Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz ludsimon #59688 üzenetére

    Ha az enyémről beszélünk, akkor elég nehéz, mivel osztrák volt. Ott pedig rendszám és vizsga van. Ezeket nem lehetett a 3 féle fojtással lekorlátozni (kipufogó vakcső, karbi szűkítő, varió távtartó), csak egyel. Ez pedig a varió távtartó. Illetőleg belép a sorba 3-4 féle szoftver az ECU-be. Ebből kettő határozottan a sebességet korlátozza (25 és 45km/ó), illetve kettő a fordulatszámot (egyik tilt, a másik nem korlátozza a max fordulatot). Ebben az a verzió van, ami a fordulatszámot korlátozza a sebességet pedig a távtartóval korlátozták.

    Tehát ezt túlhajtanu eleve nem lehet. Amit el tudok képzelni az az lehet, hogy nem volt benne olaj. Úgy hoztam el, hogy a tartály csurig tele van olajjal, de benzin alig van benne. Lehetséges, hogy észlelték a hibát, mire rájöttek, hogy olaj kéne bele, ami átmenetileg megszűntette a problémát, de már késő volt és most pattant el a húr.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák