-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz Chapel #22877 üzenetére
Ha nem fontos neked a PhysX, akkor csak akkor válts, ha tudod, hogy a 660 Ti is annyira elég brutál tuningos, mint a 7950 -ed. A 7950 1150MHz -en hajszállal már veri a 7970 -et (volt is itt valakinek logout blogja róla..). Ehhez mérten kéne tudni, hogy mit megy a 660 Ti, el tudsz -e fogadni akkor teljesítmény-csökkenést egy jókora adag csöndért és fogyasztás csökkenésért..
-
Tirexi
addikt
válasz Chapel #46244 üzenetére
Hát igazából egy ilyen kérdésnél mindenki azt ajánlja majd ami neki jobban bejön.
Nekem pl jobban bejön az Nvidia így hát én 780-at mondok.
Eddig csak pozitív tapasztalatom volt vele kapcsolatban.
Néha átnéztem a 290 topic-ba is, de ott elég lehangoló driver hibákat meg Black Screen hibákat láttam. -
Motion_Blur
félisten
válasz Chapel #121669 üzenetére
1080 Ti
2080 sebességét tudja, vagy 1-2% alatta és 11GB VRAM.
Én is ilyet hajtok 1440p-ben, és új 2070 ára alatt kaptam használt 1080 Ti-t 1+ év garival (AORUS ráadásul).
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MZsoltee
veterán
válasz Chapel #127573 üzenetére
Van amire nem elég a jelenlegi géped?
1080Ti-t nem vennék, sajnos az Nvidia-nal szokás az előző generáció elhanyagolása driver tekintetében.A kettő közül pedig egyértelműen a Super. Kicsit több számolóegység kicsit gyorsabb memória.
Ha kevés szálat használ a játék és/vagy a HT-t nem kedveli, akkor az 50%-os procihasználat gyakorlatilag CPU limit. Kell váltani. 3600/3700X 16GB ram és valami rendes B450-es lap.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
koko52
nagyúr
válasz Chapel #127671 üzenetére
Van limited! A szálakat is számolja, tehát ha 50% akkor maxon megy a procid és a szálak nem dolgoznak. Akkor is lehet max, ha csak 2 magot használ a játék, ilyenkor 25%-ot kapsz ami igencsak megtévesztő.
Ha 98-99% alá megy a GPU akkor cpu limited van. A te esetedben gtx 1080-4790k biztosan marad benne 10-20% [link] egy 8700k-hoz képest. 1080 gtx felett csak romlik a helyzet."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Chapel #127673 üzenetére
Ez már off, de:
Tesztek alatt minden magot és szálat terhel tehát ott valós a 100%.
Játékok alatt is előfordul, ha egy közelgő videót vagy egyebet betölt akkor használja az unatkozó magokat, de ez több FPS-t nem hoz. Sajnos rossz optimalizálás is befolyásolja."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Chapel #127677 üzenetére
Egy erősebb kártya több FPS-t fog hozni természetesen, de arányaiban több is marad benne.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Mozilla Firefox
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest