Új hozzászólás Aktív témák
-
fecus
őstag
válasz Csavarnyuzo #1522 üzenetére
Nem jó. Az a régebbi gépem és évekig ment vele ez a nyomi. Most is fent van a driver. Azért kérdeztem, hogy miképpen bírjam rá a Win7_32-t, hogy a "homlokára csapjon" és felismerje.
Az XP-ben, régen, ha megadtam a feltelepült driver *.inf fájljának helyét akkor is újra tudta telepíteni.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz Csavarnyuzo #1525 üzenetére
Úgy se megy.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz Csavarnyuzo #1528 üzenetére
Ez 5510-hez van. Az enyém 5150-es. Biztos jó?
-
fecus
őstag
válasz Csavarnyuzo #1531 üzenetére
Megvan, de az csak XP-ig tartalmaz drivereket. Régi jószág ez már.
Hagyjuk. Majd áthozzuk pendrive-on.Köszi a segítséget.
-
őstag
válasz Csavarnyuzo #1550 üzenetére
Szia!
Köszi, közben sikerült, a routerhez kellett csatlakoztatni, én meg mindenáron direktben a laptoppal gondoltam
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
ESP
őstag
válasz Csavarnyuzo #1553 üzenetére
Ugyan ott van a paca mindig és nem jön le. Közelről nézve mintha pici szőröcskék lennének.
Akkor a toner fáradt meg szerintem. Az a zöld henger hibátlan benne.Tisztítást hétfőn ha bemegyek a melóhelyre megnézem majd, hátha!
Amúgy ebben van scanner is?
[ Szerkesztve ]
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
ESP
őstag
-
ESP
őstag
válasz Csavarnyuzo #1559 üzenetére
Akkor az fogyott ki? Vagy van fogyóban?
Nicsen valami program ami kiírja, hogy mennyi van benne?
Most az XP felismerte alapból és úgy van használva.
-
ESP
őstag
válasz Csavarnyuzo #1561 üzenetére
Jól gondolom hogy egy új toner orvosolja a hibát? 2500ft nem pénz érte.
-
Black Plague
tag
válasz Csavarnyuzo #1566 üzenetére
Laptopról szeretnék WI-Fin keresztül meg okostelóról használni a a nyomtatót ..Mivel nem a legdrágább nyomtatót keresem max 25.000 ft amit beleinvesztálnák a dologba..így azt hiszem a lézer nyomtató ki is van löve..természtesen színes nyomtatóban gondolkodom...Egy TP Link Wi fi routerem van
-
Black Plague
tag
válasz Csavarnyuzo #1568 üzenetére
Nincs Rajta USB port és a típusa pedig TL-WR340GD
-
Teaway
veterán
válasz Csavarnyuzo #1573 üzenetére
Mit mondanál ugyanebben a kategóriában, ha 40k a keret?
Nincs itthon csokid??
-
Black Plague
tag
válasz Csavarnyuzo #1573 üzenetére
Ahan Értem köszi
volna még egy kérdésem ha nem zavarlak vele nagyon
Most egy HP deskjet D1560 -as nyomtatóm van ha veszek egy Ilyen routert akkor a mostani nyomtatómat a router USB portjára kötve azt tudom használni hálozati nyomtatónak ???
A laptopomonról WI-fin keresztül tudok akkor nyomtatni ????Előre is köszi a Választ
-
Black Plague
tag
válasz Csavarnyuzo #1578 üzenetére
Ahan Értem akkor körbekérdezem a Barátomat és köszi a választ..
-
Teaway
veterán
válasz Csavarnyuzo #1577 üzenetére
Hmm...nem is rossz, egész pofás!
A másik versenyző a 6700P lenne, majd kimazsolázom a különbségeket.[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
Tacsika
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #1583 üzenetére
Köszi!
-
monomisi
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #1586 üzenetére
Szia!
Igen vadi új!! Akkor szedtem le az összes fóliát a géprél stb.Kaptam rá egy 8000 + áfás ajánlatot. Esetleg valaki tud olcsóbban?
-
StLui
veterán
válasz Csavarnyuzo #1598 üzenetére
Igen arra gondoltam, hátha van külön fotó patron, de ezek szerint nincs, és akkor azok a csomag ajánlatok sem érintenek engem. Köszönöm, akkor veszek csak papírt.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
King Unique
titán
válasz Csavarnyuzo #1604 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz Csavarnyuzo #1604 üzenetére
Fénymásolás ok,ez a pdf van meg nyomtatottan manualként is,abb is benne van...
Viszont másikat 2 oldalas nyomtatást nem találom,azt h kell beállítani -
ShadowK
tag
válasz Csavarnyuzo #1617 üzenetére
Win7 Pro x64, PCL6 ahogy nézem, de csak letöltöttem ami fent volt a HP honlapján.
Amúgy webes felületről:
Teljes memória: 128 MB
Elérhető memória: 81 MBEgy nagyobb pdf file a nyomtatási feladatoknál olyan 30MB lesz ahogy láttam, simán befér. De még ha be se férne, akkor is max 2 adagban letolná, azaz 1x állna meg a folyamatos 36ppm gyorsaságból. De nem ez van, minden lap után megáll 1 vagy 2 sec-re (nem sokra) és megy tovább, van hogy egymás után lenyom 2 lapot.
Ami még meglepőbb, hogy duplexben áll meg kb 1 sec-re két lap között, sima 1 oldalas nyomtatásnál pedig inkább 2.5 sec-et áll laponként, pedig ott csak 1 oldalnyit nyomott ki. A nyomtatási feladatoknál pedig látszik, ahogy párszárz kB-onként csorog lefele az adat a nyomtatóhoz.Nektek hálózatról nyomtatva mindíg full speed-en nyomatva megy, pl 36ppm megállás nélkül? Elvileg így kéne. Nem látom, hogy memória gond lenne.
Ja igen: Windows-ban "Start pringing after last page is spooled" -ra van állítva, hogy még véletlenül se az legyen a baj, hogy a nyomtató nyelvére alakítás ideje a szűk keresztmeteszet. -
fireman123
őstag
válasz Csavarnyuzo #1624 üzenetére
Szia!
A kábel nem hosszú, a gyárilag hozzá adottal és egy másikkal is próbálkoztam.
Én is a registry-re gyanakszom, de ennyire nem értek a dolgokhoz....hogy találom meg ezt a windows-ban? -
Ragnar95
félisten
válasz Csavarnyuzo #1630 üzenetére
Ezt én is tudom, de nekem nem ezzel van a problémám, hanem azzal, hogyha bárhogy kikapcsolódik a nyomtató, tehát akkor is, ha én a kikapcsológombbal kapcsolom ki, utána a bekapcsológombbal nem tudom bekapcsolni, csak áramtalanítás után.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
fireman123
őstag
válasz Csavarnyuzo #1628 üzenetére
Nem jártam sikerrel, többféle guglis javaslatot is kipróbáltam az újratelepítésre....a registryből is töröltem ami a a HP-re utalt, de továbbra sem ismeri fel a nyomtatót...teljesen tanácstalan vagyok
-
Ragnar95
félisten
válasz Csavarnyuzo #1632 üzenetére
Nem, bármennyire hosszú ideig is tartom nyomva, nem kapcsol be
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Csavarnyuzo #1636 üzenetére
Rendben, köszi
-
lorcsi
veterán
válasz Csavarnyuzo #1625 üzenetére
már majdnem olyan mintha jó lenne, de akkor bead egy :
XcopyFile XP PS inf failed hibát
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Ragnar95
félisten
válasz Csavarnyuzo #1639 üzenetére
Rendben
-
fireman123
őstag
válasz Csavarnyuzo #1634 üzenetére
Nyomtató mappában hozzá tudtam adni a HP-t, ki is írja a típusát, de egy sárga felkiáltó jel van rajta és nem nyomtat, .... próbáltam a hibajavítót is futtatni rá, de semmi....közben a tálcán ott virít a jel, hogy "USB eszközt nem lehet felismerni"....
-
lorcsi
veterán
válasz Csavarnyuzo #1640 üzenetére
igen, valamiért nem találja
pedig átdugtam másik usb-be isaz bezavarhat, hogy a korábbi telepítések során a nyomtatók közt van kettő ami felment
-hp 3330 UDP PS
-HP universal printing pcl 6
?mind a kettő üzemkész és rendesen nyomtat
[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
válasz Csavarnyuzo #1645 üzenetére
én adtam hozzá manuálisan, ....kiválasztottam a HP-t, erre a másik ablakban megjelent a konkrét típus.....
-
lorcsi
veterán
válasz Csavarnyuzo #1646 üzenetére
túl léptem ezen a részen, volt egy átugrás menü, és fel tudtam tenni
frankón felment a hp központi programja is, amiveb a lapolvasás, fax..másolás minn benne van. beállítottam az Outlook részt is..
de megint hibába ütköztem, mert nem érzékeli a szgép, hogy rá van csatlakoztatva egy scenner isa nyomtató kábelemet meg kellett hosszabbítanom..megnézem, hátha ez a hiba, hogy hosszabbító nélkül kellene csatlakoztani
jelenleg lapolvasó hibát ír ki a hp 3330 és alatt a javaslat, hogy ki majd be kapcsoljam . ezt már megtettem, semmi változás
[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
válasz Csavarnyuzo #1650 üzenetére
az a baj a rendszer visszaállítással, hogy ez egy új gép, amikor felrakta a haver a windows-t, utána mindjárt ...talán másnap már próbáltam a nyomtatót telepíteni és sajna összedugtam....
-
lorcsi
veterán
válasz Csavarnyuzo #1651 üzenetére
hogyan lehet kipucolni?
mennyire kell szétcsavaroznom?
melyik részeket pocoljam ki ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz Csavarnyuzo #1655 üzenetére
pár újraindítás és próbálkozás után valahogy összejött ez a sennelés
érdekes amúgy, hogy a szgép nélküli módban a fénymásolás frankón megy
Tx a gyári cdt
-
lorcsi
veterán
válasz Csavarnyuzo #1665 üzenetére
igazad volt, úgy szar ez ahogy van
[ Szerkesztve ]
-
vation
tag
válasz Csavarnyuzo #1671 üzenetére
ha arra gondolsz, amivel jelenleg nyomtatok, akkor nem.
azt a laptop nyomtató keresőjében töltöttem, mert ott azonnal megtalálta..
thx -
vation
tag
válasz Csavarnyuzo #1673 üzenetére
Köszönöm szépen.
Holnap az irodában megnézem, remélem jó lesz..
Thx -
vation
tag
válasz Csavarnyuzo #1673 üzenetére
Jelentem jó lett!!
Köszönöm szépen, sokat segítettél..
-
Ragnar95
félisten
válasz Csavarnyuzo #1639 üzenetére
Hibás a nyomtató, tegnap végre sikerült elérni az ügyfélszolgálatot, csináltattak velem egy Semi-Full Resetet, de az sem segített, így jövő pénteken jön elvben a cserekészülék
Amúgy a cserekészülék, az nem felújított, hanem zsír új, ugye?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Csavarnyuzo #1680 üzenetére
Értem, köszi.
De gondolom ez is ugyanolyan, mint az új, tehát semmi gondja nem lehet. Amúgy ilyen esetben kötelesek újraindítani a garanciát is a magyar jogszabályok értelmében, nem?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Csavarnyuzo #1682 üzenetére
Rendben, köszi
Utánanéztem és kötelesek újraindítani a garit csere eseténPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ch4os
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #1685 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Ha úgy látod/látjátok túllőttem a feladaton, akkor esetleg valami újabb, alacsonyabb kategóriásat tudnál ajánlani a lenti feladatra? -
Ch4os
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #1688 üzenetére
Nem értettem félre.
Csak nem vagyok elfogult egy márka/típus iránt, ezért kérdeztem, hogy egy másik (újabb, kisebb) megoldás lehet-e jobb, vagy hasonló.
De várom a többiek véleményét is. -
Ch4os
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #1690 üzenetére
Off: Felmerült még a Samsung SCX-4824 vagy SCX-4828-asa is, ami árban és tudásban is megfelelne.
-
Ch4os
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #1706 üzenetére
Sziasztok!
Hozzájutottam egy HP laserjet 4100 MFP-hez.
Tudtok adni ötletet, hogy hogyan tudom megoldani legegyszerűbben a scannelést?
LAN-on keresztül van fenn az itthoni hálón. A router-től DHCP-vel azonnal kapott IP-t. Nyomtatás, másolás OK.
De mit kell beállítani a sacnneléshez? Esetleg valami HP software-t kell feltenni?
Ezen futottam végig.Az automatikus nem működik, akkor manuálisan milyen SMTP-t tudok állítani? Gmail? Vagy csak itthon futtatott SMTP gateway-el működne? Azt hogyan, miként tudnék feltenni? (legegyszerűbb megoldás érdekel)
köszönöm előre is.
(Bocsánat. Nem erre a hsz-re akart menni, csak véletlen félre nyomtam)
[ Szerkesztve ]
-
Ch4os
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #1708 üzenetére
Sikerült végül.
Megoldás volt egy mail szerver telepítése a gépre. SMTP gateway IP-t a nyomatón a gépre állítottam és küldi a levelet.
Gmail-lel nem akaródzott működni. -
tamicsapu
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #1719 üzenetére
igen sajos akkor is ezt produkálja
-
felho24
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #1724 üzenetére
Nem megy!
Nem talál semmit hozzá! -
hp2500cm
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #1729 üzenetére
"1. pontra: a nyomtatandón ott vannak a vonalak vagy sem? Képernyőn nem látszik, nyomtatási előnézetben igen... Azt nem a képernyőn nézed? Nem teljesen érthető a dolog."
Szóval, megpróbálom még egyszer leírni, másképpen.
A dolog akkor jelentkezett (ezidáig) amikor AUTOCAD programmal készült, de pdf-be konvertált vagy pdf szerkesztővel készült rajzot szerettem volna kinyomtatni.
A fájlt (pdf) megnyitva a képernyőn normálisan látszik minden, nincsenek felesleges, oda nem illő vonalak.
A nyomtatási menübe lépve, majd a beállításoknál kiválasztva a "NYOMTATÁSI ELŐNÉZET" opciót és a nyomtatási műveletet elindítva a megjelenő "ELŐKÉPERNYŐN" (print prewiev) (előnézet és beállítási panel) a vonalak már látszanak. Nyomtatásban szintén megjelenik, ugyanaz.
A küldött fájl helyétől függetlenül, azaz bárkitől érkezett a fájl, szinte mindig ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- Symbol LS2208 USB vonalkódolvasó állvánnyal
- LASERJET M4345 MFP multi - sokat futott, de működő - alkatrésznek is
- DATALOGIC BC2030 fehér bluetooth-os vonalkódolvasó
- Kyocera Ecosys P2040dn duplexes A4-es lézer nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest