Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Ha a szkenner neked nem létszükséglet lehet érdemes lenne lecserélned a mostani nyomtatódat. A HP Deskjet 900, 1100, 1200, 1280, 6100, 9300 nyomtatósorozatba és a HP Photosmart 1000, 1100, 1200, 1300 nyomtatósorozat tagjaiba az enyémhez hasonlóan szintén 45-ös és 78-as patron való. Az utángyártott színes 78-as (970 oldalas) 3500forint, a fekete 45-ös (800oldalas) 1800forint. Szkennert lehet venni külön is, pár ezer forint, nem tétel.
-
dízelracer
őstag
ON: A kiürült patronon milyen szám van? 18ml-es és ennyibe kerül? Ez azért elég durva.
OFF: Tegnap voltam bent személyesen egy számtech üzletben. Mondtam az eladó srácnak, hogy milyen nyomtatóm van és, hogy mennyire drága bele a patron. Le akarom cserélni egy mono lézer nyomtatóra stb... a mondókám közepén félbeszakított és felhomályosított. Örök hálám érte. Mutatott egy olcsóbb árkategóriájú HP színes multifunkciós nyomtatót. Abba a 210oldalas 5ml-es fekete utángyártott patron kerül 2500forintba az enyémbe az 42ml-es fekete utángyártott patron kerül 1500-ba amivel ideális esetben 900oldal nyomtatására elegendő! 'Asszongya a gyerek ha működik rendesen a nyomtató nehogy eladjam. HP színes tintasugaras nyomtatók közül az enyémet a legolcsóbb üzemeltetni . Vagyis mákom van, hogy anno ilyet szereztem be pedig akkoriban fogalmam nem volt milyen szempontok alapján válasszak nyomtatót . Én hülye meg kidobtam volna feleslegesen egy húszast egy új lézernyomira.
-
zka67
őstag
Úgy látom nem volt még hasonló nyomtatód, de sebaj, ezért vagyunk itt
A patronok behelyezése (vagy cseréje) után a nyomtató kinyom egy csíkokkal teli oldalt. Ezt az oldalt be kell tenned a szkennerbe ügyelve az irányra. A lap teteje legyen a nyomattal lefelé a bal alsó sarokhoz igazítva a szkennerbe, hajtsd rá a fedelét, majd nyomd meg a beolvasás gombot.
A nyomtató beolvassa az általa kinyomtatott ábrát, ebből meghatározza a fúvókák eltérését (mivel két patron van benne), és ezután tudod használni.
Majd meglátod, hogy meg fog változni a szolgáltatóközpont kinézete.
Kattints az igazítás gombra és csináld végig a fent leírtakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- HP Multifunkciós Lézernyomtatók 37.990Ft-tól! Garanciával, teli tonerrel!
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 19 mill. helyett
- Utángyártott Kyocera TK1248 toner, bontatlan
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc, 15 ezer lap a tonerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest