Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

nagyúr

válasz kcsa #44623 üzenetére

Honnan látjátok az alsó értékét?:DDD Amúgy voltam a Madisonnal a Kék Holdban.:K
    Látta is, hogy üt: lekapta a tárcsát, megpucolta a felnit, meg a tárcsát is. Felrakta,
    nyomatékra húzta a csavarokat, aztán jöhetett a mérés! 0,1 mm-t mért.:B Mondta,
    hogy ez már rendben lesz, én meg örültem, és el.:D 2 pénz, nem tétel. Viszont az
    öröm nem tartott sokáig, mert bár SOKKAL jobb a helyzet, még mindig vibrál a fék.
    Kis tempónál meg nagyon ingázik a fékhatás: bólogat is a motor, szóval fos, na.:O
    De azért már mertem vele fékezni, így gyorsítani is. Biztos beszippantott pár decit.
    Nagyon érdekes amúgy, mert az előző - baromi vállas - tárcsával ezt nem csinálta,
    ez meg zsír új (EBC) tárcsa, így nem értem: gyári hibás lehet, hogy nem egyenes?

Szerk: megtaláltam, kattintható a kép.:D Hát, a 28 Nm határeset: azzal még éppen
    ellennék.* 11-re ugye az sem jó, amit meg 28-ra kell húzni, arra meg pont jó. Azért
    arra felhívnám a figyelmet, hogy nem mindegy a tűréshatára sem. Ha pl. 4%-os, és
    azt kalibrálva is tudja, az egy jó kulcs. Ha meg eleve nem annyi, vagy állítólag még
    rendben van, de gyakorlatilag meg nincs, akkor bukta (túlhúzod, vagy nem eléggé).

*: megjegyzem, ha ez most vasárnaptól akciós, nem mehettem volna már eddig is
    a Madisonnal, még ha amúgy egy nagyon megbízható, profi szerszám is 5K-ért.:B

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák