Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #47844 üzenetére
Kikapcsolt tűzfal mellett is előjön a hiba? Flash playerrel néznéd? Frissített?
firefox gives "crossdomain loading denied" error on pbs website, IE ok
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
félisten
-
€uro
őstag
válasz Vakegérke #47706 üzenetére
Köszi, megnézem.
Közben már futtattam egy NOD keresést. Nem talált semmit. Viszont a böngészőt meg alig tudom használni. Teljesen mindegy, hogy linkre, gombra vagy csak egy üres felületre klikkelek. Kb. minden ötödik klikk elirányít egy promóciós oldalra.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #47472 üzenetére
Preferences Monitor Ezzel ki tudod gyomlálni a nem használtakat.
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #47469 üzenetére
Ha a tiszta telepítés jó, akkor lehet hogy egyszerűbb lenne a kiegészítőket ismét feltenni és mindegyik után megnézni hogy jó e. Lehet, hogy a telepítéskor átállítanak egy pár Firefox beállítást, ami a tiltásuk után is megmarad. Így a szelektív tiltással nem tudod teljesen kiszűrni az esetleges, általuk okozott hibát.
Az ismeretlen fájlokkal szerintem nem lehet gond, mert azok a kiegészítőkhöz tartozhatnak és a teljes letiltassál azokat is kiiktattad. A kiegészítők által létrehozott beállítások okozhatnak problémát, amit ellenőrizhetsz a hibakeresési információval (Fontos, módosított beállítások).
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #47467 üzenetére
Próbálj ki egy tiszta telepítést, nature (total uninstall). Előtte mentsd el a profilodat.
Vírus ellenőrzés volt?
AdwCleaner 5.201 Ezzel is nézesd meg a géped. HitmanPro és Malwarebytes Anti-Malware is használnám.[ Szerkesztve ]
-
robotjatek
tag
válasz Vakegérke #46702 üzenetére
Ahogy a Pocket, úgy ez is system addonként érkező hivatalos ficsőr.
A mozillánál úgy gondolták hogy nem szorosan a forráskódba építik be ezeket az alkalmazásokat, hanem addonként szállítják. Ennek meg van az az előnye, hogy ha frissíteni akarják az adott komponenst, akkor az meg tudják tenni külön, a böngésző frissítése nélkül is. -
válasz Vakegérke #46702 üzenetére
Én csak letiltottam az új Pocket-el együtt és azóta nem indul,nem kell vele különösebben foglalkozni szerintem.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #46518 üzenetére
Olykor csodákra képes: prioritás beállítása Windowsban – véglegesen!
Ezzel a kis programmal bármilyen program prioritását tudod szabályozni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Vakegérke #46394 üzenetére
Én is megcsináltam a regedit dolgot is -olyannyira, hogy szinte mindent töröltem, ami egyedi bejegyzés, és Mozilla van benne (kereshető, mint a jegyztetekben), és nem segített....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Treff
aktív tag
válasz Vakegérke #46392 üzenetére
Nem bírtam ki, megcsináltam most bent maradva.
Ez sem segített, pedig minden Mozilla könyvtárat töröltem a gépről még azokon kívül is, amit a segédlet írt.
További ötlet? (flash-t még nem raktam vissza, csak a natúr firefox van fent. Szerk: felraktam, így se jó.)[ Szerkesztve ]
-
Immy
őstag
válasz Vakegérke #45055 üzenetére
Itt található az adblock plus lista, ami ugyanazt csinálja mint a kiegészítő:
http://www.kiboke-studio.hr/i-dont-care-about-cookies/Üdv:
ImmyApró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
efi99
őstag
válasz Vakegérke #44915 üzenetére
Nálam ezek a játékok mennek, de van olyan oldal (főleg video, néha játék), amik meg nem. Egyszerűen nem értem, flash telepítve, engedélyezve, újrainstallálva, mégsem megy, pl innen a video:
http://www.origo.hu/teve/20151112-kollegai-vertek-at-varkonyi-andreat.html.
IE alatt megy.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
flymi
addikt
válasz Vakegérke #44814 üzenetére
Találtam egy videót a youtube-on, a Chrome-ból szépen ki is szedte, de a Firefox-ban, az about:config alatt nem találtam meg, így egyenlőre lövésem sincs, hogyan tovább...
Hopp! Megoldva. Jó lett mégis. Azért nem találta valószínű, mert már korábban töröltem. Viszont a tálcára rögzített ikonnal, ugyanúgy csinálta tovább, így a "fertőzött" ikont kukáztam. Most már mindkét böngésző patent! Ajánlom a videót mindenkinek, akinek hasonló problémája van![ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
makoss
veterán
válasz Vakegérke #43776 üzenetére
Nem írja ki a nevét.
(#43777) Kékes525: A letiltott kiegészítőket nem kapcsolhatom vissza, mert akkor lenne még egy problémás kérdésem itt a fórumon, ha érted mire gondolok, így azok ki lesznek kapcsolva.
Más ötlet esetleg?[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Vakegérke #42965 üzenetére
Ha olyan sok mindent nem állítottál át az about:config-ban, akkor ki lehet keresgélni, hogyha az 'Állapot' szerint rendezed a sorokat.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Vakegérke #42963 üzenetére
A 8 GB elég lenne, de mivel a Firefox 32bites, így nem tudja mind a 8 GB-ot használni.
Ettől függetlenül ennek valóban nem kéne gondot jelentenie.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Vakegérke #42961 üzenetére
kipipálod, hogy ne kérdezze meg többet, és kiválasztod, hogy folytatás.
a fagyást sajnos nem oldja meg, de legalább nem dobálja az ablakokat.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Vakegérke #42959 üzenetére
A Firefox figyelmeztet, hogyha a weboldalon egy folyamat túl sok erőforrást visz el és/vagy túl sok idő a feldolgozása, annak érdekében, hogy meg tudd szakítani a folyamatot, hogyha nincs türelmed kivárni.
-
törölt tag
válasz Vakegérke #42805 üzenetére
De be volt kapcsolva ott is. Közben rájöttem, hogy dictionaryt kell hozzá telepíteni nyelvenként, mert angol volt a nyelv, nem pedig magyar.
Így viszont meglett a megoldás. Köszi.
Igaz a legutóbbi verzió elvileg nem kompatibilis a 38-as FF-el, de működik most.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Vakegérke #42452 üzenetére
én még a 31-est használom, amíg kap frissítést. (bár már nem sokáig, talán az utolsó volt ez a 31.7-es)
őszintén szólva ha támogatnák még, én a 24-es ESR-t használnám, az teljesen jó verzió volt, gyorsabb is volt, nem timeshiftelt a letöltésnél az OK gomb, és nem kellett CTR-t sem telepíteni, hogy normális kinézete legyen. -
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #42183 üzenetére
Most lefutattam és a Bloody Vikings! -re vakriasztást ad!
-
ceia
őstag
válasz Vakegérke #41628 üzenetére
Én hordozható verzióról álltam át telepítősre, ráadásul másik verziószámúra (portable 29 --> esr24) és a kimentett profil úgy nem volt használható.. még jó, hogy a könyvjelzőket külön is exportáltam html-be és hogy az about:config beállításokról képernyőfotókat csináltam előtte - nem volt kis meló végignézni és beállítgatni mindent De most jó, és úgy is néz ki, ahogy én szeretem. (újabb ff verzióval a classic theme restorer nem tudná ugyanilyenre sajnos)
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
bgabi1
aktív tag
válasz Vakegérke #41339 üzenetére
Kicsit kifejtenéd mi az a Linux Live, mert nekem a Linux-ról egy oprendszer jut az eszembe, amit sosem használtam. Vagy azt akarod mondani, hogy felejtsem el a Windowst és jöhet a Linux. Linuxot nem akarok, de néha az agyonbonyolított Windowsból is elegem van.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
-
hamikike
tag
válasz Vakegérke #40026 üzenetére
Én már mást is próbáltam, már nem találnak semmit. Engem leginkább most már az izgat, mia franc ez (azt látom mi), hogy került ide és miért pont a 33.1 verzió telepítése után ( ráadásul másfajta játék is megjelent már).
Ha legalább tudnám az okot, talán meg is békélnék, mert játszani nem akarok, és egy klikk és kikapcsolva, DE.....
Vagy másnak is van csak nem akarja bevallani?[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
válasz Vakegérke #39264 üzenetére
Á most még rosszabb lett
Felraktam az Adblock Plus-t és lefuttattam amit linkeltél, azóta vannak ilyen szóreklámok is.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
DS39
nagyúr
válasz Vakegérke #39235 üzenetére
hát azért az hogy az új tab gomb a helyén legyen, nem nagy igény szvsz, minden böngészőben így van, Chrome, IE, stb.
az eszköztár testreszabásnál eme fellépő bug egyébként így a külföldi fórumokat nézve a 29-es verziótól kezdve volt felhasználóknál.ezt leszámítva, a CTR beállításainak köszönhetően, úgy néz ki, és úgy működik ahogy eddig.
ezután majd ha lesz egy-két értelmes újítás a normál release verzióban, akkor könnyen upgrade-elhetek arra is.
ha meg nem, akkor marad ez kb egy évig.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Vakegérke #39195 üzenetére
En erre a Classic Theme Restorer (Customize UI) 1.2.5 hasznalom. Igaz elso sorban a regi kinezet miatt jo, de ezzel lelehet szedni a gombot.
(#39197) DS39 Mar alapbol nincs ilyen de ha kiprobalod Te is a fentebb emlitett kieget akkor visszakapod a regi fajta Elozmenyek gombot, en is hasznalom.
-
DS39
nagyúr
válasz Vakegérke #39195 üzenetére
nekem is frissített, design-t majd variálnom kell, mert ez ..., viszont eltűnt az az eszköztárgombom, amivel bal oldalon lehetett megjeleníteni a könyvjelzők listáját. a testreszabásban sem találom, már nincs ilyen opció?
(CTRL + i -vel előjön, de gombot hogy tudok kitenni ehhez a funkcióhoz?)[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Autós topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest