Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
szugabor
csendes tag
-
szugabor
csendes tag
Megint nem sikerült valami... Az Erste Netbank betöltése unknown error-ral leáll... Természetesen a Chrome család vígan megjeleníti az oldalt.
Vagy csak nálam..?Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
Minden verzió frissülésnél letesztelem az aktuális FF verziót a player.hu-n a "napi csaj" szekciót. Eddig mindig az volt, hogy a csaj neve mellett nincs kép, csak üres terület. Nincs ez másként az 57-nél sem, ez még mindig nem megy.
Minden más böngésző viszi az én személyes tesztfelületemet, csak a FF nem. (letiltott kiegészítőkkel sem)
Már kezdek kételkedni, hogy nálam van gond
Megnézné valaki, hogy ott mi a helyzet? Köszi![ Szerkesztve ]
Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a 42.0 x64-es verzióját (végre), de minden https oldalra "ez a kapcsolat nem megbízható" figyelmeztetést kapok.
Még továbblépni sem tudok.
Tudja valaki a megoldást?Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
Ha SoundCloud-on egy hosszabb trackbe vagy DJ mixbe beletekerek, akkor erős szaggatásba kezd a FF, egyszerűen nem tudja onnan folytatni a zenét probléma mentesen.
Chromenál nincs ilyen gond, katt a mix közepébe 1-2 mp load, majd onnan folytatja szépen.
Valakinek van hasonló tapasztalata?Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
Aki az oldalbetöltés sebességénél nem csak az érzetre szeretne hagyatkozni, az mérhet itt egyet a beállítás előtt-után, más böngészővel stb. :
[link]Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
Most tulajdonképpen mi a helyzet a (hivatalos) 64 bites Firefox verzióval?
Létezik egyáltalán?
Nekem rosszak az emlékeim hogy ezzel, a 38-as verzióval kellett volna megjelennie?Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
-
-
szugabor
csendes tag
Sziasztok!
Hetente törlöm a böngészőim előzményeit, gyorsítótárát és egyéb adatait.
Ezzel nincs is gond más böngészőknél, csak a Firefoxnál akadok bele mindig abba, hogy újra felteszi a Silverlight-ra vonatkozó kérdését, és így nekem kb. minden oldalon el kell játszanom, az "Engedélyezés és megjegyzés" kattintós játékot újra és újra (hetente).
Nincs erre valami tartós beállítás vagy megoldás?Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
Sziasztok!
Nem találom a választ a következőre:
Megoldható-e a Firefoxban az, hogy úgy működjön a kereső/cím-sáv mint a Chrome-ban, vagyis hogy, ahogy elkezdem írni az általam keresett szót, már dobálja a lehetséges találatokat, egy ponttal kiegészítve meg a konkrét oldalt ajánlja fel (..és Entert ütve rá odaugrik), és nem a Google találati oldalára visz.
Valamit be kell-e ehhez kapcsolni a config-ban, vagy kell-e hozzá valami kiegészítő?
Köszönöm a válaszokat!Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
válasz WonderCSabo #28060 üzenetére
Köszi, de ez sem segít.
még a kiegészítő kezelőben a "kiegészítők letöltése"-t sem jeleníti meg, ott is "Ez a kapcsolat nem megbízható".....
Ha átjelentkezek a gépen a másik userre, akkor is ugyanez a gond.
Kár érte, pedig használnám a FF-t, de így marad a másik hibátlanul működő böngésző.Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
Sziasztok!
A 14-es verzió óta a gépemen nem működik megfelelően a FF.
Ha HTTPS kapcsolattal rendelkező oldalt nyitok meg, akkor "Ez a kapcsolat nem megbízható" figyelmeztetést kapok.
Alternatív megoldásként "megértettem a kockázatot" és továbblépek, így viszont általában hibásan nyitja meg az oldalakat (Gmail: nincs Google logó, és ikonok; Outlook.com: meg sem nyílik, csak fehér üres oldal).
Tud valaki valamilyen hasznos infót a megoldásra?
Ja és hát igen, most raktam fel a 15-ös verziót, de semmi változás...Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
válasz WonderCSabo #25946 üzenetére
Próbáltam, továbbra sem jó
Technikai részlet viszont most nézem:
"A(z) www.google.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.A tanúsítvány nem megbízható, mert nincs megadva a kibocsátó lánca.
(Hibakód: sec_error_unknown_issuer)"
Telepítéskor a Chrome-ból importáltam a könyjelzőket, ez lehet a gond?
Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
Az miért van, hogy a Gmail-t nem nyitja meg, hanem "Ez a kapcsolat nem megbízható" figyelmeztetést dob?!
Ha Google-ön keresztül kattintok a Gmail-re akkor is.
Töröltem az előzményeket, sütiket, akkor is.
Nem frissítettem, hanem telepítéssel raktam fel a 13-ast.Nulla tenaci invia est via
-
szugabor
csendes tag
Felraktam a 13-ast, csak úgy próbaképpen, mert türelmetlen és mazochista vagyok.
Az első oldal a Gmail lett; "ez a kapcsolat nem megbízható" mondja ő, mikor 5 perccel korábban a 12-es verzió még megbízott benne.
Mik vannak...Nulla tenaci invia est via
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest