- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
tag
Sziasztok!
Pár napja nyomogatok egy Acer TravelMate B115-M-et, eddig egész pozitív a lapos. Összehasonlítási alapom Lenovo E325 (Brazos E450) és E330 (Pentium B970) révén van. Ha van rá igény, akkor majd néhány mondatban részletesebben leírom a tapasztalataimat.
Szóval jelenleg meg vagyok vele elégedve, a vinyó picit hangosan kerreg, de tervben van egy SSD upgrade. A 2 hátsó usb kapu közel van egymáshoz, a zsanérok tartanak, F-J nyomásra picit süllyed a bill. Kíváncsi vagyok, hogy a passzív megoldás hosszú távon mit tud majd, tegnap Win7 update és YT/net közben 51 Celsius-t mutatott a HwInfo Portable. Amúgy hordozós gépnek és munkára/netre vettük, az akkuidő eddig meggyőző.
Doboza szerint N3530, de igazából N3540 van benne.[ Szerkesztve ]
-
glugi
tag
Gomb? Merre?
-
glugi
tag
Sziasztok! Beruháztam egy lenovo e325-be, tettem rá 12.04-es ubuntut. Teljesen meg vagyok vele elégedve (sebesség, akksi, stb), de egy kérdésem azért lenne.
Néhány percenként felpörög a venti 830 köré aztán kikapcsol netezés, office közben is. Elkezdjem mókolni a dolgot(pwmconfig stb) vagy szerintetek inkább hagyjam automatán?
Nem tudom ártok-e a rendszernek, ha pl 600-ra korlátozom. Nem túl hangos azért így sem, de zavaró.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Escape from Tarkov
- Debian GNU/Linux
- Assetto Corsa Competizione
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest