-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
-
salieri.
őstag
Robogóhoz milyen sisakot ajánlotok ami véd is es nem aranyarban merik? Nyitott sisak kellene mindenkeppen! Jah valamint ha felrakok Egy Leovince TT kipufogot scarabeomra eszre fogok venni valami teljesitmenybeli valtozast? A moci fogyasztasa megnő tőle?
-
birdhouse
csendes tag
hu gyerekek rossz hir... a motor kereke állandóan ragad, illetve menetközbe elég zajos a cucc! szal valszeg főtengőt kell cserélnem
..Samsung GT-S5620 Monte... <- eladva (f¤srakás) // vodafone 225,246,345, sonyericsson k800
-
runner 125
nagyúr
válasz salieri. #7503 üzenetére
Mindenképpen zárt legyen, tizeniksz évesen ciki a protkó.
TT sokat nem dob, elve gondolom gyári hengerre húzod.
17,5-es karbi mindenképpen ajánlott hozzá. -Nyilván többet fog."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DigitXT
nagyúr
válasz runner 125 #7508 üzenetére
Hát valamit már kellene, az nem járja, hogy órákat sz*pok a BKV-n.
-
birdhouse
csendes tag
runner 125! nemtom, nekem csak az 1ik srác mondta h. neki is hasonló panaszai voltak, de főtengő csere után megjavult! amugy ha van valami 5let szivesen meghallgatom, ugyanis nekem fingom nincs
..Samsung GT-S5620 Monte... <- eladva (f¤srakás) // vodafone 225,246,345, sonyericsson k800
-
runner 125
nagyúr
válasz birdhouse #7510 üzenetére
A főtengelynek a motor kerekéhez annyi köze van h onnan jön a hajtás.
A kerék ragadásának oka, elsősorban az áttélházban keresendő.
Pölö olaj mikor lett ott cserélve? Mennyire kopottak a fogaskerekek? Csapágyak állapota?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
bajnokpityu
félisten
válasz salieri. #7503 üzenetére
nyitott sisak nem véd túl sokat.ha esel,akkor az álladra fogsz,ott meg nincs semmi.
a sportdob komoly belemászás egy 2T életében.ezek inkább elhangolják a teljesitményt fölfele.tehát mindenképp karbi és varioállitgatás következik.és szokj hozzá,hogy kis fordulaton erőtlenebb lesz ha jól van beállitva.
eladó topping dac
-
salieri.
őstag
válasz runner 125 #7506 üzenetére
huszin iksz evesen mar nem ciki nemde? a viccet felreteve milyen markak kozott nezelodjek? ugy latom ez a leovinci kipufogo akkor felejtos nem akarok hengerre karburatorra is vagyonokat kolteni!
bajnokpityu: te melyik sisakokat ajanlod? a tunning kipufogo igy felejtos lett
-
bajnokpityu
félisten
válasz salieri. #7513 üzenetére
12es karbival is sokan járnak sportdobbal.17es akkor kötelező,ha nagyobb hengert is teszel rá.12es karbival,kicsivel nagyobb fúvókával hasonlóan jó lehet.az meg pár száz forint,csak nem tudod mi kell ponsotan bele,ezért érdemes szerelőhöz vinni,mert az készletből válogat.
milyen sisakot ajánlok?hát én felnyithatósat használok robin.nagy motoron,ahol sebesség is van,ott teljes méretűt.márkát inkább nem mondanék,nem ismerem az egész piacot.
eladó topping dac
-
salieri.
őstag
válasz bajnokpityu #7515 üzenetére
uvexet nezegettem eddig... bringan azt hasznalok kenyelmes, es jol bevalt gondolom nem lehet rossz... összegben 15 k fölé nem kellene menjen..grex,lazer , zeus? ilyen markakat latok kb ilyen arkategoriaba meg ...
-
őstag
válasz bajnokpityu #7515 üzenetére
Így van, sajnos ismerősöm is csattant motorossal. Ő zöldön ment, a motoros piroson+buszsávban. Gyakorlatilag fék nélkül ment a kocsinak oldalról. Nyitott sisak volt rajta, a gyerek "ráharapott" a kocsi tetejére, 6 foga törött ki. Na ezek után én biztos nem veszek nyitottat
-
birdhouse
csendes tag
Runner 125! hajtómű olajat tegnap cseréltem nemnagyon lett jobb. melyik csapágyra gondolsz? hátul a hajtómübe?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz salieri. #7513 üzenetére
Először inkább a rá szánt összeget konkretizáld.
A TT és a ZX 50-es hengerre van kitalálva, így nem felejtős.
Eddig mi 2x tettünk ZX-et és egy TT-t 50-es hengerre, gyári 12-es karbival, a motor nagyon ritkán akart "megindulni", fulladozott, egyszerűen kicsi volt neki. (Természetesen egy teljes görgőkészlettel próbáltuk végig, + dörzsszáraztunk egy fuvókát ) Ebből kifolyólag írtam a min. 17,5-es karbit.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #7520 üzenetére
...hát igen, ajánlatos az a 17,5-ös Dell'Orto karbi! Azt hiszem a Runnerben az van, meg az NRG-ben, meg a GP1-ben, meg az SR-ben (Az új pigi blokkosokban). Ugye?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
Ezt, ezt, vagy ezt nézzem meg, mert ők (túl) jól vannak árúsítva? De ki tudja lehet-e hinni a hírdetésekenek, mert mondjuk ennek kicsit alacsony az ára a többihez képpest.
Ma hívott egy kedves érdeklődő az Mz-m ügyében, és a 180 ezer forintért (!) felrakott motorért,... 130 ezer forintot kínállt (!)... ...jót nevettem .
Ez meg egy vadállat, és még a megyénkbe van olyan 45km-re ! Ez meg a haveromé, ha érdekel valakit ?[ Szerkesztve ]
-
birdhouse
csendes tag
válasz runner 125 #7522 üzenetére
Runner 125! ha tőlem kérded: yamaha jog 3yk nextzone
-
salieri.
őstag
válasz runner 125 #7521 üzenetére
akkor mi az az összeg amiert mar erdemes venni sisakot..? felnyithato kellene azt mar eldontottem! konkret tipust tudnal ajanlani?
-
birdhouse
csendes tag
salieri.! nézd meg az akirákat, egész olcsók és viszonylag jók is! nekem is volt már
-
runner 125
nagyúr
válasz birdhouse #7525 üzenetére
A Jog-okban az áttételházban lévő keréktengely nem csapágyas, hanem a csak egy "furatban" forog.
Mindenképpen szét kellene szedni az egészet, hátha letört egy fog, vagy adott esetben elkopott nagy a tengely."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz salieri. #7526 üzenetére
Eh, hát erre azt mondom h a jó sisak az 80k <.
Pölö; Nolan N102Középkategóriájú sisakot 40-50k-ért tudsz venni, az alatta lévő 1-2 éven belül leamortizálódik; elszakad, könnyen kopik, szar a csatja, estébé.
De nézz szét a louis.de -n, nekem mindenem innen van.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
salieri.
őstag
válasz runner 125 #7529 üzenetére
a vicc hogy a robogóm nem sokkal ér többet ezt neztem ki mi a velemenyed rola ? : [link]
-
Rágógumi
csendes tag
milyen robogót vegyek nyárra? 120e max!
Neumann Árpád
-
bajnokpityu
félisten
válasz salieri. #7526 üzenetére
felnyithatósban is van gagyi,meg jobb.nem hiszem,h robesz tempóra ne lenne elég akármelyik.
látni fogod,hogy ritkán vannak csodák,és a jobb kidolgozású drágább.döntsd el,mi az igényszint,és vegyél annak valót.én nem akarlak rábeszélni a 80k+ osra,valszeg fölösleges.eladó topping dac
-
DigitXT
nagyúr
válasz runner 125 #7508 üzenetére
Tessék, máris "alkudtam 35K"-t. Így már megéri?
Tetszik, hogy piros, szeretem a piros mocikat. -
birdhouse
csendes tag
wáá ma megin elszállt az első világításom:S 3. eset, ráadásul mindig este, és olyankor mikor a város másik felén vagyok :@
-
-
salieri.
őstag
sziasztok! ezt az olajat mennyire erdemes hasznalni ? [link]
-
salieri.
őstag
válasz runner 125 #7538 üzenetére
köszi , akkor meg is veszem!
-
runner 125
nagyúr
válasz salieri. #7539 üzenetére
Ez ásványi olaj, és ráadásul drága is.
Ilyet max -a dobozán is szereplő- Babetta-ba öntenék.Gyári 50ccm-es robogóba fél szintit, 70ccm-ba teljesen szintetikus olajat raknék.
-
Poonkie21
csendes tag
Kicsit visszakanyarodva a sportkipu témához, az Xpro a legjobb 50-es hengerre. És be lehet állítani 12-es karbihoz, nekem a Shotom volt sokáig 12-es karbi mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #7541 üzenetére
Én évek óta Husqvarna XP olajat (itt lehet rendelni a weben) nyomok a motorokba , illetve a láncfűrészbe , meg a fűkaszába . Tökéletesen megy vele , magasabb fordulaton dolgozó motorba még jobb is mint az átlagos 2T olaj , (itt nem a Tescos sz@rokra gonodolok) . Én elég sokat végigpróbálltam már, az eper illatú "városi" olajtól , a crossmotorba való "versenycélú felhasználásra feljesztett" olajokon át mindent . De ez az XP bevállt ! Eleve egy magas fordulatszámon pörgő 2T motorhoz ajánlják , így a motornak baja nem lehet tőlle , még jobb lesz tőlle a hűtése , és az Mz még szereti is...
ui.: Jól telenyomtam "szmájlikkal"...
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #7544 üzenetére
"tőlle" -Felétek így mondják?
Már nem egyszer láttam, h így írod.
Egyébként ez is egy jó alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #7545 üzenetére
"tőlle" -hááát és Szabolcsi vagyok, de nincs "parasztbeszédem", de vannak érdekes kiejtéseim . Nállunk jellemző a akárki - akarki, tőled -tőlle, őt - őtet,...
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #7546 üzenetére
A "Nállunk" sem helyes , de no para, csak feltűnt.
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #7547 üzenetére
... ... Akkor "errefelé", "de nem a mink beszédünk lenni furcsa, mert enyimé stílus, enyimé beszéd, és ez így lenni már több mint 20éve, ez örök lenni, nem változni..."
-
birdhouse
csendes tag
Gergello! Én kinnvoltam kk-ba de csak 1 darabig kerekeztem is a fekete joggal
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mazda topik
- Autós topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Alcor Snugbook kibeszélő
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest