Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen lesz a tévézés jövője a világ egyik legnagyobb gyártója szerint
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Üdv!
Mivel a One márka megjelenésével a hazai távközlési piac 2025 január 1.-ét követően jelentős átalakuláson megy keresztül, és mert ennek a topiknak az eredeti funkciója a szupergyors internet programnak (SZIP), és más hálózatfejlesztéseknek köszönhetően már okafogyott, így a mai nappal bezárjuk. Köszönjük mindenkinek aki itt volt!
Folytatás az alábbi topikokban:
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon
Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)További jó fórumozást, és BÚÉK Mindenkinek!
-
sa79
csendes tag
A DabasTV-nél miért csak hang van? Nincs kép fekete képernyő.
-
Magnat
veterán
Köszi mindenkinek ... ennél a háznál még földút van, nem hiszem h lenne kábel, de megér egy próbát.
-
BBéci
legenda
válasz
Magnat #13518 üzenetére
Az üzletkötő valahonnan megtudta, hogy 10-12 évvel korábban a T végig kábeleztette az egész lakóparkot. A kerítésem előtt is ástak árkot, majd a kábelfektetés után visszatemették, nem győztük egyengetni a talajt, hogy ne látszódjon a művük az ápolt, gondozott, öntözött gyepen.
-
gambeca
tag
válasz
Magnat #13518 üzenetére
Olyasmi, ahogy írod.
Korábban ott volt csak flip, ahol a digi is elérhető volt az adott címen.
Ismerősnél, nem volt digi a házszám szerint és betudták kötni a flipet.
Pedig a digit egy kis utánajárással megtudták volna oldani...Nekem pl üzletkötő által lett digi, hiába volt a kapum előtt a digi doboza az oszlopon, valamiért a címem, nem szerepelt a jegyzékben náluk.
De tudok olyat is, , hogy egy egyész utca nem szerepelt a diginél, pedig fizikálisan ott volt az optikájuk... (Nem vagyok szerelő, csak érdekelt a téma).Szóval vagy némely szerelő ennyire trehány, vagy a szolgáltatókat nem érdekli az egész.
-
BBéci
legenda
válasz
Magnat #13514 üzenetére
Volt más agyrém is!
Az első pár héten 1000/20 volt a sebesség, majd szomszédomét megemelték a szerződött 1000/200-ra. Telefonáltam és kértem, hogy az enyémet is igazítsák ki, erre közölte az ügyfélszolga, hogy az technikailag nem lehetséges. Mondtam, hogy a házunkba bejövő kábel ágazik ketté a padláson, egyik a szomszédé, másik az enyém, mégis miért nem kaphatok én is 200-as feltöltést? Ezen elgondolkozott és pár nap múlva nálam is 200 lett.
Finoman fogalmazva: ez nem tisztességes szolgáltatás, hanem egy kalap kaki! -
Magnat
veterán
válasz
AnonymusX #13511 üzenetére
Szia,
bármi jó ami stabil és nem heroinárban van, a Yettellel az a bajom, h ismerősömék Pécelen szintén azt használják de mivel sok helyen nincs vezetlkes szolgltató, a Yettel este azon a környének kb használhatatlan ... de persze egy próbát megér az is. Köszi azért!
gambeca: köszi neked is, sajnos nem elérhető az adott címen.
-
AnonymusX
őstag
-
Magnat
veterán
Üdv,
ismerősöm Strázsahegyen akarna internetet, Netkontakt v vmelyik másik mikrohullámúval vkinek tapasztalata van? Esetleg a 3 mobilszolgáltató közül valamelyik használható arra esténként értelmes sávszélességgel?
-
asdf_
veterán
Soha
Nem
Lesz
VégeÖrökre másodrendű marad itt mindenki...
Kedves Ügyfelünk!
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy ügyfeleink visszajelzése alapján, a könnyebb
áttekinthetoség érdekében, módosítottuk számlájának összefoglaló oldalát.
Minden 2024. január 12. után kiállított számla már az új számla összefoglaló
oldallal kerül kézbesítésre.
A változás nem érinti a 29-es monori körzet rézérpáras hálózatán igénybe vett
lakossági és üzleti vezetékes szolgáltatásokat, ezek számlaképe nem változik.
Köszönjük bizalmát! Vodafone Magyarország Zrt. -
asdf_
veterán
ÁSZF mellékletből (másfél éves, nem keresem ki az újat, gondolom fű sem nőtt ezügyben):
Az utolsó a saját háló, a középső a versenytárstól bérelt optika.
29-es Monor primer körzeten belüli réz-érpáras hálózaton nyújtott internet szolgáltatások esetén:
Alsónémedi, Bénye, Bugyi, Dabas, Ecser, Felsőpakony, Gomba, Gyál, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Kakucs, Kóka, Maglód, Mende, Monor, Nagykáta, Ócsa, Örkény, Péteri Pilis, Pusztavacs, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Tatárszentgyörgy, Táborfalva, Tápióbicske, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószentmárton, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Úri, Üllő, Vecsés29-es Monor primer körzeten belüli optikai hálózaton nyújtott internet szolgáltatások esetén:
Alsónémedi, Bénye, Bugyi, Csévharaszt, Dabas, Ecser, Felsőpakony, Gomba, Gyál, Gyömrő, Hernád, Inárcs, Kakucs, Káva, Kóka, Maglód, Mende, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nyáregyháza, Ócsa, Örkény, Pánd, Péteri, Pilis, Pusztavacs, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Tatárszentgyörgy, Táborfalva, Tápióbicske, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószentmárton, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Úri, Üllő, Vasad, VecsésFTTH-RFoG optikai kábelhálózaton nyújtott internet szolgáltatások esetén:
Monor, Monorierdő, Nagykáta, Dabas, Nyáregyháza, Szentmártonkáta, Alsónémedi, Bugyi, Káva, Pánd, Bénye, Gomba, Kakucs, Újhartyán, Csévharaszt, Inárcs, Vasad, Ócsa, Péteri, Újlengyel, Pusztavacs, Tatárszentgyörgy -
sa79
csendes tag
Tudja esetleg valaki, hogy a 29-es körzetben mely településeken nem fejlesztett az UPC/Vodafone páros?
-
asdf_
veterán
Voda mobil 9,39%, gondolom, kábeltv-re meg netre is annyi.
-
sa79
csendes tag
Kapott valaki értesítést, hogy emelik a szolgáltatás havi díját 2023-ban?
-
miuifan
csendes tag
Sziasztok! Régi fostos adsl net,Zhone modem... többször gondol 1-et és elmegy,szerelő volt már kint többször,1-2 napig jó aztán megint elmegy. a Power led felváltva piros/zöld ez mit jelenthet? Internetnél se vilagit zölden. Kicsit unalmas már.Kabelek jók.
-
janeszko
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nem tudjátok, hogy Vasadon melyik szolgáltató húzza az optikát a villanyoszlopokon? -
leviske
veterán
Sziasztok! Csak a mi címünk került le a Vodafone szolgáltatási területéről, vagy a teljes 29-es körzetet elérhetetlenné tették az oldalukon?
-
wizzgeri
tag
Sziasztok Gyálról valaki? T home vagy digi? Erdősor utcáról lenne szó
-
Samott
addikt
Megprobaltam ujra alkudni es most 3600-ert adtak a HD Plus csomagot (+500 a masodik mediacard). Aki tobbet fizet, hajra, erdemes probalkozni.
Szerk: es meg egy, ahol nincs optika ott Vodafone TV app se elerheto.
-
iceQ!
addikt
válasz
sziszi-fuszi #13473 üzenetére
Nagysándorban minden rendben van, bár nekem Kaon modem van, nem Sagem....
-
BBéci
legenda
válasz
sziszi-fuszi #13473 üzenetére
Kvázi szomszédok vagyunk.
-
BBéci
legenda
válasz
sziszi-fuszi #13471 üzenetére
De van köze, mert a szomszédom ugyanilyen Sagemcommal nem érzékelt sebesség csökkenést. Valamint minden délelőtt használom a netet és csak tegnap későn este esett vissza a feltöltés, hajnali 2-kor is az volt a helyzet.
-
BBéci
legenda
Tapasztalt valaki feltöltési sebesség csökkenést Vecsésen a Telekom hálózatában? Nálam tegnap este óta a szokásos 205-210 helyett csak 8-12 Mbps.
-
sa79
csendes tag
Június 2-án a 29-es körzetben is véglegesen lekapcsolják az analóg szolgáltatást. Szerintem még sokan vannak, akik a 2. vagy 3. TV-n ezt nézik.
-
sa79
csendes tag
TV HD Plusnal mi szamit kedvezo arnak?
4000-5000 Ft? -
AnonymusX
őstag
válasz
wizzgeri #13460 üzenetére
Telekom/Flip koaxon szolgáltat, de mivel 1000-es netet mondasz, akkor a Telekom marad a kettő közül (flipen pedig 250 Mb/s adnak jelenleg, 4900 Ft-os árával ő lenne a legolcsóbb egyébként 1 TV beltéri + Telefon + Net).
Digi ezzel szemben optikával van jelen és a csomagajánlata pedig veri a Telekomét: 5999 Ft a Digi Nekem csomag (wifi 6-os routerrel picit drágább, ha esetleg szükség volna ilyenre). TV-nél nincs beltéri, így annyi tévére osztod, amennyire akarod.
Telekomnál még Magenta1 kedvezménycsomaggal sem lehet ilyen olcsón kihozni az 1000 Mb/s net + 1 beltérivel a TV előfizetést, ami egyébként így 6575 Ft volna (több beltéri ára meg plusz 1000 Ft beltérinként).
-
AnonymusX
őstag
válasz
wizzgeri #13458 üzenetére
Szia!
Van pár dolog, ami mentén össze lehet őket hasonlítani, a kérdés, hogy neked mi a fontos és pontosan milyen szolgáltatásokat vennél igénybe (illetve még harmadiknak ott van a Telekom Digire szabott és Flip néven eladott szolgáltatása is).
Az a pár dolog:
-ár
-milyen gyorsan kötik be
-tv adás minősége
-tv adáshoz szükségesek-e beltérik
-megbízhatóság -
poli27
veterán
válasz
hardverg13 #13455 üzenetére
szerintem ott van Telekom Optika 99% ban... legalábbis a környező településeken mindenhol van, ha még nincs akkor nemsokára lesz...
-
asdf_
veterán
válasz
hardverg13 #13455 üzenetére
Vodafone koaxra butított optika lesz ott, ha jól tippelek. Címkeresőbe üsd be náluk, majd megmondja.
-
hardverg13
újonc
Sziasztok!
Most nyáron költözünk Csévharaszt Kisfaludy utcába és érdeklődnék hogy milyen internet szolgáltatók érhetőek el itt, és milyen sebességet tudnak?
Most Pesterzsébeten lakunk, Telekom szolgáltatásunk van 1000-es nettel és hát eléggé megszoktam a jót nem szivesen adnám lejjebb!
Hűségidőnk lejárt már, szóval ha nincs Telekom vagy van jobb nem probléma váltani.Előre is köszönöm!
-
AnonymusX
őstag
Szerintem ennek részben az az oka, hogy az analóg kábeltévé kivezetésre került. Analóg tévével a 12 Mb/s ADSL net és normál telefon 3k alatt volt rézérpáras területen.
Ugyanez digitalis tévével több, mint 6k. Ezért az árért inkább optikára váltanak az előfizetők, ahol van rá lehetőség.
-
sa79
csendes tag
A tapasztalataim szerint most már elég nehéz jó ajánlatot kapni a Vodafone-tól. A UPC-s időkben könnyebben lehetett kedvezőbb csomagot kialkudni.
-
asdf_
veterán
válasz
Samott #13445 üzenetére
Thx, akkor tényleg sok a mienk, ugyanennyiért Silver csomag, egyetlen nem felvevős Horizon box-szal. Telekom lenne itt is az alternatíva, de az IPTV-t kenjék a hajukra (és ráadásul nem is látom rajtuk, hogy fejlődni akarnának, eddig legalábbis még csak egy pislákoló jelet sem mutattak, hogy kidobnák ők is a francba a nonHD HD duplikátumok közül a nonHD-t, és akkor mehetne normálisabb bitrate-tel a többi csatorna).
-
BBéci
legenda
válasz
AnonymusX #13437 üzenetére
600 Ft a vezetékes telefon alap havidíja, plusz 1000 forintért havi 200 óra beszélgetést adnak a összes normál díjas hazai vezetékes számra. Nekem megéri.
Az 1000/200-as nettel együtt fizetek havi 5700 forintot, ehhez jön a Vodafone kábeltévé (mediacard-dal) 4490 forintos havidíja. -
Samott
addikt
-
sa79
csendes tag
A Vodafone-nál nekem sincs problémám a TV-vel. Nagyon ritkán van vele probléma, esetleg egy-egy vihar után szokott. TV Prémium előfizetésem van. 2 TV-n használom mediacard-al.
3090+500 Ft-ot fizetek érte. Át akartam menni TV HD Plus csomagra. Először 1100 Ft majd másodszorra 400 Ft plusz pénzért válthattam volna, de nem fogadtam el. Szerintem teszek még egy próbát.ADSL Internetem (12 Mbit/s) van, de a megbízhatóságával nincs problémám.
-
iceQ!
addikt
Igen ez így van mindenhol, de ha sz@r tv-t szeretnél akkor lehet választani a Telekomot is. Sok ember szereti, de én sok panaszt olvasok a Telekom Otthoni szolgáltatások topikban. Nézz át, kérdezősködj ott is. Voda Tv egész évben jó, tavaly talán 1x volt kimaradás. Telekom nálam viszonylag friss, 3 hónapja van bekötve. Minden jó vele eddig, de ahogy olvasom a tapasztalatokat, nincs sok probléma vele a környéken.
-
sa79
csendes tag
válasz
cskamacska #13436 üzenetére
Megnéztem, nem elérhető a Flip. Az nem lett volna rossz. A 29-es körzet egy részén megtörtént a fejlesztés, sajnos hozzánk nem jutott el. Nagyon nem szeretnék mediaboxot használni, részben ezért is maradtam az UPC-nél/Vodafone-nál
-
AnonymusX
őstag
Telekomnál nem lehet alkudni. Azt az árat kapod, amit a honlapon látsz miután beírtad a címedet. Talán akkor érheti meg, ha mobilelőfizetésed is van a Telekomnál és így Magenta1 kedvezménybe össze lehet vonni a mobil és a vezetékes szolgáltatásokat (viszont a Telekomnál a vezetékes alap telefont csak hívásfogadásra érdemes tartani, mert horror perc és kapcsolási díjai vannak).
-
cskamacska
addikt
Esetleg nincs környéketen Flip? Most épp 4900-ért hirdetik a normál Telekomos közép csomagot mely áll 145 IPTV csatornából, 250/70 Mbit/s koax netből, 0-5 forintos percdíjú telefonból, direkt a Digi ellen készítve, de nem csak Digi területeken érhető el.
ÚPéCésó már nem most, hanem 10 éve elengedte a 29 kezét. Életveszélyes lemondási fenyegetőzés mellett is azt tanácsolták, hogy ha akár 1 Ft kedvezményt akarunk a 15000(!!) forintos havidíjból, akkor tessék olcsóbb csomagot választani, vagy szolgáltatásokat lemondani.
És persze fejlesztési szándékról sem tudtak, se akkor, se azóta.
-
Mano66
senior tag
Ahol még nem fejlesztett a UPC/Vodafone, ott van már más szolgáltató aki ad optikai kábelen internetet. Kis településeken a megmaradt előfizetőkért már nem érdemes befektetni saját önerőből pénzt. A kormány olyan településekre ahol van már optika vagy legalább 30MB/s internet (ez akár rézérpáras is lehet). Nem ad további támogatást. Ha nem jól tudom majd kijavítanak a többiek.
-
sa79
csendes tag
A 29-es körzetben a települések egy részén már megtörtént a fejlesztés az UPC/Vodafone részéről, de van még elég sok település, ahol még ADSL Internet van.
Az utóbbi időben semmi információt nem lehet hallani a varható fejlesztésekről a 29-es körzetben. Valaki tud esetleg valamilyen információt? -
Alexno1
csendes tag
válasz
AnonymusX #13408 üzenetére
Igen eddig csak az ex UPC volt, de nem rézzel, hanem egy naggyon buta megoldással..., a házig optika, majd koax
így aztán max 500 -as net volt elérhető , de az is olyan volt mint a széllökés folyamatosan pulzált... Jelenleg a T az optikával és UTP-vel építette ki. Remekül működik. 1000/1000
Soha Vodafone...
-
BBéci
legenda
válasz
AnonymusX #13410 üzenetére
Megértem a Vodafone hozzáállását, ahol már van Digi és/vagy Telekom, ott pénzkidobás lenne bármilyen fejlesztés. 1986-tól voltam UPC-s, nem szívesen váltottam T-re, de megtettem és elégedett vagyok a szolgáltatással. Ahhoz, hogy visszatérjek a Vodához, olyan olcsón kellene adniuk 2000/1000-es netet és korlátlan vezetékes telefont, hogy elpirulnék, ha leírnám.
-
AnonymusX
őstag
Örömködésemben pongyolán fogalmaztam és belekevertem Kávát azon települések közé, ahol csak UPC xDSL rézérpáras hálózat van/volt és úgy tört be a T vagy Digi. Erre gondoltam, nem a koaxra.
Közben visszaolvasva látom, hogy Kávát még a UPC felfejlesztette DSL-ről, szóval a szerencsésebb települések közé tartozott szemben Pilissel vagy Tápiósággal, amelyeket elengedte a Voda, de legalább utóbbin már 3 éve ott van a T optika.
-
Alexno1
csendes tag
2022. Január 01-től Káva /2215/ községben is elérhető a Telekom otthoni szolgáltatása... Sőt nekem már bekötésre is került... Naggggyon szuper...
-
BBéci
legenda
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest