Új hozzászólás Aktív témák

  • Killing

    addikt

    válasz priti #15736 üzenetére

    Egy időben nyomattam én is a 100-as benzint, jobban megy tőle egy kicsit. A tisztítós móka meg nem 1 tank alatt megy végbe, pár tankot el kell ahhoz motorozni hogy levigye az összes szutykot (már ha leviszi). Javaslom hogy használt 1-2 hónapig. De ha leszedte az összes szutykot a tankról, benzincsőről, karbiból, az mind a fúvókákat fogja eltömíteni, és egyszer csak megáll mint a szög, aztán lehet karbit pucolni.

    És hogy kicsit csökkentsd a költségeket, javaslom az OMV maxxmotion benzint (régi carrera) amiből van 100-as és 95-ös is. A 95-ös maxxmotion olyan +5-10 Ft/liter, de a 100-as benyájuk is sokkal olcsóbb mint a Shellé, ráadásul ugyanolyan jó, attól is jobban húz a motor. Személy szerint én 95-ös maxxmotion-t használok és nagyon bevált eddig. Mindkettőben van ilyen motortisztító adalék, ráadásul több km-t mehetsz elvileg egy egy tankkal a jobb égés miatt (nem mértem, elvileg).

    Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Új hozzászólás Aktív témák