkor miért nem kéritek a sim kártyát? A hívószámlekötési időszakban miért kell személyesen bemutatni a sim kártyát? És miért veszik el az egyenleg, ha feltöltés hiányában történő előfizetői szerződés megszűnés esetén az egyenleg egy évig visszakövetelhető? Vagy a kettő összefügg?
A Telekom ezt az ellentmondást elegánsan megoldotta: Ha hívószámlekötési időszakban tölt valaki újra, akkor 300 Ft levonása után visszakapja az egyenlegét. -
MODERÁTOR
-
EA's hit
őstag
válasz 4Grider #94047 üzenetére
"Új szerződést kötne rendelkezésre állási időben történő feltöltéssel is" - igazából ott nem köt új szerződést, hanem a meglévő szerződését hosszabbítja meg, míg ha lejárt és megszűnt a kártya, az már nem élő szerződés, szóval csak újat kötni tud rá, nem a meglévőt hosszabbítani. Nyilván apróság meg szőrszálhasogatás, de minden létező ÁSZF és hasonló jogi dokumentum az A gyakorlati értelme meg nyilván az, hogy csak úgy hasraütéssel ne mondhassa be bárki a megszűnt számot, hogy márpedig azt ő használta és kéri vissza, azért kell a kártya jelenléte az üzletben a visszaaktiváláskor, hogy igazolja vele, hogy valóban övé a kártya. Nagyjából.
-
sifarr
senior tag
válasz EA's hit #94049 üzenetére
"Új szerződést kötne rendelkezésre állási időben történő feltöltéssel is" - igazából ott nem köt új szerződést, hanem a meglévő szerződését hosszabbítja meg,
Szó nincs hosszabbításról. Sima feltöltés esetében sem.
Hírközlési tv. (2003. évi C. tv.) 134. § (16):
Az előre fizetett díjú előfizetői mobil rádiótelefon szolgáltatások esetében a (14), (14a) és (15) bekezdés nem alkalmazható. E szolgáltatások esetében az előfizető általi egyenlegfeltöltés új határozott idejű szerződés ráutaló magatartással történő megkötésének minősül. Az előfizető általi egyenlegfeltöltéssel az előző határozott idejű szerződés megszűnik azzal, hogy az előfizető hívószáma változatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest