Új hozzászólás Aktív témák
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Van most élő kedvezmény olyan webshophoz, ahol van elfekvőben Spyderco Persistence?
Eltűnt megint... kezdek megbolondulni... -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem az elveszett Spyderco Persistence helyett egy másikat. Érdekes, még a régin nem volt china felirat...Több webshop is nemleges választ adott, végül az ezkes.hu be tudta szerezni. Egy Ruike 661-B is mellé tettem, de az megy vissza a feladóhoz. Nekem ez a fajta nyitószemölcsös megoldása nem vált be. Nem tudom úgy nyitni, mint a Pókos kést. Egyébként minőségre és kinézetre nekem tetszetős, a penge szépen középre zár stb.
-
TripleB
senior tag
válasz
Donki Hóte #7370 üzenetére
Inkább nem! 😃
A gyanúsan olcsó mindig gyanús, de azért kérdezek, az a biztos. -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
A Benchmade mennyire népszerű a hamisítók körében?
-
TripleB
senior tag
válasz
petipetya #7255 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat.
Szerintem megveszem a Persistence-t majd, de mellé talán mindennaposnak a Byrd Meadowlark 2 is jó lesz.
Ez a Ruike P661-B vajon milyen lehet? -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Elvesztettem a Spyderco Persistence bicskámat, helyette keresnék 15-20 e Ft körül utódot. Láttam pár Ganzo-t, CRKT-t ami szóba jöhetne, de a Spyderco alap és Byrd sorozatát nézegetem leginkább.
Legál pengehossz, edc felhasználás, G10 markolat,ennyi a lényeg.
Ti melyik márkát ajánlanátok még? -
TripleB
senior tag
Tetszetős, gratula hozzá!
Az enyém hasonló felépítésű, csak nincs rajta törővég. Szasza kezét dícséri. 1.4116 a penge anyaga és ovangkol a nyél.
-
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
Két taggal bővült a család, legál edc-nek jött egy Spy Persistence, a másik egy gyönyörű Szasza Helvécia.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest