Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz SztiviVander #18870 üzenetére

    Ja és a plusz szolgáltatásokról még semmit sem tudunk, mert még nem léteznek.
    Természetesen, ha gondolkodol, akkor hamar rájöhetsz, hogy nem kötelező minden opcióra előfizetni. Most sem kötelező családira előfizetni. De az aktív és világjáró opciókra sem kell.

    Azt viszont el tudom képzelni, hogy az átállás után majd többféle csomagjuk is lesz. Szóval semmi sem garantálja hosszú távon, hogy csak ez az alap és családi felosztás lesz.

    Egyébként az aktiv és világjáró opciók havidíja sem egységes. Aki régebben fizetett elő, azoknak most olcsóbb, mint aki később csatlakozott.
    Ugyanígy előfordulhat, hogy bár a mostani alap és családi a régi ügyfeleknek kifutó jelleggel megmarad, de új előfizetéseket meg már valamilyen más csomagfelosztás szerint kötnek majd. És behozhatnak más opciókat is, például a most mindigo-n már elérhető online csatornákat a boxra is. Vagy a hd online változatokat is adhatják majd felár ellenében, annak aki előfizet rá. A lehetőségek tárháza végtelen.

    (#18873) SztiviVander
    dehogy értesz te bármit. Azért van még a listán a régi kártya, mert még nem tiltották le. A szolálgatató meg simán átvezetheti a helyettesítő boxra őket.
    De amúgy tudom, hogy feleslegesen magyarázok, mert te akkor is azt hiszed, hogy te diktálod a szolgáltatónak a feltételeket. Sok sikert.

    A másik meg az, hogy prepaid-re nincs társkártya. Szóval csak egy eszközzel használhatod. Ami a box lesz, ha nem intézed el, hogy a kártya maradjon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák