Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz L1ZRRR #16447 üzenetére
De táphoz kell, amit én forrasztanék bele a tápba, az eredeti vezetékek helyett (piros, sárga, fekete...stb. helyett lenne csak fekete - modding miatt)
Annyit nem tudok, hogy keressem a vezetéket a neten. Milyen keresztmetszetű kellene.
Lemértem az átmérőjét (pontosabban megkíséreltem) Kb. 1.3 - 1.4mm az alu sodrony, külső szigetelése meg 2mmHa jól számoltam, akkor 1.5mm2-es vezeték kellene nekem?
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
válasz L1ZRRR #16444 üzenetére
Nekem nem hosszabbító vezeték kell, meg nem is olyan amit csak bedugok a tápba, hanem vezeték!!! Sima vezeték, amit méterre lehet kapni. Csak azt nem tudom, hogy mekkora keresztmetszetű kell, mi lenne az ideális.
Egyébként ilyen lapos kábelek csak HX 620 ill HX 650-hez voltak. Meg az AX, meg az RM sorozat, meg most már a Silverstone moduláris tápjai is ilyen lapos szalag kábelt használnak.
Ez mind szép és jó, viszont nekem igazság szerint - ha lehet valahol kapni / a jelek szerint nem - akkor szintén méterre kellene...Capiche?
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
válasz L1ZRRR #16441 üzenetére
Igen, de nekem pont csak a vezeték kellene, ahogy fentebb/lentebb írtam!
Tápegység vezetékeit szeretném "egyedi színűre" cserélni (egységes fekete)
Az lenne a kérdésem, hogy milyen vezeték lenne a megfelelő erre a célra? (méret)
(Harisnyázás nem opció )[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
adatfalo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- FSP Hexa+ 500 tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest