Új hozzászólás Aktív témák
-
K007
csendes tag
Igen, szaggat ha animált hátteret állítasz be! A HTC-nél nekem a gyári animált háttér mellett sem szaggat. Szerintem egy mai telefontól az a minimum amit ellehetne várni, hogy akadás nélkül működjön , tök mindegy hogy közép kategória , a desire 22 pro is közép kategória és mégis gyors. A kijelző meg nagyon szép és napfényben is jól látszik! A g72 kijelzője se jobb hiába hogy P-oled , a HTC mindenbe veri és ugyan azért a pénzért rengeteg pluszt tud a HTC amit a g72 nem pl. olyan alap dolgok mint a képernyő tükrözés , Metaversum stb.A g72 108 MP-s kamerájáról meg ne is beszéljünk mert az egy vicc Nincs értelme mert a gyenge hardver nem tudja kihasználni ! De sok ember ha meglátja a minél magasabb pixel számot, már egyből rohan megvenni ,igazából a HTC desire a 65 MP-s kamerájával sokkal szebb videókat és képeket csinál! Igaz Már a HTC sem a régi ,de mégis csak Ők csinálták a legelső okos telefont
-
K007
csendes tag
Az u12+ is nagyon jól sikerült! A kamerája szerintem még mindig verhetettlen! De ahogy elnéztem a g72-ről készült teszt videókat ,elég szánalmas Egy rendes videó felvételt nem lehet vele készíteni! Még az is be szaggat , a HTC-nél ilyet nem látni! A desire 22pro egy középkategóriás telefon, de ahhoz képest többet tud mint a hasonló árfekvésű telefonok és ami nem elhanyagolható, a HTC nem szaggat! sem a menüben sem kamera közben és igazából még játéknál sem volt ilyen problémám. De kinek mi, Véleményem szerint a HTC még mindig a telefonok királya
-
K007
csendes tag
Na ezért használok már rég óta HTC telefonokat! A mostani telefonom HTC Desire 22 pro. Ugyan ezen az áron Jóval többet tud mint a g72-es. Nincs akadás, szép kijelző, kamera,vezeték nélküli töltés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Proxmox VE
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...