Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz pinnacle #25353 üzenetére

    Meg egyszer:
    tavollevos szerzodes: kizarolag tavkozlesi eszkozon kottetik. Te a telefont a futartol, a hang elofizetoi szerzodes megkotese utan veszed. Tole, akkor, ott, tollal, papirral. Annak alapjan, amit ott az elobb, 1 perce irtal ala. Namost, ha a telefonvasarlas elofeltetele, hogy legyen egy ilyen szerzodesed, akkor meg tudtad-e venni ezt a telefont tavollevosen 3 nappal ezelott szombaton ejjel a netrol osszeklikkelve? Ugye hogy nem?
    A bolti atvetel marhara nem ilyen mint jelenleg a Telenornal, ott jelzed, hogy vennel egy ilyet, a bolt elfogadja es visszaigazolja, szamlat kuld, kifizeted a termeket (=letrejon a szerzodes), aztan vagy igy, vagy ugy atveszed
    Itt eloszor meg kell kotnod/hosszabbitanod egy mobilhang-elofizetoi szerzodest, hogy egyaltalan keszuleket vehess. Mivel ilyene szerzodesed a telefon megrendelesenek pillanatban alairva nincsen, igy a telefon"rendelesed" nem tekintheto tavollevos szerzodesnek, hiszen nem is vagy meg abban a pozicioban, hogy egyaltalan keszuleket vasarolhass.
    Idobelileg utkozik a tortenet. A megrendeles legyen A pont, a szerzodeskotes B, a telefon megvetele meg C. Te nem tudod a C-t a B elott megtenni (ezt a B-t viszont a futarral koveted el papiron), emiatt A nem tud vasarlaskent, hanem csak vasarlasi igenykent funkcionalni.

    Akkor lehetne megjatszani a Telenornal ezt az elallos mokat, ha kuldenenek egy szerzodest diigtalisan, te azt megkapod, alairod pl. valami netlockos hitelesitett alairassal es visszakuldod neten keresztul, ok ezt befogadjak, majd pedig kudlik a futart a cuccal. Na ott minden kizarolag tavkozlesi eszkoz utjan tortent, es a futar tenyleg semmi mast nem csinal, mint a mar megkotott szerzodes alapjan kiviszi a keszuleket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák