Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz canniball #1997 üzenetére
"Mini-ITXケースに新アイテム追加 2006年8月31日"
"Én sem értem: mi is van a Mini-ITX és a számok közé írva? "Ezen ne múljon :
Mini-ITX ház(ak között) új tárgy újra kapható (újra rendelhető) 2006. (év) 8. (hó) 31. (nap).
A többi szöveg:
Az ebben az üzletben is folyamatosan árult Mini-ITX széria ezalkalommal új taggal bővült a Dirac kínálatából:
Dirac Noah 800-B
Ajánlott fogy. ár: 14 700 yenHint: Dirac Noah 800-B
További hint: a Dirac kínálatában lévő termékekhez mintha már láttam volna hasonlókat másnál is, tehát valószínű, hogy valami kínai OEM gyártja.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
neduddki
nagyúr
HI!
javaslom rakeresni a fogaysztos totyikbana duwi szora, asem ottmar egyertelmuen szitoknak es verigsertesnek szamit a merjel duwi-vel kifejezes:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
canniball
nagyúr
Jól mondod: ketyere. A mérő megmutatja a fogyasztást, a ketyere meg egy kijelzőn mutogat mindenféle számokat. Nekem is volt düwim, amire az 6-10W-okat mutatott végül kiderült hogy 0W. A mánüelt rendesen elolvasva kiderült hogy standby mérésre abszolút alkalmatlan...mondjuk a nálad "mért" 20W akkor is elég durva... De "tessék-lássék mérésre" (nagyságrendek belövésére) megfelel.
Én is hallottam már olyan laptopról, amire XP nem ment fel csak 7...állítólag már túl modern az XP-hez...
zodo!
"de én találtam neked. Kép"
Ez nálam 404."Talán, ideje lenne a házban lakó "érintett szomszédokkal" összehaverkodni egy kis időre."
Milyen "érintett szomszédokkal"?"Viszont a dátumot nézve " Mini-ITXケースに新アイテム追加 2006年8月31日" nem igazán értem."
Én sem értem: mi is van a Mini-ITX és a számok közé írva?"Az a 273mm egész jól hangzik."
A Silverstone SG05 mélysége 276mm és az kapható is itthon. Én egyre inkább hajlok afelé, csak kéne valahol találni egy jóárasított példányt...https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
zodo
nagyúr
válasz canniball #1961 üzenetére
, de én találtam neked. Kép
Sajna itthon még említést sem talál a google.
Ami gyanús, hogy Angol talált sincs igazán.
Talán, ideje lenne a házban lakó "érintett szomszédokkal" összehaverkodni egy kis időre.
Bővebben: Noah 800-BAz a 273mm egész jól hangzik.
Viszont a dátumot nézve " Mini-ITXケースに新アイテム追加 2006年8月31日" nem igazán értem. Kizárólag csak azon a földrészen forgalmazták volna, pult alól? -
.mf
veterán
válasz canniball #1956 üzenetére
Mérő ez, valami düwi márkájú német ketyere
Nagyjábóli, tessék-lássék mérésre nekem megfelel: legalább 50W-tal kevesebbet fogyaszt ez a gép, mint a nagygépem.XP-telepítés sokadszori próbálkozása után kipróbáltam, hogy W7-HP32 működne-e, az bezzeg egyből felment Viszont az 1GB RAM felét kapásból benyeli, de hát valamit-valamiért, legalább megy. Netezés simább vele, Youtube 720p is egész jól megy, viszont fullHD filmlejátszást még nem tudtam működésre bírni. Holnap még talán megnézem, hogy 3dmark és pár játék hogy teljesít, ha már Hito múltkor kérdezte, meg kicsit én is kíváncsi vagyok rá, bár nem erre fogom használni.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
zodo
nagyúr
válasz zhagyma #1988 üzenetére
Köszönöm az olvasni valót.
Igazából a Wikiben néztem, de csak eddig jutottam, nem néztem a részletes leírást:"Volt-Amper , az SI egység látszólagos teljesítmény mérése, dimenzióban egyenértékű a watt"
Úgysem értem.
Akkor, hogy is van ez a 12 V - 800 mA, 9.6 VA esetében = ? Wattpl.: 9.6VA : 1.41RMS = 6.8W
-
zhagyma
őstag
-
Hunter2
addikt
ha esetleg érdekel valakit van gy Morex D2D ITX tápom eladó: [link]
-
toldy
őstag
Nem a konnektor mert másikkal is csinálta, most szerzek hosszabítót hátha az. Tápot megint kipróbálom másik gépbe.
Az a fain hogy ezt csak játék alatt csinálja ( mást még nem próbáltam, mindjárt nézek ibt, primeot). De a fogyasztás ebben az esetben legdurvább esetben 140w ( illetve plusz 100w a két monitor)
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
zodo
nagyúr
Na találtam egyet ennek a 80Wattos leírásában.
Ime a matricáca:Szóval a DC 12V ill. 6.6A még ok, hogy ha szorzom akkor kb. 80Watt.
Viszont az AC paramétereknél mi a lényeg?
Feszültség még ok, de az áram erősségnél mekkora értékre van szükség?Konkrét legyek, találtam itthon egy ilyet.
Ezekkel az értékekkel:Input: 230 V ~ 50 Hz, 0.09 A
Output: 12 V - 800 mA, 9.6 VA ( VA, ha jól vettem ki akkor = Watt )Ez alkalmas lenne a pc-m hajtására?
-
zodo
nagyúr
Konkrétan milyen paraméterekkel kell rendelkeznie mondjuk egy 90Wattos noti tápnak, ami megfelel a 90Wattos panel táphoz?
Keresgéltem a neten, kivehetően látszó noti adapter matricát, de nem igazán találtam.
Ja és az elektronikához se konyítok.[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Hát én egyből tápra gyanakodnék, de látom az jó Konnektorral mi a fene történhet? Semmi...az vagy jó vagy nem.
Esetleg nem rúgsz bele egy jó nagyot (pont a power gombba) amikor terhelés alatt van, hogy: "ne szarozzá' má', most tényleg ennyire fussa? Konvertájá' má' "
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
toldy
őstag
Tegnap elkezdte a gép hogy terhelés alatt kikapcsol ( olyan mint ha elmenne az áram). A hőfokokat néztem nem megy 67c fölé egyik mag sem ( egyenlőre gyári intel cooler). A táp is jó, szerintetek alaplap vagy konnektor?
mod# A gép most másik konnektorról megy, egyenlőre nincs gond
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
helkis
veterán
köszi, sajna időhiányban szenvedek, szóval ez is váratott magára vagy 4hónapot..
persze visszaosztom majd a tapasztalatokat, de először még ki kell termelni az árát..
+ most izgatnak a X6-os phenomok is.. kocsira is kéne költeni, stb.. szóval majd alakul..."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
ami passzív "levegős" annak magasak a hőfokai, vízzel meg nem, így szinte környezetfüggetlen tud lenni a gép, nem jelentkezhet olyan probléma se mint notiknál ahol a melegedés/lehűlés/melegedésnek köszönhetően a chip elválik az alaplaptól..
itt már vannak képek/eredmények: [link][link]
de azért gusztább lenne egy postaládában"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
ismerem ezt a házat, és elég elcseszett egy konstrukció.. bár olcsó, de aki normál pc-s cuccokat akar felhasználni, annal talán egy lian-li pc-q007-is bejön: [link] és a gyártóhoz képest olcsónak mondanám...
épp azt vizsgálom, hogy a vizes rendszert milyen jól el lehetne rendezni benne.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Osibaa
senior tag
Én is nézegettem ezt a házat, a helyedben 8 cm ventiset raknék bele és az Antec tápok közül választanék.
Ha Atom-os konfigot építesz, akkor egy passzív ITX táp is lazán befér az ATX táp helyére. Ebben kocfika tud Neked tanácsot adni. (Bár szerintem ez feleslegesen nagy ház egy Atomos konfighoz.)
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
Mattanyahu
tag
dettó 350-60apn, de még összerakás alatt van a gép
ahogy néztem, van egy kb 5mm rés a táp teteje és a 3.5" hely között, aminek viszont nincs lemez az alján
nekem egy dokkoló ment oda szal ezzel nem lehet problémaegy bajom van vele, a bekapcsológomb: ilyen gagyi megoldást sem sűrün látok
[ Szerkesztve ]
The right man in the wrong place can make all the difference in the world
-
DEx-
tag
válasz adorjant #1967 üzenetére
fsp 350apn, fsp 250 hen: Ezeknek 12centi venti van a tetején ugye?
Nézegettem énis az ilyen felépítésű tápokat, de ebbe(Codegen MX-31) a házba úgy gondoltam nemjó az ilyen, mert alul / fölül lemezek zárják el a venti elől a levegőt:
Vagy meg kell bontani a házat hozzá?
[ Szerkesztve ]
D3xt3r-
-
DEx-
tag
sziasztok,
akinek codegen mx31 háza van, az mire cserélte le a tápot benne?
Ha egyátalán lecserélte...üdv,
DEx-D3xt3r-
-
Mercutio_
félisten
Én azért kíváncsi lennék rá, hogy egy AMD X4 600e/605 kis alapfeszes tuninggal mit mutatna
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
zodo
nagyúr
Biztos olvastad e rövid beszámolót a házról, max. az atom topikban is kérdezősködj, hátha ott hamarabb találsz egy tulajt.
canniball
Lehet, de inkább száll csiszolt műanyagnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Osibaa
senior tag
-
zodo
nagyúr
Jó az ára, pláne táppal együtt.
A ház előlapját kidolgozhatták volna szebbre is amúgy jónak tűnik. -
Osibaa
senior tag
Sziasztok!
LC-Power házakkal és tápokkal kapcsolatban van valakinek gyakorlati tapasztalata? Konkrétan a 1320mi érdekelne.
Köszi
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
.mf
veterán
Na srácok, el nem tudjátok képzelni, hogy mit összeszenvedtem az elmúlt pár napban os-telepítés címszó alatt...
lusta vagyok megint beírni, ezért kaptok egy kis kopipasztát tegnapról (bocs, kicsit hosszú, meg máshogy tördelt):
"szóval vettem vala egy atom-ionos alaplapot, meg
házat-tápot-ramot, hogy legyen majd belőle netezős-
filmezős-fájlszerver gép. Úgy gondoltam, első körben
nem kell neki ODD, USB-ről megy majd egy livecd xbmc-
vel. xbmc-t kipróbálva inkább úgy döntöttem, hogy
mégis felrakom full disztro+xbmc formában, mert csak
xbmc sajna csak multimédiára elég, az alatta lévő
linuxot túl visszavágták. Egy régi laptopwinyó be, virul
a fejem, hogy telepítés során az egész gép 24 és 30W
között (de nagyrészt 24-26W között) eszegetett,
aztán telepítés befejeztével jött első arculcsapás:
régi nf2-es hírnevét nv most sem hazudtolja meg,
bebootolásnál villog a képernyő, nem lehet loginolni.
Egy adag gugli meg hackelés után végre megy.De valami fura. Nem úgy teljesít, ahogy kéne. Itt-ott
lassú; xbmc-vel, ami vdpau-t is ismeri, 1080p el se
indul. Gyorsan rá akartam nézni néhány dologra, de
alig találtam olyan eszközöket, amiket xp-n szoktam
használni hw-monitorozásra és mérésre. Nosza akkor
felrakok xp-t is, majd később javítom az mbr-t. Úgyis
kíváncsi vagyok, hogy néhány játék hogy teljesítene
rajta, meg mások is kértek tesztet.Na ja. Csakhogy ez ugyan elméletben egyszerűnek
tűnik, a gyakorlatban két napja evvel szívok.
Először fogtam a harrharr verziós xp-cd-t, meg egy
xp-t usb-ről installáló programot, de az dobott néhány
hibát, s az xp sem települt fel rendesen, pedig többször
is végignyomtam szinte a teljes telepítőt, és többször
is újraraktam usb-re (lábjegyzet: egy-egy ilyen usb-re
tevés olyan 45 perc). Now what.
Szívatott avval is, hogy ugyebár ubuntu már megkapta
az első partíciót, de xp is mindenáron egyes számú
partíció akart lenni, jó idő volt, mire a semmitmondó
hibaüzenetek után rájöttem, hogy a telepítési menüt
hogyan írjam át. De így se jutottam tovább.Aztán arra gondoltam, hogy talán azért van ez, mert
harrharr verzió, úgyhogy fél lakást végigtúrtam, mire
végre megtaláltam egy oem xp telepítőt, evvel már
végre le is futott az usb-s program, már-már azt hittem,
hogy egyenesben vagyok; de korai volt az örömködés,
ennél is a végén lefagyott a telepítés és újraindult jó
igényesen. Még egy próbálkozás, ugyanott, amikor utolsó
lépések egyikeként még a telepítőben átállítja a felbontást.
Csak nem a kedves nvidia köszön megint vissza? Nosza ma
reggel nlite felrak, bele nv driver, rá pendrivera, jó lassan,
és gépbe betol, és telepít, és...
megint lefagy.Itt, másfél nap után fogyott el a cérna, elmentem venni
egy rohadt SATA ODD-t (otthon csak IDE van, gépben meg
csak SATA csatlakozók). Bepasszíroztam a házba, telepítő cd
be, és...megint lefagy.
A kibaszott gyári oem telepítő cd hibás volt...
navazze... emiatt szívtam ennyit?
sőt, a másik telepítő cd is hibás.
sőt, találtam még két oem NT telepítőt, azok se futottak le.
Na lol.Úgyhogy most visszaraktam ubuntut, xp-s szenvedés
következő felvonás holnap folyt. köv..."---
ja és még azóta sem sikerült felrakni az xp-t, viszont közben majdnem sikerült megint kinyírni az ubuntut de nem adom fel vazze, akkor is megcsinálom
A mérő valószínűleg pontatlan, de érdekes adatokkal szolgált:
- standby (gép kikapcs, táp bedugva): 20W
- telepítés (csak régi 2.5" HDD és pendrive csatlakoztatva): 24 és 30W közötti tartomány, de legtöbbet 25-26W-ot mutatott
Újabb adat sajnos nincs, mert a szokásos helyére bedugva nem látszik a mérő, csak a szobán keresztülhúzott hosszabbítoval tudtam mérni, ami meg a többieknek útban volt.Ehhez képest asztali gép (E2160@2.7GHz, 945GC-s, tehát eléggé melegedős lap, 2*1GB RAM, HD4850, 2 HDD, 6 venti (alacsony fordulatszámon), Seasonic táp):
- windows idle: 79-88, átlag ~82
- net, böngészés: 80-95, átlag ~89Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
zodo
nagyúr
válasz canniball #1947 üzenetére
Mert, késztetést érzek egy kis barkácsolásra.
Minél kisebbre készíteném, kb. mint a te elképzelésed.
Méretben max. 26x23x18 cm
Háznak való már készen áll, 1,8mm mdf lap.
Legalább, jól formálható.
Viszont ebben jobban mutatna egy picopsu vagy panel táp és a szellőztetés kérdés is megoldódna, ami egyenlőre kérdéses. Az Ipaq-nál alkalmazott hűtést részesíteném előnybe, de még nincs meg a nagy ötlet, hogy lenne a legjobb hardver elrendezés.
Piactéren, láttam most (fix áras) 6900-ért 120-as paneltápot ill. 11800-ért 120-as univerzális noti töltőt + 780 a kiszállítás.Várjuk a fejleményeket!
user137
Jó kis keccó, de igen drága. Itthon durván 48k.
-
Mattanyahu
tag
na egy fél órája hozta a futár a házat, már csak az alaplap hiányzik (amennyit pöcsölnek vele lehet hogy csak hétfőre ér ide)
amit lehetett beleszereltem, és azt kell hogy mondjam jó kis ház az mx-31
csak ez éleknél kell vigyázni, de hát codegenThe right man in the wrong place can make all the difference in the world
-
user137
őstag
ez nekem ideálisnak tűnik, egyetlen hibája az ára de ha adnak hozzá egy 120W-os picoPSU-t vagy előre becsavart paneltápot, még jó is lehet 40 pénzért. Oldalra meg 2x12W slipstream venti, egy passzív 12centi magas borda és kész a hangtalan gép.
mit szóltok?!?
-
user137
őstag
urak, tart igényt valaki Zotac H55-ITX-re? 32pénz körül van, osztrákoktól rendelve. A jövő héten hétfőn leadom a rendelést, ha valakinek kellene még, akkor szóljon priviben.
-
-
-
user137
őstag
ezt a paneltápot hova találták ki? mármint úgy értem, h kell neki valami felfogatóhely. az SGbe biztos nem lenne egy ilyen jó az SFX táp helyére
és hajt valaki ilyen paneltápot valami combosabb rendszeren, mondjuk egy corei5-tel?
-
zodo
nagyúr
-
canniball
nagyúr
"120-as nem jó ? Link"
Ez paneltáp, nem picoPSU."Nekem max. 10 lenne az elfogadható ár egy ilyen kombóért, így sosem lesz ilyenem."
Ha egy leheletnyivel többet rászánsz megoldható (én ebayről rendeltem 120-as picoPSU-t, sum. ~8k-ból megvolt + ha elég (nekem igen) 60-70W-os DC/DC adapter 3-4k-ból kihozható).https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
user137
őstag
nem tud valaki eladó egy 120W-os PicoPSU-ról? power kockát hol találok hozzá?
szörnyű, h itthon semmi sem default, h kapható bárhol is
-
toldy
őstag
válasz Mattanyahu #1912 üzenetére
Valójábban a 4830-on és a 9800-in kívül ott van a shappire 4850 is ami egy slottos illetve a galaxy gtx 260 razor a legerősebb ami simpla vastag kártya.
Az élet nem habostorta.
-
hito
nagyúr
-
Mattanyahu
tag
na ja, én is azt vettem volna ha lenne belőle egyslotos (fireproból már van )
de nekem ez a teljesítmény is elég, alig van pár dx10-es játékom, azokat is 1280*1024ben nyomom
@user137: tudtommal ez most a legerősebb (a kicsit gyengébb 9800gt-ből is van még pár egyslotos), az 5570 viszont nagyon puding
akkor már inkább 5670, viszont abból meg csak a referenciát láttam vékonyban
pedig a juniperek fogyasztása (hát még a disszipációja) megdöbbentően alacsonyThe right man in the wrong place can make all the difference in the world
-
hito
nagyúr
válasz user137 #1909 üzenetére
Sajnos megint a béka s*gge alatt van a Ft...így, hogy kb. 210-ért váltották 25k környékén tudtam elhozni. Nem baj, ennyit még szívesen kiadok alaplapra, de 30-35-öt már nem. Bár lehet, hogy belecsúszik ebbe a kategóriába ha drága barátaink a vámon rátenyerelnek.
helkis: csak 1db-ot rendeltem. Miért, érdekelt volna?
-
hito
nagyúr
Na én is megrendeltem a lapom...érdemes figyelni a hirdetés szövegére Tizen-egypár ezer Ft-ért szerintem megérte platformot váltani. Ebből következik, hogy eladó a 775-ös ECS lapom ha valakit érdekel
Proci egy i5 650 lesz, nagyon kíváncsi vagyok az IGP-re. Egyelőre én sem tervezek külön VGA-t a gépbe (ahogy magamat ismerem ez nem lesz hosszú ideig tartó állapot). Kap még egy 600-as vinyót, az OS egy Raptoron lesz (mert megérdemlem), slim Blu-ray meghajtó KillHates barátunknak köszönhetően már ott figyel a gépben
-
-
hito
nagyúr
válasz user137 #1905 üzenetére
HD5770 bőven maga alá gyűri a HD4830-as, főleg DX11-ben User: HD5770-ben gondolkoznék a helyedben, nekem volt az SG06-os konfigomban egy gyári túlhúzott feszelhető MSI HD5770. Hüvös, kegyetlen gyors és gyári hűtőjével is brutálisan halk volt. Míg ennek az egy slotos XFX 4830-nak el tudom képzelni a hangját.
-
user137
őstag
válasz Mattanyahu #1903 üzenetére
jól hiszem, h ez a mostani legerősebb single-slot kártya?
egy 5570-es gyengébb ennél? vagy miért pont ezt választottad?
-
helkis
veterán
közben feltöltöttem a rendszert, egyelőre tesztfázis, nem csöpög sehol, pöpecül megy..
hőfokok:
idle:
alaplap: 30-32
cpu: 28 magok 30-31prime95smallFFT:
alaplap 31-33
cpu: 30 magok 32-33és ami a durva, hogy full passzívan!!
régebbi léghűtéses eredményem: [link] fényében ez brutális eredmény!
ez a rack-táp viszont elég hangos, nem tudom milyen hődióda vezérli, de amíg 24fokos volt az alaplap indulásnál, addig tök kussban volt, aztán ahogy felkúszott 30fokra megjött a hangja..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Mattanyahu
tag
xfx 4830 unboxing képek itten
The right man in the wrong place can make all the difference in the world
-
helkis
veterán
miért, mi a lényeg? nekem egy olyan "NAS" kellett, ami route-ol, wifin is, seedel, nem eszik semmit, és gigabiten érem el a hely hálóról.. (egy nas egyrészt nem tud ennyit, illetve ami megközelíti az horror áron van..) az hogy milyen házban van tökmindegy számomra, a tápot fogom majd még lecserélni egy pico-ra. meg egy notitápra, szvsz passzívan is el fogja vinni a gépet a radi, ha igen akkor marad a rackház, és megy a falra ha nem akkor lehet építek valamilyen célházat neki..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest