- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
M.Ildiko #21115 üzenetére
Természetesen nem. Leírtam azt, hogy ha neked 24/7 támogatás kell és azonnal foglalkozás a problémáddal, akkor az nem két fillér.
Kicsit zavaros az egész. Lehet, hogy te most mindig tv által értékesített netre is gondoltál... vagy csak úgy általában a neteddel elégedetlen vagy. De úgy általában zavaros, hogy milyen problémák súlytanak, bocs ha csak én nem értettem.Az tiszta sor, hogy az antennás adásnál az sugárzáskimaradás kellemetlen. De ha prime box lenne tévére kötve, azzal internetkapcsolattal még jobb minőségben lehet nézni a legtöbb csatornát, mint az antennáson. De legalábbis át lehet kapcsolni antennás és az 500 feletti számokon lévő netes adások közt. Régebben felvettem, ahogy váltogatok az antennás és netes streamek közt a boxon. [link]
Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest