Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    Üdv,
    Van egy B460M Aorus Pro alaplapom, benne egy i5-10400-as procival, és valami nem stimmel az USBvel. Pendrive, billenyűzet/egér és hasonló dolgok mennek jól, viszont webkamera nem. Konkrétan Logitech C930e-t próbáltam, több darabot is, de ugyanaz a hiba - ha ki van kapcsolva a kamerakép, akkor a hang megy, de mihelyst bekapcsolom, azonnal egy széteső képet kapok, és kis idő múlva le is csatlakozik a kamera. Ez a helyzet Win11 és Ubuntu alatt is. Más gépen jól működik a kamera.
    Valamint próbáltam USB-C-n csatlakoztatni monitort, de az se lett az igazi. Egy LG folyamatosan le-, majd újracsatlakozik, de képet nem ad, egy másik Lenovo pedig csatlakozik, de nincs kép.
    Valaki találkozott már esetleg ilyen hibákkal, esetleg van valami solution itthonra, vagy marad a garancia - bár utóbbi esetben biztos az lesz, hogy elhajtanak azzal, hogy náluk nem jelentkezett a hiba...
    Köszönöm :R

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák