Aktív témák
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
A vrm psztázására milyen paszta az ajánlott?
Illetve nem tudtok egy olyan oldalt ahol már csináltak ilyet? -
Zolás
addikt
Én is azt néztem ki felső határnak. Ha 25k akkor valami 1gb-os fajinhütös verzióra gondoltam
Amugy szerinted van értelme cserélni? Most igazán hangján kivül más nem zavar. Vegyek rá valami komolyabb hűtőt és hagyjam a fenébe vagy erősebb annyival a 4850 hogy megérjen mondjuk 10k-t rádobni a jelenlegire?
Aztán lehet hogy ujra kéne pasztáznom és jó lenne. Csak tartok tőle hogy megfeszitek valamit és eldobhatom..... -
Zolás
addikt
Üdv urak.
Kérdésem az lenne hogy a jelenlegi Powercolor 4730as vidkarit megéri-e lecserélni egy 4850-re? És 4850-ből megéri-e 1gb os változatot venni vagy elég az 512es?
Továbbá melyik az a 4850es aminek CCC-ből lehet a ventit állítani és halk is? Az egész gépemből csak a vidkarit hallom és kezdem unni.
Aktív témák
- Politika
- Villanyszerelés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest