- Starlink
- Bitcoin topic
- Mozilla Firefox
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- VPN topic
-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
válasz
_seth_ #20052 üzenetére
az ár oka az, hogy ez nem a canon 2009-es belépő gépváza, hanem egy "Tükörreflexes félprofi gép"
amúgy én is fel szoktam háborodni, amikor látom, hogy miket mennyiért árulnak használtan (10-12 éves technológiák újkori árának 90%-áért általában), amikor meg én hirdetek valamit a pofátlanság határa alatt, akkor boldog-boldogtalan azzal kezdi, hogy "mennyit engedsz a feléből". sajnos szp1-el kell egyet értenem és bizony én is ezerszer szívesebben vásárolok akármit kínából/külföldről, mint a hazai használt piacról. sajnos tényleg ez a követhető példa. (és akkor én is kipanaszkodtam magam pár hónapra
)
-
szp1
addikt
válasz
_seth_ #20052 üzenetére
Ez már teljesen off, ha akarja, a modi kiszedi úgyis, de:
ezek a "piacok" kicsiben a nagyobb "ökoszisztéma" leképezései.
Értsd : amilyen a közmorál, olyanok az "köz" résztvevői - tisztelet a kivételnek. Főleg az ilyen "szűrés" nélküli portálokon, mint a V...a tükröződik ez a gátlástalan, korrektséget és önkritikát nélkülöző viselkedés. De máshol is sűrűn találkozni ezzel. Ez a példa, ezt szabad és kell követni. Ez nyilván nem most kezdődött, de egyre inkább elhatalmasodik.
Persze lehet, hogy rosszul látom....
Én mindenesetre inkább egy ismeretlen kínaitól vásárolok az e-bay-en....igaz nem sok tapasztalatom van, de ők még egyszer sem akartak átverni. -
.DLL
veterán
válasz
_seth_ #20052 üzenetére
//OFF
Vatera = hülyének nézés, átb***ás a palánkon.
Annó pár éve használt projektort akartam venni, hogy ott is mi ment... (vagy még megy ma is) használhatatlan szarokat akarnak rád sózni, jó lesz az vagy úgysem értesz hozzá. De a legjobb volt, egy régi (bár már "kazettás" diavetítő gépbe beépített (beragassztott), elemes TV-ből kiszedett LCD volt, amit 30e-ért akart eladni. Még annyi esze is volt, hogy tett fel képeket (az érdeklődők szerencséjére) ökölnyi pixelek, sárgás kép (sima izzó ugye) és akkora vignettálás, hogy a kép sarkai nem látszódtak. De azé otthoni mozizásra alkalmas, meg nem kell bele drága izzó! XD
OFF//
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Starlink
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest