Hirdetés
- Windows 11
- Tovább nőtt a Netflix előnye, emelik az árakat
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- Linux kezdőknek
- Béta iOS-t használók topikja
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
Nem véletlen 10 év amit ajánlanak a gyártók max. Hiába nincs használva akkor is öregszik, keményszik ezek a gumik már nem olyanok mint a régiek, apámnak a Csepeljén eredeti gumi van ami 1959-es és max pár hajszál repedés van rajta, a színe és állaga olyan mint egy 2-3 éves most kapható guminak.
Használtam én is öreg gumit, a fékút, tapadás sokkal rosszabb az biztos mint egy újnál. -
mokus1
addikt
Nyilván már nem olyan mint új korában. A szélén valóban nem látni nagyobb repedéseket, de ha mész befelé azért már látszanak apróbb repedések.
Teljesen mindegy mennyi ideig nem ment, mivel az öregedés ugyanúgy érinti használat közben, ahogy használaton kívül is. Nyilván ha használod akkor a fizikai kopás is látszik pluszban rajta.
Én elhiszem, hogy rossz elfogadni, hogy ez a gumi már megérett a cserére. Döntsd úgy ahogy neked jó, de lassan tényleg gondolkodj el a cserén.
-
macilaci78
nagyúr
Nekem van, éveket állt a motor, mikor újra ráültem, kb 18 éves gumik voltak alatta. Csúszkált, még nyomvályús úton is bele az aljába... Új gumival a buszmegállóban felgyúrt aszfalttaréj tetején is mehettem, kanyarban úgy döntögettem, mint Talmácsi.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
flegga92
senior tag
Én közlekedtem 10+ éves első gumival, 15 évesen a fogalmam nem volt, hogy a kopáson kívül erre is figyelni kene. Hátsót cseréltem, mert kopott volt, de az első maradt. Akkor nem tűnt fel semmi különös vagy 2 évig jártam vele, csak mikor tudtom nélkül szülinapomra faterom intézett rá gumit és majdnem akkorát vágódtam az új gumival mint az állat. Akkor rájöttem, hogy kanyarban baromira csúszott az eleje, az új meg nyílván tapadt rendesen, teljesen máshogy kellett kezelni a motort, csak úgy szoktam meg.
Én véleményem szerint nem ajánlom az öreg gumi használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest