Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Newyorker #18332 üzenetére

    A típust nem ismerem, de általában ezen helyeken szokták megjelölni az évjáratot:

    - felnik küllőjében
    - henger oldalfalán
    - magán a blokkon, ha leveszed a dekli (a varió-kuplung között)
    - idomokban, ülés aljában, táblázat formájában

    zsolt19900

    4 liter körül esznek azok is. Kérdés, h mennyire buherálták, mert 2t-nél nagyon hamar el lehet csesznib a fogyit - noh meg függ a csuklódtól is, pláne egy 2t motor esetében.
    Nekem a 180-as 2t a minap 90-es utazóval, városban tekergéssel, jó pár nyelezéssel 3,66-ot evett és 100kg vagyok én is. :))

    Ez jó kérdés, hasonlón már én is gondolkodtam. De, arra jutottam, h telefon kabátzsebbe, füles fülbedug és hang alapján frankón lehet navigálni - szerintem nem feltétlen kell kirakni. Pláne, ha home made történik a rögzítés, nagyobb az esélye, h útközben szépen leesik, s máris bukta az okosteló/GPS.

    Egy ötlet; szerezz hozzá még egy plexit, és precízen a plexi belő felére kell valamilyen tartót rögzíteni - nyilván a legbiztonságosabban úgy tudod, ha kifúrod és 2 átmenő csavarral rögzíted. Ebben az esetben legalább a széltől, bogarakatól, kis esőtől is védve van a plexi mögött.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák