- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- macOS PC-re
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 11
- Direct One (műholdas és online TV)
- SQL kérdések
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Kedvenc zene a mai napra
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Tinédzseréveimet ('76-os vagyok) a rock töltötte ki, Ossian, Beatrice, Akela, Pokolgép, s másnak nem maradt hely. Később nyitottam a világzene felé. Most szinte mindenben találok izgalmat
Ma nosztalgia van, nekem a popzene sajnos kimaradt az életemből, órák óta a youtube-on Rapülőket hallgatok. Itt az egyik kedvenc.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
GabN73
addikt
-
tibi666
senior tag
aura dione - i will love you monday
a németeknél sokat játsszák ezt, jóféle.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
Blank & Jones - After Love
Blank & Jones - Cream
Elize - Automatic (új favorit a csajszi )
Elize - Lovesick
Elize - Can You Feel It[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
hoztam már egy kis lightot is
-
Wictor
őstag
Nálam a Verona-s csaj az erősen befutós...
-
Wictor
őstag
A kis telhetetlen mindenit!
Na hogy ne csak ON is legyek: Shut It Down
-
venember83
nagyúr
-
sNORh
addikt
lol tényleg, de nagyonis, az elején már észre lehet venni, a refrénnél meg ...
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Adonimus
senior tag
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Vasinger!
nagyúr
Hogy ez az új Cascada szám milyen rossz lett. Nem? Olyan sablon, olyan semmilyen az egész.
-
Drizzt
nagyúr
Starsailor VS Blur - Four To The Floor - (DjTed Remix)
A mai napom zenéje ez.
I am having fun staying poor.
-
nixx-21
őstag
srááácok az új ASOT valami hatalmasan indul
ez lett a Mai Zene:
Yuri Kane - Right Back ( Original Mix )wáááow. *.*
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
sNORh
addikt
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Face8814
őstag
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
venember83
nagyúr
Follow me...
-
törölt tag
-
Wictor
őstag
Ma déli zenék:
Micha Moore - Upbeat
Mike Candys - People Hold On (MDK Mix)LOL! Újabb Windows-os szösszenet: Error Song
[ Szerkesztve ]
-
Poszy
csendes tag
Beanfield - Tides (Ripperton Remix)
Behrouz - Where Are You Now (Original)
Bertie Blackman - Town of sorrow (Mic Newman remix)
Chordian - Closed Eyes (Paul Kalkbrenner remix)
Claes Rosen - Captivating (Original Mix)
Dark Globe - Break My World (Sultan Nubreed Edit)
DBN feat. Madita - Asteroidz (Original Mix)
Harlem /Tessio [Acappella] - Jean Claude Ades
Joris Voorn ~ Empty Trash
Sultan & Ned Shepard - Verona"A zene megszabadít önmagamtól, de ezzel megerősít engem. Az élet zene nélkül egyszerűen tévedés, veszőség, számüzetés...." /Nietzsche/
-
Illusion1010
senior tag
-
Illusion1010
senior tag
-
Face8814
őstag
Maradnék még mindig a grunge időszaknál egy másik jeles képviselővel:
Pearl Jam - AliveAz ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
GabN73
addikt
-
Adonimus
senior tag
INNA - I Need You for Christmas ( Official Video) Kis karácsonyi zene. (:
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Vasinger!
nagyúr
Federico Franchi Feat. BECCI - Image
A héten ez a zene letáncoltatta a mobilom a földre.
[ Módosította: ollie ]
-
Yup-yup
csendes tag
Anonim MC - Józanul "csak az agy ami üzemel, a többi meg alszik ... "
gabi vagyok
-
Froclee
őstag
-
Kharg
tag
Finntroll - Mot Skuggornas Värld
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
vergilx
őstag
Mark Sinclair - Pictures Of You (Terry Ferminal Remix) <----jofféééleee
-
hoffman_
nagyúr
Ezt még a kiinduló topicba lineklte Vandit. és azóta nem felejtem el. Leszedték youtube-ról, de hál' az égnek megtaláltam, csak máshogy fut, de ugyanaz
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Brian_RL
aktív tag
-
akos3
addikt
-
Kharg
tag
Irie Maffia - Jah watching
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
WesTM
őstag
MAI ZENE: Example - Watch The Sun Come Up
LOW BATTERY!
Le kell ereszteni a nap után. -
Adonimus
senior tag
-
GabN73
addikt
kis nyugtató zene. ma majdnem összebunyóztam egy 2 méteres döggel,de nem akarok tiltást
-
Wictor
őstag
-
GabN73
addikt
szerintem még mindig jobb mint az "új" . 3:45-ttől valami eszméletlen.Kenny Loggins,Bob Dylan,Cindy Lauper,Ray Charles,Stevie Wonder,Bruce Springsteen Michael Jackson.... Szerintem nem kell sorolnom tovább a neveket...Ezeket sose fogja felülmúlni Usher az autotunevel...
-
Wictor
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
WesTM
őstag
-
Tothgera30
Ármester
válasz Vasinger! #1535 üzenetére
Hát már sohasem lesznek olyanok mint régen, de ezt el kell fogadnunk. Mint például a Die Toten Hosen (ízelítő, még egy, három a magyar igazság) nagy kedvenceim közzé tartozik és nekik sincs az újabb albumaikon egy jó számuk sem, illetve magyar példával élnék, mint a Tankcsapda, mert nekik is a 98'-as év volt a csúcs, és onnan (volt egy reccs és) már csak lefelé zuhantak. Már "nem a régi zenekar", "utánozzák önmaguk régi énjét", ezért koncertjükön sem voltam.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Vasinger!
nagyúr
-
Tothgera30
Ármester
Egy kis esti... [link]
-
Mobi28
tag
Mai zene: Doctor Dre and Ed Lover - Back Up Off Me
-
tibi666
senior tag
david guetta - memories.
nyugaton ez is nagy sláger most.
-
Yup-yup
csendes tag
Mai zene csak mert hétvégén le lettem stricizve
gabi vagyok
-
Froclee
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Kharg
tag
Lupe Fiasco - The Coolest
illetve ami utána jön, az az új Gorgoroth album.
-
Prof01
veterán
Mai: Lasgo - Something
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Tothgera30
Ármester
-
Undoroid
őstag
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Face8814
őstag
Egy örök klasszikus a grunge időszak nagy négyesének egyikétől.
Soundgarden - Black Hole Sun
Zseniális!!!!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
GabN73
addikt
Celine Dion - Titanic (LIVE) (de szép arca van)
Linkin Park - In Piecesrelax & peace
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
Egy kérdés:
Ez a David Guetta featuring Kid Cudi - Memories szám, nem egy feldolgozás? Mert nekem nagyon úgy rémlik, mintha hallottam volna már...
-
Tothgera30
Ármester
Elliot Smith - Looking Over My Shoulder
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm!
Akárhogy is számolom, ez 87 nagyon jó előadó!
Bár vannak dolgok illetve emberek, akik nem illettek volna oda hang torzított hangjukkal együtt...Amikor Kínában van földrengés, amikor Afganisztánban emberek százai halnak meg, amikor Afrikában naponta százak halnak éhen, akkor hol vannak a sztárok és a segítségek?
És milyen kib***tul igaz!
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
The Police - Roxanne (live in 1979)
Vasinger! :
Memories brutális. Haverokkal csak egymásra kell nézni, és máris "hé-hé...ye-ye...tu-tu-tu-tu-tu-tu-tuu" ....Álaat
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Kharg
tag
válasz Vasinger! #1513 üzenetére
Egyébként tényleg ütős lett a dal, bár nekem például a rap-rész abszolút nem tetszik, meg az előadók nagy részétől is hányok, de tény, hogyha csak audióként hallgatom, nem nézem a videót, szép szám.
Valahogy hányok attól, hogy egy ilyen katasztrófa miatt íródott dal is elsősorban reklámfogás, és másodsorban segítés csak.És, ahogy valaki nagyon okosan megjegyezte youtubeon kommentben:
Amikor Kínában van földrengés, amikor Afganisztánban emberek százai halnak meg, amikor Afrikában naponta százak halnak éhen, akkor hol vannak a sztárok és a segítségek?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Various Artists - We Are The World 25 For Haiti
Nos, aki még nem hallotta, nézte, az tegye meg.
Szinte minden stílus képviselője megtalálható benne. (Jó-jó, most Marylin Manson-t hagyjuk ki ebből )Valaki esetleg tudna nekem linkelni egy előadói listát róla? Mindenki aki szerepel a klipben érdekelne.
Egyébként most a másik nagy kedvenc a :
David Guetta featuring Kid Cudi - MemoriesBnőmnek is a kedvence
[ Szerkesztve ]
-
Kharg
tag
Most épp Stíluspakk válogatás, onnan is
Bobakrome - M.H.J.(Mondd, hogy ja!)
-
Yup-yup
csendes tag
gabi vagyok
-
Froclee
őstag
-
WesTM
őstag
Ritka alkalom hogy a hét elején ellövöm a TUNE OF THE WEEK részt, de ha ennél jobb számmal találkozok a héten, akkor beismerem hogy elhamarkodott volt.
Szóval TUNE OF THE WEEK: Beat Service Ft. Emma Lock - Hiding To Nothing
És túl a másfél ezren. Csak így tovább legények!
[ Szerkesztve ]
-
Adonimus
senior tag
Liviu Hodor feat. Tara - Happy for you
David Guetta featuring Kid Cudi - Memories
Mischa Daniels vs De Nuit - All That Mattered
P. Six vs. Guru Josh Project - Let Me Know
Federico Franchi Feat. BECCI - Image
Lehet válogatni.
-
tibi666
senior tag
ke$ha - tik tok
nyugatabbra nagy sláger most, rengeteget adják a rádióban.
kronehit.at -
Poszy
csendes tag
"A zene megszabadít önmagamtól, de ezzel megerősít engem. Az élet zene nélkül egyszerűen tévedés, veszőség, számüzetés...." /Nietzsche/
-
GabN73
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest