Új hozzászólás Aktív témák

  • stargazer

    senior tag

    nahh bocs csak a hétvégém elég sűrűre sikeredett.

    "Minket nagyon nem egy fából faragtak, h bírsz így menni vele?" :DDD biztos öregszem! de most komolyan. végiggondoltam és nekem pont bringa helyett kellett. már évek óta nézegetek mindenféle motort, robogót stb, csorgattam a nyálam mindenfélére, de szépen lassan kikristályosodott előttem hogy mit is akarok. sok idő kellett hozzá de megérte, pedig sokszor majdnem (jó igazábol egyszer vettem is, amit nagyon bánok, de már túl vagyok rajta) elkapott a gépszíj és vettem valamit.

    a biztonság az egyik legfőbb dolog ami fontos nekem, de akármennyire is biztonságos egy motor, akkor sem indulnék hosszabb útra motorral. tehát nagyobb motor kizárva. és abban sem volt semmi poén hogy a 180-as runnerem megevett 5-6 liter benzint. igaz ez még mindig fele annyi mint amit egy autó eszik városban, de sokkal szimpatikusabb akkor is egy kis 50-es, ami elmegy 2 literrel. és az is igaz hogy a runner sokkal jobban ment, de azt is utáltam hogy mindig annyira kellett néznem az órát hogy nehogy túl gyorsan menjek! itt ez nincs! :DDD visszatérve a biztonságra, tehát egy kis 50-es nem megy sokkal gyorsabban mint egy bringa, tehát nem történhet akkora baj sem. és nem kell tekerni! nyáron ki a frásznak van kedve ide-oda elugrálni állandóan bringával és mindig szétizzadni az agyát, meg hőgutát kapni... fantasztikus ahogy a kis szerkezet elbírja a 90 kilómat és felvisz a dombon 30-cal! :DDD
    úgyhogy nekem csakis helybe és nagyon rövid utakra kellett, 2-3km-es ide-oda ugrálásokra, és mindenképp valami kuriózum, ami nem jön szembe minden sarkon. és mivel műszakilag kicsit be vagyok kattanva ezért ilyesmi hogy kétütemű, meg léghűtés, meg karbi meg ilyenek nem voltak komásak. ez egy igazi kis technikai csemege ez a gép, egy igazi kis műszer! marhára tetszik hogy nem zárt az ülés alatt, téllyeg nagyobb dolgokat is oda tudok kötözni. ahogy inditózok felkapcsol a villany, nem nekem kell szarozni vele. nem lehet rajta felejteni a világítást, jó nagyok az indexek, látom ha villog (a runneren mindig rajtafelejettem), iszonyat jók a lámpái, sokkal jobbak mint a runneré. ez egyfajta életszemléletet tükröz ez a nyugis pötyögés. de tényleg én se gondoltam volna hogy ennyire fantasztikus lehet a lassú haladás. igazábol nem is olyan lassú. csodálatos hogy a meredek emelkedőkön felvisz 30-cal. ha biciklihez hasonlítom, akkor egy álom az érzés, nem kell tekerni és még gyorsabb is. és azért 45-tel se olyan egyszerű menni egy biciklivel, ez viszont egyenesben simán tudja. szóval nem olyan kevés az a 45 sem. ahhoz képest hogy bicikliszerű, még jobban átjön ez az érzés. az van hogy vidéken lakunk egy kisvárosban, és olyan szép a környék, hogy tök nagy élmény lassan végigpötyögni mindenfelé, a természet körülölel, hangja alig van, tök jó csendes, nem ilyen kis visító tuning 2-ütemű kávédarálás (elnézést a 2-üteműektől...). szóval fantasztikus! mindig alig várom hogy mehessek! csak pötyögök és közben fülig ér a szám! komolyan. hihetetlen még nekem is. biztos hót hülyén nézek ki rajta a 190 centimmel, de mi értelme van játszani a nagy komoly embert? nem attól lesz valaki nagy ember hogy (értelmetlenül) nagy autóval jár. sztem nem baj ha egy kicsit megmosolyogtató az ember. aki meg szörnyűlködik meg lenézően reagál annak sok boldogságot hozzá!

    képeket meg bocsi de nem rakok mert egy az egyben olyan mint amilyen a neten látható alap gyári piros, az ég világon semmi extra nincs rajta. és nem is lesz!

    [ Szerkesztve ]

    Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Új hozzászólás Aktív témák