-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuntics
aktív tag
-
Tulku
veterán
válasz
Pierre75 #33393 üzenetére
Szinte mindenben érezhetően jobb, több volt a T20, de modern zenéknél, ahol akusztikus hangszer nincs, érdekes módon a T10 megtáltosodott...pl Two steps from Hell esetén egyenesen élvezetesebbnek éreztem...
Én arra következtettem, hogy a T20 egyenletes(ebb) hangolású, T10 nagyobb V és több minden hiányzik középről, ezért a mosása ilyenkor előnnyé válhat...
Más...
Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett Laylám motorja (az a kib....ott apollo 7s) elhalálozott...mivel ebben a formájában elég nehéz lenne gariztatni, úgy dönöttem vissza építem fülesnek, rövid Forza kábelt kap és mehet rá vmi kütyü...persze szigorúan BT... -
Pierre75
senior tag
válasz
Pierre75 #32587 üzenetére
Végül mégis az öszvérmegoldás nyert (OFF)Öli(/OFF) formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Íme, a One UI 8
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest