-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz unravel #66001 üzenetére
Számold ki, mennyit beszélsz, mennyit netezel, és ha beleférsz a Blue +ba ÉS az ára is kedvezőbb, akkor érdemes lehet váltani.
Én azt vettem csak figyelembe, hogy nyilván nem véletlenül van korlátlan neted, de ha tényleg ennyire nem használod ki, akkor egy olcsóbb megoldás jó lehet.
(egyébként nekem is 100 gigás netem van, és bár sokat videózok, netezek, Deezer-ezek, de így se használom ki a felét se)
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz unravel #65998 üzenetére
Engem is megtaláltak ma, pont ezt akartam kérdezni. Hello Data helyett legyen blue+ xs+100gb havi 6k-ért. Ez ugye így is drágább, mint az eddigi. Még azt is megmondta, hogy havi hány gigás forgalmam volt eddig. Ami visszatartott, az az, hogy azt mondta sűrgősen döntsek, és ezt csak nála lehet. Maradtunk annyiban, hogy holnap visszahív.
Sokat gondolkoztam rajta, de szerintem megvárom a "nem mondjuk ki a nevét" indulását, és ha innen kidobnának, akkor megyek hozzájuk.[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
tomp
félisten
válasz Depression #66004 üzenetére
sűrgősen döntsek, és ezt csak nála lehet
...persze mert kell neki a plusz pénz...legalább ne így mondaná...
Engem érdekes módon azóta nem hívnak fel, hogy elmondtam nekik miért nem írok alá velük soha többé hűséget.
Lehet beírták a profilomba megjegyzésnek, hogy ne próbálkozzon senki különben NMHH? XD -
Cyberbeni
addikt
válasz Depression #66004 üzenetére
Én úgy válaszoltam, hogy ha muszáj váltani, akkor oké, de ha nem, akkor szeretnék maradni és áttett. Mondjuk nekem bőven elég a 100GB is, csak azért volt korlátlan, mert kb 5GB-nyi netet lehetett máshol ugyanennyiért kapni. Így legalább nem kell azon aggódnom, hogy számlaforduló előtt egy héttel eszembe jusson, hogy telefonáljak egy percet, mert azt csak neten keresztül szoktam és átraknak valami net only csomagba és már csak havi 8k-ért lehet rendes előfizetésem.
-
Depression
veterán
válasz Cyberbeni #66006 üzenetére
Akkor jól átvert, ugyanis nem muszáj váltani. Neked is 6k-ért kínálták? Ráadásul nekem nsgyon akarta eröltetni az ingyenes telefont is. Többször is elárultam neki, hogy abból én nem kérek. A páromat egyszer már behúzták így egy olyan telefonnal, ami a dobozból kivéve azt írta, hogy nincs elég tárhely a frissítésnek. Egy y6 2018 volt nálam céges telefonként, az meg tényleg ipari hulladék, és azt sem adják még ingyen ezzel a csomaggal. Szóval tuti, hogy hűséget nem írok alá.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
snooze
veterán
még mindig inkább a mellébeszélés,mint inkább a javitás..😁😁😁
Frissités óta hirtleen megnött a felhasználok száma..na jahh..😁😁
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
unravel
őstag
válasz nyisziati #66003 üzenetére
Az ár szinte ugyanannyi maradna.
A beszéd 50 helyett 100 perc.
Az internet végtelen helyett 101 GB.
Hűséget kell alairni.
Az új készülékek nem érdekelnek.Régen a vodafonetol azért jöttem el mert kedvező árú korlátlan mobilnetet akartam. A jövőben szeretném ha a Spotify Hifi végre elérhető lenne, ehhez több adat kell. Akkor ez ennyi. Köszönöm. 😉
¯\_(ツ)_/¯
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #66016 üzenetére
Egyenlőre szó nincs spotify hi-fi-ről. Cikkek is csak annyit írtak, hogy néhányan kaptak meghívót egy tesztre, de azóta nagy a csend. Ez is kb 2 éve volt. A különféle programok meg amik hirdetik, hogy tudják a spotify lossless, az mind kamu. Egy tömörített streamből nem lehet FLAC-ot csinálni. Próbáld ki a tidal-t, igaz ott a Hi-fi és a megjobb Master (stúdió) minőség 4000/hó, de sokkal jobban szól mint a spotify. Nekem is úgy van megoldva, hogy a jobb ajánlások miatt van egy ingyenes spotify fent, de a TIDAL-ra fizetek elő. 100-ból 99 szám biztosan azon is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Running
tag
Sziasztok!
Elnézést ha már kérdezték, de hátha van itt olyan akinek van tapasztalata a következővel kapcsolatban: Telenor Hipernet Home + L
Az lenne a kérdés, hogy online (fps, mmo) játékok elfutnak egy ilyen témán, vagy felejtős a sztori. A 4G megvan a területen.
Újépítésű lakáshoz kéne, mert az idióták elfelejtették a Telekom-ot értesíteni a bekötésről és még hónapok mire egyáltalán az engedélyeket megkapják, aztán még ki tudja mennyi idő mire behúzzák, addig meg kéne valami net.
Köszönöm előre is, ha van tapasztalat az ügyben. -
bob011
aktív tag
Blue+ promó kódot küldene valaki?
[ Szerkesztve ]
-
bob011
aktív tag
-
törölt tag
Egy ideje feltűnt egy furcsaság. Elég sokat vagyok úton és mintha nem lehetne 3G alatt adatot forgalmazni. A telefon jellemzően 4 és 2g között váltogat, ha véletlenül 3G-re áll rá, ott mintha nem menne az adatforgalmazás. A hívások arra ugranak legtöbbször de a net mintha nem működne. iPhone XS Max tapasztalom. Lehet a 2100as sáv dobása miatt van ez már így?
-
radio100jozs
őstag
-
anglergab
addikt
válasz radio100jozs #66028 üzenetére
Alacsony jelerősség is okozhat ilyet.
A dBm számít, nem a térerő ikon
Illetve a zaj is lehet magas, továbbá túlterhelt a cella. 3G kapacitása sokkal kisebb mint a 4G-é. -
Pécsi gyerek
addikt
Üdv.Hello data startom van.Készülék nélkül vettem, csak az előfizetést.Van rá mód hogy készüléket válasszak utólag ehhez az előfizetéshez?Ha van, akkor olcsóbban kapok készüléket,van valami kedvezmény bármi?Ez ugye tudtommal hűségidő nélküli.Lehet rá hűséget kötni,hogy olcsóbban kapjak telót?
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
nyisziati
veterán
válasz Pécsi gyerek #66030 üzenetére
Nem, lezárták a Helló Datát. Új, kedvezményes árú készüléket csak tarifaváltással és hűségidő aláírásával kapsz.
-
radio100jozs
őstag
A My Telenor applikáció megint meg van pusztulva, hiába kér a hibáért elnézést, ez akkor is egy vacak rendszer.
-
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #66033 üzenetére
Nálam nincs gond vele.
Legfrissebb, nem béta verzió, Android 9.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nyisziati
veterán
Nálam is jó. Akkor szokott vacakolni, ha valami gond van a hálózattal. Vagy nincs lefrissítve.
-
ProEvoFan
nagyúr
Többször olvastam a fórumon erről a problémáról.
Nálam mindig rendben ment.Most is ok.Akkor nem indul, el, ha frissebb verzió jött ki közben és szól, hogy frissíteni kell. -
Hosssszu
őstag
válasz Depression #66039 üzenetére
Nekem tegnap nem működött (csak forgott, forgott a végtelenségig), ma viszont működik rendben.
Pedig nem is frissült és ki sem volt kapcsolva a telefon. -
Hosssszu
őstag
Lett friss árlista: [link]
Nem tudom hogy mi változott, de hátha valakit érdekel.
-
Prodidzsáj
tag
Sziasztok!
Após kártyás telefonjának lejárati ideje lejárt 04.09. én.
Sajnos betegeskedik, eltelt 30 nap, a telefonon csak segélyhívás indítható.
Visszahozható még a szám vagy ennek annyi?
A válaszokat előre is köszönöm! -
sfdrakex
nagyúr
válasz Prodidzsáj #66045 üzenetére
Úgy tudom lejárat után fél évig vissza tudod szerezni. Be kell menni üzletbe.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
JonssoN
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a hordozható wifi router működik külföldön is? Külföld alatt romániát értem ami eu-s, így csak feltételezni merem, hogy semmi +díj nélkül működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest