- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Synology NAS
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
-
IT café
Kedvenc zene a mai napra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hopp008
tag
-
törölt tag
André Tannerbergertől két remek szám estére:
ATB - My Everything
ATB - Terra 260273 -
- = Zk = -
félisten
jó'vanna
a másikra meg privi. inkább" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tim82
félisten
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
<NewL>
addikt
Dave Clarke - White Noise-CABLE 11-01-2009
- = Zk = - : mix ...mixing.dj
[link] - esetleg aki ért hozzá,mert én guglében nem találtam tracklistet
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
GabN73
addikt
Vége a szünetnek és tanulni kéne...
kis vidítós szám -
sislaciii
aktív tag
Paul Kalkbrenner - Train (Berlin Calling) Bootleg Mix
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
- = Zk = -
félisten
Kárpátia nálam is van.....Nálam alap!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tulipanti
tag
Nekem most ez a kedvenc.
[ Szerkesztve ]
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
- = Zk = -
félisten
szép lista.....
Szia Péterem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Jó estét!
-
qdak
addikt
másik topikba is veled hallgatuk ezt, meg 1ik haver is nagyon szereti, érdekes a youtuben nem nagyon hallgatják mmint nincs nagy nézettsége ...
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
- = Zk = -
félisten
upsz, jah tényleg!
megvan nekemis ez a mix, de erre pont nem gondoltam" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
madstunt
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
<NewL>
addikt
Sasha - Essential Mix 31-10-2009
Celebrating 75 Years of Maida Vale Sashas 2005 set
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
student
őstag
csak hülyültem.
csajok nektek ez való:
1:30-nál hogy leütötte! ez egy vadállat!
ez a klipp+zene annyira igénytelen hogy már mutogatni kell
hol csinálták a diszletet a pöttyös utcai óvodában? ja és dunkudunkku rukutuku dunk...
hogy a rákba lehet ennek 8millios nézettsége?[ Szerkesztve ]
-
student
őstag
-
hemaka
nagyúr
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
- = Zk = -
félisten
Ezt jó tudni, köszönöm....
Igen, ismerem azt a szekciót, de engem azokban az "esti" 90-es évekbe ért el, úgyhogy számomra ős ezáltal....Asszem még Scooter is próbálkozott HC nótával, de végül maradt a Rave-nél...
Első HC albumomat rokontól kaptam, 12-13évesen. Terrordrome V.....hehh...
eredeti dupla lemezes.....természetesen megvan még mindíg.....Sőt....
Miost erről az albumról idézek zenét. Napindítónak. Szeretek ilyen muzsikákra "indulni"
Gangstar Toons - Industry 000" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MusT@nG|HUN|
csendes tag
Skillet - Rebirthing Reggelt mindenkinek
-
Froclee
őstag
Ma szerintem Comeback Kid napot tartok.
Comeback Kid - Broadcasting
Comeback Kid - "Wake the Dead"Aki szereti a hc punkot, az szerintem ismeri. Legalábbis illene.
-
IreN!CuS
őstag
Reggeli light a kávé+cigihez tökéletes[link]
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
hopp008
tag
-
stangli
senior tag
Ha már halloween akkor legyen egy kis zombis mjúzik is
Yo Majesty - Freaks Come Out jó emésztést hozzá -
törölt tag
Kezdjük néhány klasszikussal a reggelt:
Nalin & Kane - Open Your Eyes
Above & Beyond vs. Andy Moor - Air For Life -
sislaciii
aktív tag
Oppá, amit hallgatok mix, első száma: Paul & Fritz Kalkbrenner - "Sky And Sand" (Official Video) A Mix pedig: V.A. Minimal Techno Vol.5 (2009) by: Carsten Schorr
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
Brian_RL
aktív tag
Akkor most jöjjön a megunhatatlan örök sláger
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
válasz - = Zk = - #53 üzenetére
'99es HC az má nagyon nem ős HC
Kérem az ilyesmi az:
Bass-X: Hardcore Disco(ez pl 93-as... )LINK
vagy itt van ez 91ből: Q-Bass: Hardcore will never die [link]
ezek a dalok még a nagy kommersz HC hullám elötti idők.Ajánlom figyelmedbe a Carl Cox live@The Edge 1993 mix meghallgatását.Na az szerintem baromijó. Meg a Liam Howlett Live@Rave Party East London '91[ Szerkesztve ]
-
MusT@nG|HUN|
csendes tag
-
törölt tag
Elteszem magamat holnapra, addig is ATB - Future Memories, szép álmokat mindenkinek!
-
- = Zk = -
félisten
-
qdak
addikt
aham igy okés, bár a másik topikot is le7ett volna korlátolni, de ha nektek uj kell hát legyn
- = Zk = - igen nagyon sokat hallgatok belölük ha vmit nem tudsz tudok segiteni :-)
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
nixx-21
őstag
de épp ez a lényeg h nállunk Ati topikban kialakult ez a Mai Zene dolog h éppen azt a hangualtot jellemzi....érted és Píít barátom ezt akarta továbbvinni egy uj topikban....
ez így snassztalan h meg lett változtatva így szinte a számunkra sokat jelentő "Mai zene" lett megölve.....szvszAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
WesTM
őstag
Végül is a napi kedvencek sem rossz.
Ezen belül végül is mehetne tovább a MAI ZENE rovat.Akkor nyugodtan módosíthatod a topic címet az általad ajánlottra.
Végre felfogtam a lényeget.Na srácok mivel rokonoknál vagyunk, ezért megyek le, am nem tudok tovább maradni.
Jó éjszakát mindenkinek!Atirtam, tovabbi kellemes zenelgetest mindenkinek! - Kidus
[ Módosította: Kidus ]
-
dudika10
veterán
Óóó, én erre nem is gondoltam, hogy az azért mai zene.
Arra gondoltam, hogy csak modern, ma divatos zenék jöhetnek.
Na ezt szépen félreértettem, visszavonom amit mondtam.Kidus: pl az sokkal kevésbé kétértelmű cím, nekem jobban tetszik, de a többség véleménye számít.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
WesTM
őstag
ESTI HANGULATKELTÉS: Tiësto feat. Tegan and Sara - Feel It In My Bones
dudika10: Szerintem a zenei stílusok ütközéséből nem lesz probléma. Kritizálni nem lehet más ízlését, ami meg tetszik, azt úgy is ki lehet nyilvánítani.
A címváltoztatással nem értek egyet. Azért hoztam létre ezt a topicot, amit a név teljes mértékben tükröz. Szerintem ebből nem lesznek súrlódások, és a név változtatástól elzárkózom.Nixx:
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
miért kéne címet cseréni?
úgy kezdődik...
minden ami zene magyrán ide jöhetnek a kedvencek...Mai zene az meg éppen azt a napot/hangulatot/kedvet meghatározó zene....
azaz a napi kedvenc sztem full egyértelmű és maradhat így[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
ááá, netán mégegy HC kedvelő?
látom ismered az ős HC-tűűű..a második zenét de kerestem, nem ugrott be a neve....köszönöm
54: nekem több hangulatom van egy nap, és sztem másnak is....
55: de akkor azt is kilehet nyilvánítani, ami nem tetszik
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Az a baj, hogy a zene nagyon megosztja az embereket.
Mindenkinek teljesen más az ízlése nincs két egyforma, mondjuk itt az a veszély legalább nem áll fenn, hogy eldurvul a topik.szerk: qdak-nak teljesen igaza van, a címet ki kéne cserélni.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
qdak
addikt
De...
Amugymeg sosem volt szokásom minden zenét benyomni amit ép hallgattam utána le7 nézni ... amugy meg nem az a jo ha van élet a fórumon ?leg akkor irjátok átt a cimét h ne csak a mai zenékröl szóljon
thunderdome - hardcore rules the world '99\cd-2\02 the stunned guys & dj paul - thrillseeka
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM