-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
total90 #45900 üzenetére
Az a vicc, hogy a sok híresebb fotós képeiből az ember azt gondolná kimegy fotózik aztán hazajön ott a király kép. Ha nincs időd hetente 2x-3x kijárni nagyon ritka az, hogy ideálisak legyenek a körülmények é meglegyenek a jó képek. A túráim jó részén edzés miatt cipelem az állványt a szűrőket a kioldót meg van hogy a gépet is...
Haverok már sokszor röhögnek rajtam.. legutóbb is a tökig érő hóban remek volt a tizen pluszos zsákkal mászkálni aztán meg hágóvasazni. Gondoltam nem baj majd fenn a menedékháznál lesz király csillagos égbolt meg világító hó meg minden csillámfaxláma. Jah felértünk aztán olyan hóvihar volt, hogy örültem, hogy felértem..
Persze ha nem vittem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest