Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
válasz #40731136 #39173 üzenetére
Azért mekkora haszon lehet már rajta, ha 40% kedvezményt tudnak adni.
Egyébként az egyik alapító tulajdonos 15 év munka után 2 milliárdal szállt ki és negyven évesen nyugdíjba ment. Egy egyszerű autószerelő egyébként, egy nagyon szimpatikus ember. Bele vágtak és sült. Volt vele pár éve egy interjú a tv-be.
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
válasz #40731136 #38309 üzenetére
nekem is gyakran elmegy a netem naponta kb 3x és olyan 2-3 percre. Kis felkijátójel a wifin. De telefon van + a modem is jelzi, hogy minden rendben. TP-link a routerem nekem is, lehet azzal lenne baj? Ahogy néztem firmware frissités elég sok mindent fejlesztett a rendszeren.
-
-
caprine
senior tag
válasz #40731136 #38307 üzenetére
Ez régen is gond volt, nekem kb. 8 éve volt utoljára UPC, de hétköznap, nap közben is többször jött a szokásos windows üzenet, hogy "hálózati kábel nincs bedugva!" aztán 5 perc vagy 2 óra mulva visszajött, nem kellett nekem semmit se csinálni hozzá. Diginél még ilyet nem láttam, pedig már lassan 3 éve náluk vagyok.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
aktív tag
válasz #40731136 #38307 üzenetére
-Upc-s vagyok nagyon de nagyon régen otthon és a boltban is az van ahol dolgozom de ilyen hiba nálam nincs,néha a boltban kb.2-3-hetente nincs net akkor kihúzom /pihiztetem/ és láss csodát utána megy.
A központi hiba az jó szöveg majdnem mindenre azt mondják vagy hogy rossz a géped erre mondtam én :"-három gép van itthon akkor mind rossz?"küldtek is egy szerelőt,modemcsere,de ennek is van vagy 5-8 éve,sokan köpködik a Upc-t nekem bevált.**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Dzsedáj
tag
válasz #40731136 #35382 üzenetére
Üdv, a táp külön nem eladó véletlenül? Nekem 400-as volt, de egy áramszünet meg egy kis túlfesz. leoffolta
Érdekel esetleg valakit egy ilyen MP3 lejátszó fillérekért? Az dobjon meg egy priváttal
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
doktor úr
aktív tag
válasz #40731136 #28228 üzenetére
A TV tunert nem ajánlom, könnyen elcsúszhat a hang a képtől. A legjobb eredményt a hardveres digitalizáló egységek adják, amelyekben TBC (Time Base Corrector) van, ezek persze drágák. Próbálj kölcsönkérni egy szerkesztős asztali DVD írót vagy olyan kamerát, amelyen van analóg bemenet (és akkor firewire porton beviszed a jelet a számítógépbe). Ha hosszabb távra tervezel, akkor marad a TBC-s cucc. Szerintem persze. Ha csak pár darabot kell, akkor keress meg priviben, megcsinálom neked ócsóér
-
jFox
addikt
válasz #40731136 #25846 üzenetére
Én nem láttam az eseményt, pedig itt dolgozom 50m-re.
Csak a Boon-os képek alapján gondolom, hogy ponyva azért sem lett volna megoldás, mert rohangált az épület tetején össze-vissza. Egy ilyen ponyvával meg nem egyszerű az épület aljában levő autók, padok, stb. között rohangálni.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Ronyman
aktív tag
Oké értem mire gondolsz... de gondolod van a tűzoltóságnak ilyen felfújható valamije? Én kétlem... Sosem láttam még ilyet Magyarországon... mondjuk nem is láttam még ilyen ugrásokat... remélem nem is fogok
Amúgy valószínűleg ilyenkor távolságot kell tartani, ez a megszokott protokoll. De ha megfigyeled a videót, akkor mielőtt leesik, azelőtt dulakodnak. Meglepték, az ösztönei meg egyből az előjöttek(önvédelmi, életvédelmi), nem akart akkor már leesni szerintem, hanem ment volna ő vissza, csak minden oldalról ott voltak már így onnan is visszafordult és így esett le. Ha nem lett volna ott ember ahova visszalépett, szerintem beljebb ment volna... bár mindez csak feltételezés...
-
Bull Boss
őstag
amugy belegondoltam mi lett volna ha nekem kell a rendőr helyett helyt állnom, és talán elhamarkodott volt amikor azt mondtam, hogy tériszonyuk van/volt. Eszembe jutott az is, hogy mi van akkor ha mondjuk karon ragad és magával ránt?! vagy éppen engem ránt le és ő túléli?! A trambulinos dologról annyit, hogy elvileg ilyen magasságból a trambulin kb annyit tompit mint ha betonra esne....
-
_seth_
veterán
válasz #40731136 #24509 üzenetére
Ebben is van valami kérdés milyen autóról van szó. Egy virsli gumis verdánál az sem sokat segít ha satuzik mert nincs túl nagy surlódó felület.
Röviden azért jó főleg mert szemben egy 4 kereket satura lefékező autót irányítani nem lehetetlenség de belátható, hogy ha elfordítom a kereket ami áll ugyanúgy viszi előre a súly mintha nem is csinálnék semmit szemben az absel ami a kerekekeket épp blokkolás előtt oldja kicsit majd újra fékez amíg ismét le nem blokkol így a kerék közel folyamatosan forog és irányítható az autó. Szerintem egyébként nyári forró aszfalton az, hogy nem csúszik a gumi hanem forog és úgy lassul jobb mintha satuzna és elnyalná csak a gumit de valóban növelheti a féktávolságot az abs ilyen módon, előnyei ellenben így is meggyőzőek és egy abs-es autó biztonságosabb sokkal mint egy olyan amiben nincs. Mondjuk aki hátsókerekes ladával lehúz egy évtizedet amit nem könnyű vezetni főleg télen annak már van annyi rutinja, hogy sok helyzetet megoldjon de csodákra persze ő sem képes
ABS, SRS, ESP és társaik csak próbálnak megvédeni önmagunk hülyeségétől
Nekem pl múltheti eset: zöld a lámpa majd mentő húz át előttem a kereszteződésben persze kanyar előzi meg így nem láttam semmit csak azt, hogy már csak 5mp-ig zöld és még oda is léptem neki... majd jön a mentő és akkor valóban satuztam.. az abs elhasalt a teszten: az út szokásos magyar kereszteződés: 5 méteren teljesen felgyűrve és kb 5 centi magas redők követték egymást 10 centinként... hol fogott a fék hol nem hol csak a levegőben volt a kerék a redő között... de még így is bőven meg tudtam állni.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest