Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz SztiviVander #18877 üzenetére

    Azért a találgatásért "bssztam le mindenki mást", hogy
    "előfizetőnek megfelelő csomagot töltse le a boxra"

    lehet csak szerencsétlen megfogalmazás volt, de az szoftvernek nincs szüksége arra, hogy milyen előfizetéshez fogják használni. A conax rendszer kezeli a hozzáférést, nem pedig csomagtól függően telepítenek szoftvert a boxokra. Ráadásul elkezdték a srácok ezt a hibás előfeltételezést tovább ragozni.

    Én viszont igyekszem a műszaki, technikai lehetőségek alapján kitölteni a hiányzó információkat. Ha régóta olvasnád a topicot, akkor tudnád, hogy már 3-4 évvel ezelőtt egész jó pontossággal megmondtam, hogy milyen irányba fog változni a 2020as átálláskor a szolgáltatás [link] és [link] vs a mostani átállás. Ha jól emlékszem csak a muxok számában tévedtem, mert nem bíztam benne, hogy megtarthatnak 5öt a kevesebb használható sáv mellett.

    És ezeket nem az üveggömbből veszem, hanem az átlagos tévé nézőkhöz képest valamivel jobb műszaki és informatikai ismereteim vannak, valamint igyekszem követni azt, hogy máshol ilyen új technológiákat vezettek már be. Meg persze az ászf és az nmhh bejelentések témához vonatkozó részeit sem hátrány olvasni.

    Ja és még egyszer, utoljára leírom, mert nem sikerül megértened:
    Nem azt írtam, hogy megszűntetik a kártyát. Azoknak tiltják majd le, akiknek helyette kiküldték a boxokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák