Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz SztiviVander #18882 üzenetére

    nem beszélünk el egymás mellett. megtaláltad a lényeget. persze a kukacoskodás az elhagyhatatlan. a szolgáltató az elérést akarja biztosítani ezzel, nem próbatételként küldi ki.

    változatlanul igaz, hogy csak azért, mert neked nem lovon érkezett meg pecséttel a levél, ugyanúgy egyeztetned kell (kellene, PARDON). azon meg rugózhatsz a végtelenségig, hogy miért és milyen módon érnek el/nem érnek el, ha éppen elérnek, mikor részben automata rendszerekről beszélünk meg külön munkakörben alkalmazott személyekről. a magyar posta működési problémáiról nem is beszélve. ha bürokrácia nem létezne sem a főnök intézne személyesen mindent egy akármilyen vállalkozásban. hívni nem fognak. ha valakit hívtak is az maximum valamilyen kötelező minimum lehetett.

    te dolgod tényleg. csak ne hivatkoznál ezek után arra minden harmadik hozzászólásodban, hogy még mindig fogalmatlan vagy és nincs elég arra utaló információ, hogy bármit is lépned kellene. ja meg persze az esetleges halálos költségek, ha postázni kell a beltérit... mondjuk nem véletlen, hogy arra kérnek tartsd meg egyelőre szeptemberig legalább.

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák