- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mono25
csendes tag
válasz
csanady97 #27037 üzenetére
Szia!
Nekem az online rendeléssel kapott szám a 3. napon lett aktív. A második nap megkérdeztem az ügyfélszolgálaton, hogy mi a helyzet. Itt nekem azt mondták 1-2 óra. Ebből még lett kb. 24 óra. Viszont arra hivatkoztak, hogy még szerződésben foglalat időn belül vannak. -
andatti
senior tag
Tud valaki hibáról a go.telenor linken? Hónapok óta azon nézem mindig az egyenlegemet, mobilneten, de most pár napja azt írja ki, hogy wifiről nem működik... pedig be sincs kapcsolva a wifi, mert mobilneten megy majd minden rajta... ráadásul melóhelyen is néztem, ahol még wifi sincs, és ott is azt írta, mobilnetes kapcsolatnál, hogy wifiről nem működik... Bár tegnap egy ránézés erejéig megjavult, de később ráfrissítve ugyan az volt a helyzet... és azóta is, akárhányszor nézem, mindig ugyan az...
A telenoros appot felraktam ugyan, de azt meg számolgatni kell, mert alapból 0 Ft-ot ír, és össz perc és sms-t, meg, hogy hány hívásom volt, de összeget semmit. A link sokkal jobb (volt). Kérdés, hogy csak nekem nem működik? Ha igen, akkor az készülék probléma lehet? (samsung pocket neo) Van remény javításra? Mit kéne tennem, hogy ne csak eseti jelleggel legyen jó? A készülék még nincs egy éves se, nem gondolnám, hogy azzal lenne gond és mindent megcsinál, simán, de valamiért nem érzékeli mobilnetnél, hogy mobilneten vagyok... A "hagyományos" ki-be kapcsolásra se javult meg...
A "Hivatalos szöveg:"
Számla és egyenleg információ
Az egyenleg lekérdezés csak Telenor mobilhálózat alól érhető el. Wifire csatlakozott eszközt nem tudunk kiszolgálni.
Fent, meg ott "figyel" a H betű a netes kapcsolatnál és a wifi tényleg nincs bekapcsolva... /eh, már túlragoztam... de akkor se értem... / -
csanady97
tag
Üdv!
Online rendeltem egy telót új számmal. Mikor fogják aktiválni a SIM kártyát?? -
SG3rg0
őstag
Ezzel a hipernettel tuti van valami gebasz. Ahol én eddig voltam a próidőszakom alatt mindenütt 4g írt a telefon. Most meg edge van csak, max H. Hogy van ez? Jelentsem hibára?
-
club1
veterán
válasz
Viktor0610 #27032 üzenetére
Kösz a választ.
Az a gond, hogy én is csak ezt az írott információt ismerem. Viszont ezt itt a fórumon már megcáfolták, a cáfoló keretszerződésében 0-24 óra szerepel. Az árképzés (1.5x annyiba kerül az éjféltől 8 órás extra mint a nappali 8 órás korlátlan forgalom) sem indokolja a 0-8 órát. És valljuk be, nem az első elcseszés lenne a weblapon, ezért sem bízom benne.
De akkor megvárom, hogy hazaérjen az ügyfélmenedzserünk... -
club1
veterán
válasz
polonic #27033 üzenetére
Nem gáz, a Telenor 3G így működik. Mivel elég magas frekvencián dolgozik, nem lehet vele folyamatosan nagy területeket lefedni, ahhoz ui. vidéken is egymás hegyén-hátán (minimum 4-5 kilométerenként) kellene állniuk a celláknak. Ha jó 3G lefedettségre vágysz, jelen pillanatban erre csak a Vodafone 900 MHz-es 3G hálózata alkalmas.
-
polonic
félisten
Az nagyon gaz, ha az egyes vasutvonal menten csak a telepuleseknel van 3g halozat?
-
Kerestem hosszú percekig a semmit...
Igen, úgy van, ahogy a kolléga/kolléganő mondta.Itt találsz infókat a csomagokról.
Részlet:
"Korlátlan nappali adatforgalom: nettó 1 575 Ft
A teljes nappali (munkanapokon 9 és 17 óra közötti) adatforgalom korlátlan, a tarifacsomagban foglalt adatkvóta a nappali időszakon kívüli időszakra vonatkozik.Teljesen korlátlan (sebesség & adat) csomag: nettó 2 362 Ft
Bármilyen típusú forgalomra felhasználható belföldön éjjel 0 óra és reggel 8 óra között, az adott számlázási ciklus végéig." -
tonyrulez
őstag
Telenor Klikk mobilnetet 100 mega után lekorlátozták pár napja, viszont sebességváltozást nem nagyon tapasztaltam (legalábbis nekem megfelelt), azóta már 280MB-ot használtam fel a 100-ból. Speedtest-el ezt az eredményt kaptam: 853kb/s fel és 184 kb/s le. Ezt jelentené a 32/32-es korlátozás? Vagy csak kezdetben ilyen bőkezűek? Nem mintha gondom lenne vele
-
apaszka
veterán
válasz
moonguru #27017 üzenetére
Ez a MAX Móron de nem mindenhol . 4G sehol.
-
-
club1
veterán
válasz
Viktor0610 #26876 üzenetére
Ma akartam a cégemnek kötni egy Vállalati hipernet heavy csomagot, de az ügyintéző jelezte, hogy a teljesen korlátlan csomag csak éjfél és reggel 8 közötti időszakra vonatkozik. Meg tudod erősíteni? (Sajnos az üzleti ÁSZF-nek nem része a vállalati hipernet csomagok, így nem tudom ellenőrizni a weboldalon lévő információt.)
-
tomp
félisten
Mai napon úgynevezett "Hipernet nap" van! Mindenkinek korlátlan a mai napon a net.
-
darvinya
titán
Szabad a töltés, ismét nem megy a korlátozás.
-
szkaroly
senior tag
Van most valami mobilnet akció megint? Smarttarifa Extra 1-ben vagyok, a havi 500 MB már elfogyott, elvileg hatodikáig lassítás, most mégis fullon megy éjfél óta.
-
tomp
félisten
Az is érdekes, hogy ma kaptam egy levelet miszerint forintra pontosan 1000Ft-os túlfizetésem van. De ezt nem írják jóvá automatikusan hanem külön kell jeleznem. Nos! Hogyan jött ki pontosan 1000Ft?
-
Sayuar
senior tag
-
tomp
félisten
Olyankor mi van ha letelt a 30 napos válaszidő de válasz az nincs? Lehet reklamálni?
31munkanap telt el. -
zeon.hu
nagyúr
udv!
tegnap út közben kapcsoltam be a mifit, és a böngészőt megnyitva felhasználónevet és jelszót kért (2 készüléken is). vezetés közben nem akartam ezzel foglalkozni, de 10 perc múlva,mikor megálltam, már nem kérte, simán ment minden.
mi volt ez és milyen jelszó párost kért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest