Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz t_a_m_a_s #16896 üzenetére

    Amit egy régebbi dslr tud kitobival, azt egy nagyszenzoros, jó lencsés kompakt már hozza. Szerintem (szerintem: én így gondolom, de nem zárom ki, hogy nincs így) egy d90/5100+18-105 szintjét isoban zajban, talán dinamikában egy fuji x10/20 hozza. Ennek van egy baromi jó lencséje(ekv. 28-112/2-2.8), nagyobb szenzora, normális kezelőszervei (tárcsák, gombok, tekerentyűk), tud rawot, alapból nagyon klasszak a jpg-i. Vakupapucs is van, használok is rajta egy külső vakut. Persze nem tudsz rajta obit cserélgetni, nincsenek rá fényerős fixek, és nem fázis af van rajta, tehát lassabb.

    Kutyus, nem tudom mit értesz iso bajnok alatt. A fizikát nem lehet megb.szni, m4/3-on nem lesz sohasem olyan penge dofod, mint ff-en, és iso-ban sem fogja ugatni sem (kivéve persze, ha régebbit hasonlítasz újabbal). Nekem érzésre (érzésre: én így érzem, nem tényként közlöm) az olympus e-m5 hozta isoban a d7000 szintjét.

    Amúgy négy hónapja nincs d7000, azóta használom a fuji x20-at, és tervezem hetente, hogy mit fogok venni. És rá kellett jönnöm, hogy bár kellene valami gép, de szükségem nincs rá...

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák